Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

vod0

vod0 (hodnocení, recenze)

mě osobně se libíla vic dvojka jak jednička :) paradní film

Saliney

Saliney (hodnocení, recenze)

Myslím, že jednotka už bola dosť... načo robiť ďalšie ešte trápnejšie dieli?

ph4a

ph4a (hodnocení, recenze)

U mě dobrý. Dobrá zábava, dobře vykonstruovaný děj.

ferdis

ferdis (hodnocení, recenze)

Tak toto bolo straaasne slabe. Predvidatelne vtipy, teda ak sa to vtipmi da vobec nazvat.

bigjohn5

bigjohn5 (hodnocení, recenze)

Úžasné momenty střídají ty nejprovařenější klišé. Trojku s pytlem trávy, incestní dítě, KKK party, vládní agenty kazí útek nevěsty od oltáře po osudové básni, výlevy o pravém kamarádství a vpravdě luxusní happy-end. Harold a Kumar však jednoznačně pobaví lépe než jednička. Už jen proto, že příběh je vypointovaný a lépe vystavěný. Není jen touláním se od ničeho k ničemu jako v předchozím filmu.

dravve

dravve (hodnocení, recenze)

no hned dneska to stahnu a pak dam vědět jestli se libilo jednička byla velmi dobra uvidime

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

Mňa osobne sklamaly tie vulgárnosti, ktoré sa v prvom diely nenachádzaly. Cestu do White Castlu som si zamiloval hlavne vďaka podarenému humoru a zábavným scénam, a bol som naozaj potešený že sa tvorcovia vyhly tým nechutnostiam dobre známim z filmov zameraných na mladého diváka. Hoci týchto chlapcov som znova rád vydel musí im dať iba 4 hviezdičky.

Tunidlo

Tunidlo (hodnocení, recenze)

Brutálne ... rovnako ako prvý diel ... :-) Len po tom flashbacku ako Kumar stetol svoju lásku a okolo nich šiel Harold proste riadne chýbala scéna ako doviedli k húleniu Harolda ... :)

Petan_cz

Petan_cz (hodnocení, recenze)

Jednicka nebyla nic extra, ale tohle je fakt sranda, moc jsem od toho necekal a o to vic me to prekvapilo. havLord: Neni to jen o huleni. Kvuli tomu ze v cestine pojmenovali prvni dil Zamulime, uvidime, tam nemusi jen hulit :D

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

je to skvěj film, však už jsem ho za tři dny co je venku viděl dvakrát, ale vždyť oni tam skoro vůbec nehulej :'( to to dost kazí :/

Biggy

Biggy (hodnocení, recenze)

Už podle mého komentáře říkám, že je to a chlup dokonalejší než jednička. Víc zábavy, akce a "překvapení". Takže ano, povedlo se.

F.man

F.man (hodnocení, recenze)

První díl průměr, trailer na dvojku docela zajímavý - zejména islamista v letadle :) No uvidíme je to jen trailer...

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

tak nám vyšel CAM ... snad už brzy bude něco kvalitnějšího. jednička byla nudná a hloupá, ale třeba se tohle povede

TakeItEzy

TakeItEzy (hodnocení, recenze)

wow...to sem nevěděl, že je nějaké pokračování H&K...a že už to má dokonce i premiéru...hustý! snad se to povede, jednička byla boží!

honza1

honza1 (hodnocení, recenze)

nevíte někdo kdy to má v Čechách premiéru?U nás ve škole už jednička docela zkultovněla,tak se všichni těší na pokračování ........a já taky

Biggy

Biggy (hodnocení, recenze)

Jestli se to alespon vyrovna prvnimu dilu tak se muzeme tesit na kvalitni zabavu ;)

Reklama

Reklama