Reklama

Reklama

Návrat domů

Trailer

Obsahy(1)

Mike (Matt Long), fotbalová hvězda malého městečka, který dostal stipendium na univerzitě, se vrací přes vánoční prázdniny domů, aby představil rodičům novou přítelkyni Elizabeth (Jessica Stroup). Všichni jsou mile překvapeni, až na Shelby (Mischa Barton), bývalou Mikeovu přítelkyni. Ta je zdrcena a odmítá uvěřit, že v Mikeově náručí už není ona, ale jiná dívka. Zoufale se snaží o to, aby Elizabeth zmizela z dohledu. Poté, co po děsivé autonehodě zraněná Elizabeth zůstane napospas Shelby, se rozpoutá peklo. Shelby chce Mika zpět a je ochotna udělat pro to všechno. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Slunik 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, omšelé téma, opravdu krásné sokyně bojující o pěkného chlapa. Žádný nový nápad, ale líbilo se mi, že se napětí stupňovalo až do konce. U filmů tohoto typu (protože podobných už bylo natočeno moc a moc) bych si kolikrát přála, aby neskončily happyendem, to by bylo aspoň překvapení a nemusely by skončit jako výplňovky sobotních pozdních večerů. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

No je to tak, odhozené ženy bývají pomstychtivé, zvláště když se jim naskýtá taková příležitost. Shelby má ve své moci dívku, která ji nahradila v náručí milovaného Mikea. Škoda, že film nevyužívá všech možností rozvíjet tento motiv. Dost často dokonce nudí, protože Shelby není v trápení Elizabeth příliš vynalézavá. Takže vyložený propadák to není, ale je to jen tak na zabití času, kterého třeba máte nazbyt. ()

Reklama

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý thriller, ktorý si hodnotenie odpad určite nezaslúži, nie je to zlé a za pozretie rozhodne stojí. Chýbalo mi tam trošku viac napätia, s ktorým sa dosť šetrilo. Ale Mischa Barton ako psychopatka bola výborná, aj celé herecké obsadenie bolo zaujímavé. Škoda, škoda toho scenára mohol to byť oveľa lepší film. 60% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nebyla povedená taškařice.Všechno tak trochu spíchlý horkou jehlou.Ona psychopat,ale všichni jí milovali,on nemá ani potuchy kde je,ale je mu to asi jedno.Při pohledu na tu dementní umělou blondýnu jsem měl chuť rozlomit televizi o koleno.O pěti neúspěšnejch útěcích ani nemluvim,to vážně neměla v hlavě mozek.30%. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Moc nechybělo a mohlo být mé konečně hodnocení ještě o něco veselejší. Homecoming si poměrně dlouho drží laťku nenásilného thrilleru, který tu sice byl už v nějaké podobě milionkrát, ale bez nádherné Mischi Barton a to je zásadní rozdíl ( zvlášť pro mě ;) ). Závěr už asi zbytečně moc přehnaně tlačí na pilu, ale budiž strávit se to ve zdraví dá. Rozhodně však jeden z filmů, který jsem neviděl naposled. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natočený v metropolitnej oblasti Pittsburghu. Produkčnú spoločnosť Paper Street Films so sídlom v New Yorku tento región pritiahol do regiónu kvôli programu daňových stimulov pre filmy v Pensylvánii. Natáčanie prebiehalo od decembra 2007 do 18. januára 2008. (Arsenal83)
  • Film bol slabo prijatý kritikmi, ale bol úspešný a zarobil 8,5 milióna dolárov oproti rozpočtu 1,5 milióna dolárov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama