Reklama

Reklama

Návrat domů

Trailer

Obsahy(1)

Mike (Matt Long), fotbalová hvězda malého městečka, který dostal stipendium na univerzitě, se vrací přes vánoční prázdniny domů, aby představil rodičům novou přítelkyni Elizabeth (Jessica Stroup). Všichni jsou mile překvapeni, až na Shelby (Mischa Barton), bývalou Mikeovu přítelkyni. Ta je zdrcena a odmítá uvěřit, že v Mikeově náručí už není ona, ale jiná dívka. Zoufale se snaží o to, aby Elizabeth zmizela z dohledu. Poté, co po děsivé autonehodě zraněná Elizabeth zůstane napospas Shelby, se rozpoutá peklo. Shelby chce Mika zpět a je ochotna udělat pro to všechno. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Já jsem celkem v tomto případě krotký. Nevím, jestli je to slečnou se Strupem, nebo prostě jsem měl jenom dobrou náladu, ale mě film napnul téměr od začátku. Jasně, jde vidět, že matka scénáře je Misery (otec potom scénarista) a já si uvědomuju, že toto téma se dá zpracovat na tisíc a jeden způsob a vím i to, že tento je slabší, ale i přesto jsem naprosto nadšen. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Úplne fádny, až smrdiaci amaterizmom natočený horor v ktorom "exceluje" Mischa Barton ako pomstychtivá nána, ktorá sa snaží pozor SPOILER zabiť koniec SPOILERU babu, ktorá mu prebrala frajera..aké nečakané klišé...a tak to aj vyzerá....nečakane som vedel ako sa skončí...a čo má zaujať...možno to že sa to snažilo hrať na niečo vyššie (napadlo ma Misery nechce zomrieť - pri tej hre mačky s myšou)..ale nevydalo... ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Slabučké ako čaj, debilné jak tri rite ! Mischa Barton bola k posraniu ( v tom zlom slova zmyslu) , ale i napriek nehereckému talentu Jessici Stroup to aspoň vynahradzovali jej milé ksichtíky, ktoré hádzala občas. Ale i tak bola tupá, že nerozbila okno a nekričala o pomoc! ( Ach jaj, Morgan J. Freeman ! ) . Týchto vydieračských, zdieračských, vykorisťovacích psycho ( " poj ma jebať ! " ) thrilleríkov je tu celá hromada a tento nie je výnimkou. Tak ak chcete, pozerajte, ale ja nedoporučujem i napriek tým dvom hviezdičkám, ktoré som tomuto nezmaru kupodivu prisúdil. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Celkem sympatická omladina, kterou naštěstí nepostihl onen syndrom rozhovorů o naprostejch sračkách, dokázala nepatrně přehlušit neoriginální příběh hojně využívající šablonovitých situací, opravdu horentní díry ve scénáři a v neposlední řadě i tu velikou absenci vlastních nápadů. V rámci zabití jednoho odpoledne to celkem šlo, ale jako konkurence známých velikánů z něhož film očividně čerpal, nemůže být řeč snad ani z legrace. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

V komentáři mám pár úryvků z filmu tak kdo nechce vědět vůbec nic ať radši nečte ale nic zásadního jsem snad neprozradil :) Zhrzená dívčí láska je byl a vždycky bude pěknej malér. A tak zde mám pěkně vytuněný model Shelby které se však Mike nehodlá starat o podvozek jelikož radši pečuje a karoserii Elizabeth. Všechno by to možná i klaplo bez problémů nebýt té zatracené tequily joo alkohol je prostě sviňárna a díky pár panákům se místo seznamování s budoucí tchýní ocitnete ve škarpě. No a zrodí se ďábelský plán. Co snímek sráží do kolen je (s prominutím za ten výraz) DEMENCE hlavních postav a to prosím pěkně všech tří. Ani nevím kdo vede jestli Elizabeth která ve chvíli kdy utíká spustí alarm svého auta a i když má klíčky celou dobu v kapse u bundy tak jí to nenapadne do oné kapsy šáhnout, nebo Shelby která dá Mikeovi dárek na kterém je napsáno : S láskou od Elizabeth, nebo Mike který když mu konečně vše dojde v hale plné lidí nikomu nic neřekne jen zavolá na jedno zbytečné číslo a pak utíká cca 20 kilometrů k baráčku naší Shelby...no jasný proč by se tam nechal dovést, proč by zavolal poldy no a potom ještě to co předvede v baráku...no okej je to jasný titul Dement filmu získává Mike...ale kouká se na to celkem v pohodě tak to zkuste. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natočený v metropolitnej oblasti Pittsburghu. Produkčnú spoločnosť Paper Street Films so sídlom v New Yorku tento región pritiahol do regiónu kvôli programu daňových stimulov pre filmy v Pensylvánii. Natáčanie prebiehalo od decembra 2007 do 18. januára 2008. (Arsenal83)
  • Film bol slabo prijatý kritikmi, ale bol úspešný a zarobil 8,5 milióna dolárov oproti rozpočtu 1,5 milióna dolárov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama