Reklama

Reklama

Návrat domů

Trailer

Obsahy(1)

Mike (Matt Long), fotbalová hvězda malého městečka, který dostal stipendium na univerzitě, se vrací přes vánoční prázdniny domů, aby představil rodičům novou přítelkyni Elizabeth (Jessica Stroup). Všichni jsou mile překvapeni, až na Shelby (Mischa Barton), bývalou Mikeovu přítelkyni. Ta je zdrcena a odmítá uvěřit, že v Mikeově náručí už není ona, ale jiná dívka. Zoufale se snaží o to, aby Elizabeth zmizela z dohledu. Poté, co po děsivé autonehodě zraněná Elizabeth zůstane napospas Shelby, se rozpoutá peklo. Shelby chce Mika zpět a je ochotna udělat pro to všechno. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Teardown 

všechny recenze uživatele

Celkem sympatická omladina, kterou naštěstí nepostihl onen syndrom rozhovorů o naprostejch sračkách, dokázala nepatrně přehlušit neoriginální příběh hojně využívající šablonovitých situací, opravdu horentní díry ve scénáři a v neposlední řadě i tu velikou absenci vlastních nápadů. V rámci zabití jednoho odpoledne to celkem šlo, ale jako konkurence známých velikánů z něhož film očividně čerpal, nemůže být řeč snad ani z legrace. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Úplne fádny, až smrdiaci amaterizmom natočený horor v ktorom "exceluje" Mischa Barton ako pomstychtivá nána, ktorá sa snaží pozor SPOILER zabiť koniec SPOILERU babu, ktorá mu prebrala frajera..aké nečakané klišé...a tak to aj vyzerá....nečakane som vedel ako sa skončí...a čo má zaujať...možno to že sa to snažilo hrať na niečo vyššie (napadlo ma Misery nechce zomrieť - pri tej hre mačky s myšou)..ale nevydalo... ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Slabučké ako čaj, debilné jak tri rite ! Mischa Barton bola k posraniu ( v tom zlom slova zmyslu) , ale i napriek nehereckému talentu Jessici Stroup to aspoň vynahradzovali jej milé ksichtíky, ktoré hádzala občas. Ale i tak bola tupá, že nerozbila okno a nekričala o pomoc! ( Ach jaj, Morgan J. Freeman ! ) . Týchto vydieračských, zdieračských, vykorisťovacích psycho ( " poj ma jebať ! " ) thrilleríkov je tu celá hromada a tento nie je výnimkou. Tak ak chcete, pozerajte, ale ja nedoporučujem i napriek tým dvom hviezdičkám, ktoré som tomuto nezmaru kupodivu prisúdil. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na film Homecoming se dá určitě podívat, ale tak maximálně jednou – dvakrát. Pro oblíbence obou hereček to může být zajímavá podívaná, ale ti co od tohoto filmu očekávali pořádnou psychologickou jízdu a čistokrevný horor budou hodně zklamáni. Pokud si totiž chcete film užít musíte dát svoje předsudky o originalitě stranou a sledovat průměrnou kopii mnohem známějších filmů. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Prachsprostá kopie večné oscarové klasiky jménem Misery nechce zemřít. Nechápu, jak někdo může mít tu drzost vzít dobrý nápad, okopírovat ho do nejmenších detailů a přidat své invence, navíc naprosto zbytečné a hloupé. Kdo neviděl Misery, může zde jásat, kdo viděl, ten musí plakat. O podobnosti nemůže být řeč - toto je kopie. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Film bol slabo prijatý kritikmi, ale bol úspešný a zarobil 8,5 milióna dolárov oproti rozpočtu 1,5 milióna dolárov. (Arsenal83)
  • Film bol natočený v metropolitnej oblasti Pittsburghu. Produkčnú spoločnosť Paper Street Films so sídlom v New Yorku tento región pritiahol do regiónu kvôli programu daňových stimulov pre filmy v Pensylvánii. Natáčanie prebiehalo od decembra 2007 do 18. januára 2008. (Arsenal83)

Reklama

Reklama