Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Terva 

všechny recenze uživatele

Už to není ono. Půl hodiny na to koukám a nic zvláštního se tam neděje. Jediná věc, která je zajímavá je postava chlapce se jménem Joshua, hraje ho totiž teenager Leonardo Di Caprio. Nepodařený byl i sestřih událostí z předcházejících dvou příběhů. Vše pod dohledem Charliho ( Don Opper ) , který JE zatím jediný drsňák tohoto snímku. Věnuje jednomu z dětí krystal, a povídá, že pokud začne svítit zeleně, je třeba se mít na pozoru. CITÁT - Desert !!!!.......... Scénář tu hodně pokulhává a velice náhodné setkání Joshui a hlavní hrdinky filmu ( už nevím jméno ) je hodně sporné. Nejlepší scéna je ta, kdy Critters sledují v televizi porcování kuřat. Jejich řádění v kuchyni je spíš už trapárna. Nudné, nezáživné z nášivkou - CITÁT - Pokračování příště.......... ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Asi to hodnocení ve srovnání s osttními vypadá hloupě, ale mě se to líbilo. Původně jsem myslela že se natentuju jako u Otesánka, který sežral celý barák a ta, která ho k tomu naváěla zůstala naživu. Načež když ti dva hnusáci byli sežráni a ostatní slušné lidičky nechali naživu na základě bizarních, ale přesto úsměvných scén, nelze být jinak než spokojena. :D Akorát je škoda obličejů těch netvorů. Kdyby je neměli, byly by z nich krásné řasokoule do akvária, které by se jednou za čtrnáct dní mazlily v rukách jedna báseň. :-) ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vela sprostých náhôd a nedomyslených situácii vyústilo k tomu, že ma začínal film otravovať. Malí chlpáči boli slušný a bavili ma, no ale na rozdiel od ich ľudských kolegov. Bol to čistý nezmysel, ale aj tak nemôžem povedať, že ma nebavil. Ale keď to porovnám s jednotkou a dvojkou, ma slabšiu úroveň to je jasné. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Žravé potvůrky z vesmíru se vydali snížit populaci jednoho činžáku, kde se shodou okolností vyskytuje i Leopardo Di Kardio. Tehdy ještě coby mladistvý delikvent dávno předtím než se potopil spolu z Titanicem. No a mě se to líbilo a líbí se mi to do dneška. Navzdory tradičně nízkýmu hodnocení zde považuji tenhle díl po jedničce za druhej nejpodařenější. Sice už hraje totálně na komediální notu, ale tak tenhle námět hádám snad nebral nikdo vážně už ani v jedničce. Škoda, že to trojkou neskončilo. Poslední díl už je jenom křeč a zmar.80% ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Najviac som sa pri filme zľakol, keď na začiatku vyskočil nejaký schovaný týpek s pod lístia a vtedy pomaly zaspávajúcu rodinku zobudila moja teta ktorá naskočila aj s celou pohovkou a s brutálne pisklavým krikom sa snažila nahmatať ovladač a prepnúť. Nakoniec som to dopozeral sám (a už som sa tak nezľakol). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama