Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačově animovaný snímek ze světa Star Wars odehravající se za Klonových válek (mezi Epizodou II a III). V příběhu se objeví všichni hlavní hrdinové z předešlých filmů a pomalu se začnou objevovat další v připravovaném seriálu, který bude navazovat na film.

Před filmem už vnikl seriál Clone Wars, který byl však kreslený, takže nový film + seriál je spíš remake a bude jenom dál rozvíjet svět Star Wars za Klonových válek... (chmíří)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (424)

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Za prvé, už se nemohu dočkat seriálu, chci vidět Asuku zemřít =). Za druhé, zatímco většina Lucasových Star Wars oplývá opravdu stupidními dialogy a stereotypně navcičenými herci, tady mi třeba škádlení Asuky s Anakinem velmi přišlo vhod a upřímně, byl bych nejraději ,kdyby nechal Padmé Padmé a zamiloval se do své padawanky. Její lehke pubertální činy se mi hrozně libili. Příběh je opravdu pilotní, i tak na pilota nadprůměrně kvalitní a scény soubojů se světelnými meči jsou skvěle udělané. Animace se pěkná, škoda že daleké scenérie neměli detailnost. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po všech hrůzách co jsem o tom četl, po všech pohrdajících recenzích, jsem byl připraven na to, že jdu na absolutní ptákovinu a že svých 119Kč jsem mohl utratit za třeba toaletní papír, hodně papíru! A hle, zase se jednou vydávám proti produ všem, protože se mi tyto Star Wars líbily. Když opominete, že Obi-Wan Kenobi, místo toho aby byl každý vous na jeho tváři rozpoznatelný, má čtverečky, tak si po chvíli zvyknete na celou animaci filmu. Je pravda, že dost Jediů včetně Mace Windua bylo opomíjeno a měli jen malou roli, ale to se dá překonat. Mě osobně okouzlila mladá padawanka Ahsoka Tano, která byla úžasně roztomilá, navíc hlas Ashley Eckstein se k ní náramně hodil. Ohledně bitev jsem neměl problém, byly povedené, prostě ve stylu Starwars. Co se týče příběhu, ten nebyl kdovíjak hluboký, ale že by to byla zkáza galaxie, to se říci také nedá. Takže já jsem spokojený... ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tohle si největší galaktická sága všech dob rozhodně nezasloužila. Hlášky a situace jako z nějakého filmu pro děti, komandant Cody tam dělá braky jako Lara Croft a má taky dvě devítky jako ona.. :-( Ach jo.. Na druhou stranu musím vyzdvihnout animaci a některé souboje (zvlášť Anakin x Dooku se mi dost líbil). Po tomhle fakt nevím, jestli chci vidět seriál Klonové války. Horší 3 hvězdičky. (A to jsem to viděl v HD v originálním znění). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8,5miliónaTržby USA $35,161,554Tržby Celosvetovo $68,282,844Tržby za predaj DVD v USA $22,818,761 //počet predaných kusov 1,328,535║ Animačne sa to pohybuje od priemeru až k otrasu, čo je fakt nepekný prehmat a za čo asi môže aj ten mini rozpočet ako pre film bez ambícií, neviem aký malo vôbec význam vytvárať takéto takmer zbytočné spojivo medzi celovečernými filmami, /40%/ ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Děs kam se po filmové sáze SW dostávají. Něco tak slabého a po stránce vizuálního i chudého jsem od Lucas Impéria nečekal. Korunou tomu je naprosto tupý příběh a jedna naprosto trapně otravná vedlejší postava! Být Lucasem tak tenhle nepovedený výtvor dám ještě několikrát zremasterovat a nejlepe celý předělat. Važně musí být tento film zcela cílen na děti? Droidi žvatlají a dělají hlupáky. Ashoka je otravný fakan a do toho malý Hutt. Lucasi nechť tě provazí kíla! Do odpadu to nedám , protože jsem si pár věcí našel co mě těch nudných 98 minut drželi (hlavně díky Obi-Wanovi). ()

Galerie (36)

Zajímavosti (46)

  • V baru na Coruscantu narazíte na jazzově trylkující kapelu, která jako by z oka vypadla emzácké kapele z baru v Epizodě IV (1977). (Kailo)
  • Podle knihy „Star Wars: The Clone Wars: Visual Guide“ od Jasona Frye z roku 2008 bylo Rottovi Huttletovi v době jeho únosu deset let. Fryova kniha „Star Wars: The Clone Wars: Character Encyclopedia“ z roku 2010 upřesňuje, že Huttletové obvykle stráví prvních padesát let svého života dospíváním v rodičovském vaku, ale Jabba chtěl, aby jeho syn poznal život v galaxii dříve. (KGBelik)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Další Indiana Jones

Další Indiana Jones

06.08.2008

Indiana Jones a království křišťálové lebky možná nebyla taková bomba, jak se očekávalo, ale každopádně ve světě film vydělal už téměř tři čtvrtě miliardy dolarů, což je suma, která ani hvězdy… (více)

Reklama

Reklama