Reklama

Reklama

Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické

  • Kanada Blood Countess
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Netradiční pohled na legendu o Čachtické paní natočený v Čechách! Koupele v krvi mladých dívek, železná panna, kruté hrátky v zámeckých komnatách i sklepeních... Filmový příběh plný nejen drastických ale i odvážných erotických záběrů z mučírny Alžběty Čachtické přináší hororově laděná verze pověsti o krvavé uherské šlechtičně. V prvním příběhu Alžběta krutě potrestá lest své sestřenice Nory. Kněžna se koupe v krvi mladých urozených dívek, aby zůstala věčně mladá i krásná a dívky má dodat právě Nora. Ta však unese skupinu prostých vesničanek a za svou proradnost zaplatí životem.

Zpracování legendy o Alžbětě Bathoryové z produkce firmy North American Pictures proslavené akčními a erotickými snímky natočenými v Čechách a s českými herci (Peklo v řetězech 2, Temné zpovědi). I tentokrát vznikl film o Čachtické paní v českých exteriérech a účinkuje v něm několik obnažených českých modelek v rolích obětí legendární krvavé šlechtičny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

smolicek04 

všechny recenze uživatele

České filmy sa predsa nehodnotily na odpad, tak ani tento krát aj keď to má síce namále. Proavdu povediac mi tam najviac chýbalo napetie a tak ako to zahrali herci, to vie aj moja senilna babka. na začiatku 30 minútove ticho a po chvíli krik no žiaden strach. Išiel som do tojo z tým že sa mudem báť, alebo lepšie povedané aspoň to trocha pochopím ale ako sa zdá tak je to nuda. Mierne erotické ako sa tomu vraví, je podla mna hlúposť a to že sa nikto pred svojou smrťou nebojí je dosť blbé a hlúpe. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už byla Alžběta jakákoliv, ať už se i třeba v té krvi panen koupala, ať už jí třeba u hradu nacházely mrtvoly... tohle si zkrátka nezasloží !!!! To je opravdu něco tak strašného, že se to ani nedá popsat. Pan rádoby režisér je tak trochu úchyl. Kdyby raději natočil nějaký pěkný dokument o Kanadě, když už tam žije.... ODPAD ()

Reklama

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Lloyd A. Simandl... Nechvalně známá legenda pro všechny, co se aspoň trochu vyznají v českých hororech. Chtěl jsem tenhle skvost vidět, abych věděl, jak ty Simandlovy filmy skutečně vypadají a chtěl jsem vědět, jestli najdu ještě větší filmové dno, než jsem viděl doposud. No, asi takhle... nebylo k tomu daleko. Je to fakt něco strašného. Chudáka Simandla kdysi nevzali na FAMU a tady je moc dobře vidět proč - na tom filmu je ÚPLNĚ VŠECHNO ŠPATNĚ. Asi jen výběr hereček není úplná tragédie, ale jinak skutečně všechno. Nebudeme si česat hlavu špatným hřebenem - je to soft porno, žádný horor. Ale i tak to nemá žádnou návaznost, prostě sledujeme jen random scény, kde Alžběta mučí nebo olizuje nějaké ženy. Z těch taky vidíme většinou jenom kozy, ale tak aspoň je ty holky mají všechny, protože některé jinak moc sexy nevypadají. Hlavní problém je ale ten, že je to tak strašně blbě natočené, že to snad ani nikoho nemůže vzrušit. Mě to teda hlavně strašně nudilo a popravdě jsem takhle rychle film nedokoukal (tz. nepřeskákal) - za 15 minut. A ani jsem neměl pocit, že bych o něco zajímavého přišel. Občas jsem teda měl poct, že je to celé parodie, když třeba dvě "herečky" cukaly hlavou jak slepice nebo když Alžběta pronesla nějakou totálně směšnou větu. A ta hudba, proboha... hlavně ta na začátku, to bylo prostě moc :D Každopádně, teď už vím, jak moc geniální režisér ten Simandl je, co jsem chtěl jsem taky dostal a já už od toho borce nechci nic vidět. Jedna zkušenost stačila. odpad! ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Šimandl si nedá pokoj. Jediným tahákem na jeho filmy může být pro někoho celkem vysoká přítomnost nahých holek, ale pro mě to teda žádný velký plus není. Tohle je tak někde na půli cesty mezi starými péčky s hloupoučkým příběhem a do televize cenzurovanými příběhy nové doby. Každopádně po všech stránkách nedotažená práce. Co musím zmínit přednostně je hudba. Hudba je naprosto strašlivá. Temně dunící elektronická smyčka, po které člověka za chvíli začne brnět mozek se ozývá skrze celé toto filmové utrpení. Herečky (houby herečky, kurvy jsou to!), si vzájemně okusují ňadra, omývají se krví jak je pámbu stvořil a různě se polívají medem a olizují. Chvilku to je celkem zajímavý pohled, ale po chvíli se svou jednotvárností omrzí. Všichni děláme, co umíme nejlíp. Simandl dělá, co umí nejhůř a v tom je právě nejlepší, protože nikdo jiný by to neuměl stejně špatně jako on. ()

Cutting43 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu silný zážítek, připadal jsem si jako, když bych hodinu seděl v auto dílně a koukal z nudy na kalendář s babou upatlanej od šmíru.Někdo tu spodní hranici tvořit musí. Obvzlášť bych chtěl upozornit na naprosto ztrhující scénu, kdy Kněžna hodlá ponechat jednu z (hereček) na pospas vlkům a při již zde zmiňované hudbě ji krutým způsobem maže med na prsa. Opravdu hrozný brak!!!!!!!! ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama