Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (142)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $13,555,237Tržby Celosvetovo $38,351,220║ Tento priemerný CGI animák v prvom rade zachraňuje, že je robení 3D. Aj keď bola možnosť sledovať to len cez tie papierové modro-červené okuliare v klasickom kine, potešilo to v určitom merítku zrak. Príbeh je v robení v priamočiarej rovine a hlavne pre tých najmenších, v podstate ide o tip rozprávky určenej na pohodlný oddych, občas sa tu nájde pár vydarených fórkov, v celku štandardnej animácie na dnešnú dobu čo nepokazí dojem ale hlavne je že to je robené trojrozmerne, čím to ako tak v tomto merítku uspokojí. /videl v kine: 55%/ ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Většina animáků od Pixaru je dělána pro malé i velké publikum, tenhle ale v případě, že je vám víc jak 10, asi patřičně nedoceníte. Hrozně mi to připomíná všechny ty seriály, kvůli kterým jsem v šesti letech stávala o víkendu v sedm ráno. Hvězdička navíc za 3D zpracování, ze kterého mě tedy po deseti minutách šíleně bolely oči, a za krásně Sinatrovskou úvodní skladbu Fly Me to the Moon. ()

Reklama

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

Dosť nie práve podarený animák... Posledný rok akosi nevynechavám animovanú produkciu a Cesta na Mesiac takmer úplne prepadá. Myslím, že hlavným lákadlom je určite na nápisom "módny doplnok" 3D. Áno, všetci vyfasujete papierové 3D bríle, takže sa môžete tešiť na bolehlav a chvíľkové škúlenie na "červené" oko, potom čo skúknete príbeh a muchách, ktoré túžia po dobrodrúžstve. Všetko začne Natov (jedna z múch) dedko, ktorý sa kedysi takmer dostal do vesmíru a teraz chce jeho vnuk, túto utópiu naplniť a tak s kamarátmi IQvákom a Scootrom, pripravia ako plán ako sa dostať NA MESIAC... ...ruské "časti" boli pre decká imho úplne zbytočné... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Animáky většinou nadhodnocuji, protože musím ocenit obrovskou snahu autorů poradit si s kresbou a také je to můj oblíbený žánr. Tuhle sračku jsem však vyloženě přetrpěl. Spolu s Pastí na žraloka a Alfou a Omegou je to to nejhorší, co jsem v daném rámci viděl. Ostuda, které na Djawadiho kariéře zanechá poskvrnu. 15% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem od toho očekávala víc. Myslela jsem si, že to bude krásný animák pro děti, u kterého se pobavím atd...ale místo toho to byl animák, kde se nic nedělo, nebyla tu žádná sranda, děj, dobrodružství ....nic. Tvůrci se snažili abychom si mysleli, že mouchy nejsou vážně špatné..a už vidím, jak na palubě raketoplánu nechají žít 3 mouchy a řeknou, že jsou take členové posádky..jasně...i na animovaný film je to moc. Film mě zklamal, ale dívat se na to dalo a těm malým dětem nevadí, že je to úplně o ničem...takže 2 hvězdičky. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama