Reklama

Reklama

Dokonalý podraz

(seriál)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2012), 54 h 34 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Timothy Hutton, Gina Bellman, Saul Rubinek, Beth Riesgraf, Aldis Hodge, Phillip Edward Van Lear, Christian Kane, Jaime Ray Newman, Scott Lowell (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jeden sa vyzná v únikoch. Jeden v boji. Jeden v počítačoch. Jeden v predstieraní. Všetci sú zlodeji, zvyknutí hrať sólo. Spojí ich ale jeden, ktorý má plán. Nikto nemá rád bohaté korporácie, skorumpovaných podnikateľov či politikov. Na súdoch proti nim jednotlivec neobstojí, strácajú obrovské balíky daňových peňazí... A tento tým vždy nájde cestu, ako im podkúriť a pritom trochu pomôcť bežnému človeku bez vplyvu, i sebe. (MoiJe)

(více)

Recenze (70)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Leverage je taký americký Hustle. Niektoré veci horšie, niektoré lepšie, ale celkovo v podstate len taký revamp - ešte aj tá hudba je ako cez kopírak. Ale musím uznať, že z dlhodobého hľadiska návykovejšie - má to lepšiu tu mytológiu, viac vtipov aj akcie a navyše, hoci jednotlivé con-y nie sú až tak podrobne prepracované ako v Hustle, nie sú však až také predvídateľné a stále s rovnakou schémou. ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Taková blbinka, na kterou se moc hezky dívá. Někdo si dal hodně práce, aby to všechno do sebe pasovalo. Pokud nastane nereálná situace přijde Parkerová udělá si ze vzniklé situace srandu a děj pokračuje dál. Rychle to odsejpá, dá se sledovat jeden díl za druhým. Pokud chcete vidět něco jiného něž na co se běžně díváte, ideální záležitost. ()

Reklama

Laerry 

všechny recenze uživatele

Seriál má trochu kostrbaté začátky, kdy se během prvních třech čtyřech epizod teprve hledá, ale když konečně najde svůj styl a postavy utvoří solidní tým, je vymalováno - a závěr první řady je pak jízda na horské dráze u které si přejete, aby jen tak neskončila. Naštěstí tu jsou další epizody ještě lepší druhé řady (když tedy opominu snad nejhorší počítačový efekt, co jsem kdy viděla, a to hned v úvodní scéně). Další originální podvody následují ve třetí i čtvrté sezóně. A já doufám, že ještě aspoň jednu sérii tihle novodobí "Robinové Hoodové" loupit a podvádět budou, protože mě tenhle styl "Dannyho parťáků" baví:) ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Komplet. Leverage nikdy nebol moj vylozene oblubeny serial, ale skor ci neskor som si vzdy dalsi diel pozrela a aj ma vcelku bavil. // E4 je konecne o dost menej ukecana... Pradoxne cim dalej, tym viac mi vadi samotny hlavny Nate. // E2 a 3 su... ok, ale musim povedat, ze chvilami som sa nudila. // Pilot - Vcelku zabavne, aj ked mi asi chvilu potrva, kym si postavy oblubim, v 1 to bolo cele dost skratkovite. ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Nevyhnem sa porovnaniu s "Prefíkanou bandou". Akurát tento seriál je teda o triedu nižšie. Podvody riešené často spôsobom deus ex machina. Stále je to príjemne zábavný seriálik, lenže zatiaľ čo na Prefíkanú bandu som číhal už pol hodinu pred jej začiatkom, toto mi ku životu nechýba a väčšinou na to čumím iba z dlhej chvíle. Podfuky sú tu menej uveriteľné, často príliš prekombinované a ku postavám som si tiež nenašiel cestu. Dobrá zapchajdiera, ale tam to začína aj končí. A každý, kto niekedy videl Prefíkanú bandu (ano, produkt plejsment tu robím zámerne), na toto rýchlo zabudne. Chýba tomu šarm a elegancia Pref.. No veď už vieš.. ()

Galerie (770)

Zajímavosti (2)

  • Ve třetí epizodě přijede Eliot (Christian Kane) na koni do stájí a říká: "Pony express is never late". Jedná se o odkaz na dokumentární seriál Into the West (od r. 2005) rovněž z produkce TNT, kde postava ztvárněná Christianem Kanem jezdí pro Pony Express. (Barrymore)
  • Mentora Parkerové (Beth Riesgraf) Archie Leach (Richard Chamberlain), který se v jedné z epizod objevil, je odkazem na Archibalda Leache, více známého pod jménem Cary Grant, který si ve filmu Chyťte zloděje (1955) zahrál právě roli zloděje. (Ragdoll)

Reklama

Reklama