Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

tron 

všechny recenze uživatele

„Sme uprostred lesa, kto by nás sledoval?“ – „Úchylný bendžista?“ Ak sa vám prvý diel nepáčil, potom neviem. Ak páčil, no zhrozila vás príšerná dvojka, vedzte, že trojka je o čosi lepšia. Ale fakt len o čosi, na 40% v mojich očiach nestačí. V prvom rade mi zápletka o väzňoch na úteku pripadala aspoň o štipku znesiteľnejšia, ako dvojková trápna reality šou. Takisto herci sa mi páčili o čosi viac, atmosféra zvážnela, gore bolo menej samoúčelné a atmosféra sa o štipku viac vydarila. A taká je celá trojka, o štipku vydarenejšia, ako mizerná dvojka. Ale nesmrteľnosť ústredného zlosyna ku koncu už vyložene rozčuľuje, nevraviac o šokujúco hlúpej úplne poslednej scéne. To som skutočne nepochopil. Ale SKUTOČNE! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Začátek konce série. Trojka se po svěží splatterovské řeži proměnila v rukách packala O'Briena v rutinní vyvražďovačku. Ta sice vystřídala partu teenagerů za bohatou skupinu uprchlých trestanců, bohužel jim do cesty přidělí jediného (!) degustátora lidského masa, a to starého známého "Three Fingera." Banda ultradrsných hajzlů je však překvapivě v prdeli: věčně vysmátý kanibal jim v lesním terénu klade jednu pastičku za druhou (navíc mnohdy nehezky digitální), kdežto jejich zbraně ho trefit nedokážou. Vyloženě srandovní je pak scéna, kdy vězni mrtvému kolegovi řežou nohy, jako by to byl kus gothajskýho salámu. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby snímek „Pach krve 3“ zapomněl na to, že to je primárně ujetá vyvražďovačka, která má diváky pobavit a možná i sem tam zhnusit. Tenhle snímek si chce hrát na něco víc, přitom na to vůbec nemá, a přesto se nám snaží nabízet něco víc. Zbytečně. Dokonce se sem tam oprostí i od gore a raději nám ukáže záběr na něco jiného. To se k tomuhle snímku vůbec nehodí. Natažená kaše, která si hraje na něco, co není. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

nelogické chování hlavních hrdinů spolu s nesmrtelností toho zmutovanýho týpka, která hraničí až s trapností, zabíjí tento film, kterému očividně chybí postava typu Henryho Rollinse (z dvojky) a rovněž více mutantů.. ve výsledku rozhodně slabší než extra zábavná dvojka i než průměrná jednička.. a jestli chcete z filmu vidět jen to nejlepší, můžete ho s klidným svědomím vypnout už v čase 4:36 - mimo jiné tak budete aspoň ušetřeni trapného (a tím myslím opravdu trapného) konce.. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Prepad do kategórii: netreba vidieť, a to ani fanúšikom takýchto filmov. Réžia bez invencie, kamera lacná a roztrasená, scenár hlúpy, herci trápny, krvavé scénky nechutne digitálne, zmutovaná vidlák len jeden. Niekedy mi to pripadalo, že ten film je o partičke utečencov ktorí sa navzájom povybíjajú a nie ako niečo, čo by malo patriť k sérii Wrong Turn. Takže je to vlastne krok smerom k úpadku série akého sme boli svedkom pri sérii Hellraiser, kde vlastne tá charakteristická časť série je odsunutá na vedľajšiu koľaj. Jediným plusom je zodratie obete o cestu za ťahačom. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Film se odehrává v USA, natáčení ale proběhlo v Bulharsku. Většina herců má pak svůj původ v Británii. (Holina)
  • Walter (Charles Venn) má ve filmu zbraň Colt Trooper Mk III ráže .357 Magnum. (dc125)
  • Autobus, ktorý viezol trestancov začal horieť, chytila sa nádrž a on vybuchol, avšak problém je v tom, že nafta, na ktorú jazdí autobus, neexploduje. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno