Reklama

Reklama

Poltergeist

  • USA Poltergeist (více)
Trailer 1

Legenda hororového žánru Sam Raimi přichází s úplně novým zpracováním klasického příběhu o rodině, jejíž poklidný život se obrátí naruby, když se v jejich domě začnou dít podivné věci. Útoky děsivých bytostí se stále stupňují a rodina musí čelit nejhorší noční můře ve chvíli, kdy zmizí jejich nejmladší dcera. (Forum Film CZ)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (367)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem do čeho jdu a dostal jsem přesně to, co jsem od tohoto remaku očekával. Původní Spielbergovu verzi jsem samozřejmě viděl a samozřejmě se to nedá srovnávat. Remake se mohl pochlubit alespoň lepší hudbou a akustikou, což je i logické, když přihlédneme na rok produkce původní verze a remaku. Je to jako přes kopírák, akorát v novější více američtější verzi. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $47,029,025Tržby Celosvetovo $86,429,025Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ nakoniec ani len ošumelá rutina ale len gulášový zlepenec bez poriadnej atmosféry, k tomu zlý výber hercov, hlavne keď Sam Rockwell hrá tatka, úlohu do ktorej sa absolútne nehodí z jeho jašatým pohľadom, miestami až zbytočne komické, dokonca aj pri takzvaných strašidelných scénach ako keď konár stromu ťahá chlapca von, ďalší zbytočný remake /35%/ ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Poměrně zklamání. Tam, kde původní Poltergeist začíná, tady mezitím uteče zbytečných dvacet minut. Kromě několika chytrých dialogů je ale film jen výcucem z různých Paranormal Activities, s poměrně mizernými lekačkami. Opět se neubráním srovnání s původním filmem - ten buduje napětí a strach postupně, za pomocí různých náznaků, nikoliv prvoplánových lekaček, takže ten strach je posléze stále větší, jak se i postupně odhalují různé kamínky celého příběhu. Tady prostě jsou jen ty paranormální lekačky bez ladu a skladu, bez nápadu a invence. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od Poltergeista nic a taky jsem nic nedostal jen další průměrnou duchařinu která se objevuje každý měsíc aspoň jedna. o prvním Poltergastovy jsem se dozvěděl zpátky v roce 2004, mezitím se vystřídalo plno režisérů a já do dneška nepochopím proč to nedaly někomu schopnějšímu. Tenhle film má přesně 3 velké problémy které originál neměl, problém číslo 1). efekty a elektronika, ve filmu je dron, tablet a jiné serepetičky které byly naprosto zbytečné a hlavně vypadalo to hloupě, a efekty byly co se týká efektů v nemertvém světě("rift") tak to bylo naprostá katastrofa, a zkurvila totálně všechno co jsem filmu odpouštěl. Problém číslo 2). postavy ty byly tak špatně napsané a klišovité že bych brečel, postava toho bráchy- ten v původním filmu byl posera a nesnažil se si hrát na hrdinu, v remaku je posera a pak se z něj stane hrdina, cítil jsem se trapně z toho kluka. Hlavní postava Madison nebyla ani trochu roztomilá jako O´rourke. Navíc její "They´re here" byla úrážka remaku. No a problém číslo 3). Film je naprosto bez atmosféry, původní film i když v dnešní době ne moc děsivý měl atmosféru hodně silnou, tady není ani vteřinu. No nic, nemůžu říct že mě film zklamal hodně, scény s klaunem byly fajn a některé scény mě bavily a Rockwell mě hodně bavil. Scény s Harrisem byly taky zábavné ale s ostatníma jsem měl problém. Pro mě je to lehce podprůměrný remake který už vidět nemusím.45%. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jako bych tohle už někde viděla... Tenhle dům posedl duch, zavolejte vymítače/vědmu/whoever, aby se s duchem vypořádal dřív, než duch vyvraždí celou rodinu. Ano, myšlenka je u podobných filmů vždycky stejná, takže to nekritizuju. Vadí mi ta předvídatelnost, málo lekaček, digi bubák, klauni (protože byla veliká škoda, že ten klauní potenciál zůstal nevyužit) a návnada v podobě malé sympatické holčičky. Poltergeist není špatný snímek, ale je tak nějak sterilní, bez větší invence či nápadu. PS: Původního Poltergeista jsem neviděla. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)

Související novinky

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama