Reklama

Reklama

Jungle Jail

Krátkometrážní / Animovaný
Francie, 2007, 8 min

Obsahy(1)

Muž jsi jde do vězení odsedět trest. Všichni ho mlátí, berou mu jídlo a dělají spoustu dalších věcí, z kterých hlavní hrdina určitě nemá radost. Jednou, když ho chce zrovna zmlátit jeden vězeň, si začne představovat, jaké by to bylo, kdyby se ho všichni báli. (Vojtino)

Recenze (22)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

ta hudba a vyslovená karikaturnost mi trochu neseděly, ale jinak velmi dobrý nápad, komické postavičky, zábavně střihané scény, pěkná animace a závěrečné titulky vše vysvětlí ještě podrobněji a vtipně :-) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus až moc groteskně pojatý kraťas se závěrečnou ne zrovna překvapivou pointou. Pobaví pár slušnými fóry. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Zdánlivě fyzicky slabší muž ukáže své síly a podmaňí si nějvětšího "bouchače" ve věznici, ale poté otevře oči a zjistí, že to byl jen sen a že pravda je úplně jiná. Ke shlédnutí zde. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tvůrci animovaných filmů kreativitou opravdu nešetří a já se nestačím divit, čeho všeho jsou schopni. Tenhle kraťas je trošku šílený, ale jinak bezchybný. Úplně mě vyhodil ze sedla, až jsem skončila v kotrmelcích. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Kraťasy se většinou povedou, už jen proto, že během 8 minut vás to nemůže unudit k smrti. Tenhle byl obzvlášť dobrý. Vtipný, jasný i beze slov, a ty karikaturní postavičky tam podle mě sedly. Jediné co mi se mi nezdálo, byla hudba. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

no jo - hezké i veselé, ale vlastně o ničem. Bez pointy nemůžu dát víc než jen slabé 2 hvězdy [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Brutální a hloupá story o životě jednoho slabocha a o jeho stejně sebestředné a sobecké fantazii. Tfuj. Jediným plusem je slušná animace. 25% ()

Dvoja 

všechny recenze uživatele

Pouze skupina vtipů, které si pamatuji z jiných shlédnutých filmů. Tento kraťoučký snímek se mi zdá okopírovaný z jiných komedií od začátku až do konce. Nic nového. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

A tohle bylo co? Ani jednou jsem se neusmála, přišlo mi to postavené na hlavu, animace mi neseděla. Prostě ne. Akorát to ve zkratce přiblíží, jak to může vypadat v lochu pro někoho, kdo není zrovna Rambo. ()

Reklama

Reklama