Reklama

Reklama

V novém zpracování filmové klasiky Stephena Kinga z roku 1984 uvidíte Burta a Vicki, kteří společně cestují a neustále se přitom hádají. Během cesty se jim nedopatřením podaří srazit autem malého chlapce. Burt si však všimne, že dítě už mělo předtím podříznuté hrdlo a rychle umírá. S tělem v kufru se dvojice spěšně vydá hledat pomoc do Gatlinu v Nebrasce. Netuší však, že právě v tomhle městě si děti vytvořili zvláštní náboženský kult, nikdo z místních se nedožije více neţ devatenácti let a všichni následují osmiletého proroka Issaca. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Little horrorfans, keep yourselves from Children of the Corn, Amen.“ (1 John 5:21). Levně vypadající i působící remake levně vypadajícího a působícího filmu. Nevím, jaká tvůrčí nutkání autory vedla, ale jejich úsilí bylo zbytečnější, než domov důchodců v Gatlinu.. Tomu městu už beztak nepomůže ani Šabatová s Barnevernem. Doporučuji spálit plodiny na okolních polích a v rámci osevního sledu zasít nějakou teplomilnou dvoudomou rostlinu, co by těm nezletilým nezbedům pomohla k návratu na cestu mírumilovnosti. Děti konopí by srpy určitě odložily.. ()

Furmi 

všechny recenze uživatele

Perfektná komédia, tak dobre som sa už dlho neposmial, a to skutočne že ne ... čo sa týka toho že to mal byť horor no comment čistý odpad!, s hororom to nemá nič spoločné ale nebyť epickej scény kde deti chytili Burta 1x v meste ktorá mu pridala tie 3* pretože fakt som sa tak dlho a dobre už neposmial ako práve na nej. 50% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Niektoré pasáže sa mi páčili, suverénne vedie schovávanie sa v poli spojené so spomienkami s Vietnamu a celková súdržná atmosféra. Iné sú však doslova tragické, pôsobia nechcene a neuveriteľne smiešne, čomu napomohol výrazne aj slovenský dabing. Hlavný detský guru je, no proste je to niečo, čo ste v horore snáď ešte nevideli. Borchers akoby natočil antihoror, vždy, keď si myslíme, že sa začneme báť, tak dej iba tak ďalej plynie. Nakoniec sa v tejto béčkovej a zabudnutej podobe nejedná o nič trestuhodné, do kina nás na to nikto nelákal, takže v noci sa pobaviť na zle natočenom horore má svoje čaro. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to ještě šlo a mělo to náběh na horší průměr, přece jenom tam bylo trochu neznáma a ta tajuplnost působila chvílemi i ... no, strašidelně vyloženě ne, ale jisté napětí tam bylo. Co se z toho ale tak zhruba od poloviny vyklubalo, to mi moc nejde do hlavy. Chvílemi mírně obstojná hovadina. Nejlepší herecký výkon snad podal představitel Izáka, kterému jest možno některé věci odpustit, vzhledem k jeho malému věku, ale dvěma dospělým představitelům vzhledem k jejich výkonům nešlo nic jiného než smrt vůbec přát. Jediná docela dobrá věc na tomhle filmu byl zvukový doprovod, dětské chóry dodávaly tomuhle filmu aspoň malinký nádech hororovosti - jenže na to, aby se Kukuřičné děti mohly nazývat hororem či aspoň pokusem o horor to opravdu nestačilo. Zkrouhnout to tak na polovinu, vynechat spoustu zbytečného tlachání a mohl z toho být průměrný napínavější film. Bohužel ... ()

yeniczek odpad!

všechny recenze uživatele

:D Možná to bylo tím šílenym dabingem, ale rozjímání a hádky o Vietnamu byly absolutní scénáristická špička! Připočtěte dokonalou honičku kukuřičným polem, kde Vám po půl dni nahánění rozčísne ksicht kukuřičný květ (listem by to asi fakt herce bolelo, já vím) a výborně hrajícího desetiletého hlavního überfakana, kterého, kdo ví proč, všichni poslouchají a který absolutně stylově metá nožem. Rozdíl od produkce Asylum je pouze ten, že se zde masivně nepoužívají CGI efekty. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama