Reklama

Reklama

Children of the Corn

Trailer 1

Obsahy(1)

Film popisuje události, které vedou k masakru dospělých v malém městečku v Nebrasce jejich dětmi poté, co dospělí svou nezodpovědností zničí úrodu a budoucnost dětí. (bianci)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

tron 

všechny recenze uživatele

Istým spôsobom by sa toto béčko dalo vnímať ako prequel legendárnej (legendárne zlej? Pritom poviedka je geniálna.) filmovej série, ale jednak sa odohráva v súčasnosti (čo by až tak nevadilo) a jednak sa neodohráva v Gatline, ale v úplne inom mestečku. Priznám sa, tomuto som vôbec nepochopil. Nezaslúži si to ani len 3*. Atmosféra je biedna, kasting vo väčšine prípadov omračujúco nevydarený (tie diabolské deti boli fakt mizerné), vôbec tomu nechápete a vinou toho je dej značným spôsobom wtf (chápem tomu dobre, že deti sa proti dospelým vzbúria prehnane povedané len kvôli tomu, že ich ponížili v kostole?) a triky by som z bezpečnostno-zdravotných dôvodov radšej nekomentoval (Ten, kto kráča medzi riadkami vyzerá ako slaboduchý nízkorozpočtový Ent). Občas z toho na vás dýchne sympatická poľnohospodárska atmosféra, gore je drsné (ale je ho málo) a niektoré scény nie sú úplne márne, čiže aspoň biedne 2* si to určite zaslúži, ale teda ako niekto, kto má túto sériu detailne napozeranú úprimne (a zrejme naivne) dúfam, že sa v najbližších desaťročiach dočkám aspoň jednej fakt kvalitnej adaptácie Kingovej skvelej poviedky. Temer žiadny z režisérov, ktorí sa okolo nej motali, zatiaľ nedisponoval jasnou a ucelenou nízkou (a rozpočtom) a tak skoro všetky časti pôsobia zúfalo a ťažkopádne. Tento žiaľ nie je výnimkou. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Před rokem to vypadalo, že se bude jednat o slušný návrat kukuřičných dětí (no, stejně jsem viděl v dětství pouze jediný díl a minulý rok ten desátý), očekával jsem vyšší rozpočet, modernější příběh, kvalitní Gore efekty a spousty mrtvých, ale bohužel ! Tohle je definitivní pohřbení značky, stejně jako nedávno u Jeepers Creepers. Naprostá slátanina, tolik nesmyslů, těch 40 nudných minut, než k něčemu došlo, se táhlo jak smrad, trapné CGI, dospěláci tu mají IQ houpacího koně, to děcko sice hrálo dobře, ale to nemění nic na tom, že takové chování u harantů, je prostě absurdní a je to hlavní důvod, proč celkově nemusím Horory (samozřejmě existuje pár výjimek), kde děcka tímto stylem strašně přehrávají a dospělé osoby se nechávají od nich mrzačit a zabíjet. Hvězda za zabití pastora a za to vtipné kukuřičné monstrum. (10. komentář, 79. hodnocení) ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Greta Thunberg: The movie, aneb nasraná holčička likviduje všechy kolem. Ničím výjimečná, ale zábavná a řemeslně slušně odvedená adaptace, která zaslouží uznání za slušný herecký výkony dětí. Ta holčička v hlavní roli mě sice nebetyčne srala, ale zároveň musím uznat, že hrála super. Co film vyloženě kazí, jsou naproto zbytečný digitální efekty, včetně kukuřičnýho démona, bez kterých bych se klidně obešel. Spíš to působí tak, že potom, co producenti film režisérovi sebrali, nacpali tam tyhle CGI debility, aby uspokojili náctiletý děcka. Celkově to ale jako hororová jednohubka není zlý. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

X tá variace Kukuřičných dětí a ani tentokrát to moc nevyšlo. Pokud pominu laciné efekty kterých zase tolik nebylo, tak to mělo relativně slušnou technickou stránku. Celkem vyšel i casting, přičemž zlá holčička byla fakt na bombu a přál jsem jí vraždu, smrt, zabití pokaždé, když nasadila ten svůj samolibý ksichtík. Ale to je tak všechno. Jinak tu bylo příliš prostojů, které diváka nutí všímat si zjevných blbostí a idiotského chování dospělé populace, která se nechala terorizovat bandou harantů. Každopádně tahle látka je asi prokletá a jakýkoliv návrat k ní je podle mého zbytečný. 35% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tých 33% na čsfd ku dnešnému dňu je rovnako presných, ako krutých. Presných preto, že objektívne sa nachádzame niekde tesne pod dolnou hranicou druhej hviezdy. Nedáva to zmysel, tých pár trikov stojí za vylížanál a scenáristicky je to - hlavne v úvode - smiešne. Krutých,  lebo po technickej stránke sa jedná o najlepší film série (doteraz im bola desina), herecky to nie je nijak zvlášť strašné, má to nápad a nenudíte sa (jedná sa v podstate o jedno dlhé hororové finále). A hlavne preto, že filmová séria Kukuričných detí neobsahuje žiaden naozaj dobrý film.  Prihadzujem upgradenutý rebríček zoradený od “najlepšej” časti po najhoršiu: S01, S04, S11, S08, S10,  S02, S03, S06, S09, S07, S05. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen už v roce 2020, ale vydán byl až po třech letech, tedy v roce 2023. (Kudly4)

Reklama

Reklama