Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladým manželům, Timovi a Allie (Tim Rock a Kelen Coleman), kteří cestují přes Kalifornii se pokazí auto a tak se vydají hledat pomoc pěšky. Narazí na kazatele (Billy Drago) a jeho ukrajinskou nevěstu (Barbara Nedeljakova), žijících ve starém domě. Protože uvázli uprostřed pustiny, daleko od jakékoliv civilizace, bude muset maldý pár zůstat ve starém domě přes noc. Ale to netuší, že kazatel vězní v boudě blízko domu démonické dítě, které zatouží po ještě nenarozeném Alliině dítěti. (hladass)

(více)

Recenze (42)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuhle kusu jsem po předchozích dílech a vzhledem k režisérovi (přece jenom, člověk který natočil čtvrté a páté prokračování Proroctví a hlavně druhý a třetí Puls, moc důvěry nevzbuzuje) přistupoval s naprostou opatrností... A oprávněně... Children of the Corn: Genesis je nudná blbost bez jakéhokoliv náznaku atmosféry, slušného děje nebo nedej bože nápaditých (no dobře, jakýchkoliv) vražd... A hlavně tak nějak netuším, co má tenhle kus (stejně jako předešlý díl s podtitulem Revelation) společného s Kukuřičnými dětmi... Nebýt toho, že se starý kazatel (notorický béčkař Billy Drago) párkrát zmíní, že pochází z Gatlinu a sem tam je vidět nějaká ta kukuřice, by mohlo jít o jakýkoli sračkoidní horor a ne další díl, už tak dost posrané hororové série (co si budeme nalhávat, Kukuřičné děti začínají pomalu šlapat na paty i nejzkurvenější sérii všech dob, Hellraiseru)... Prostě tenhle kus nedoporučuju, snad kromě nejdrsnějším hororovým masochistům, nikomu... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Fíha, tak druhá nejhůře hodnocená část kukuřičné série není vůbec tak špatná, jak by se dle hodnocení a scénáristy a režiséra Joela Soissona zdálo. V rámci mytologie to samozřejmě nepřináší nic nového, ale ten příběh není špatný, naopak, je docela zajímavý a přes svou očividnou levnost se snímek vytasí s několika fakt zajímavými scénami, např. s policistou nebo s kamionem. Nebo úvodní scéna v domě, ta je fakt parádní. Herci jsou, pravda tak trošku ospalí a Billy Drago vypadá, jako by měl během dvou vteřin chcípnout (ale on tak vypadá už několik desetiletí, takže to je v pohodě) a ta závěrečná pointa je trošku podivná, ale já se bavil a udrželo to mou pozornost. V což jsem nedoufal. ()

Reklama

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas až tak hrozné...Např. ten chlápek co jim otevřel a nechtěl je nechat zavolat, ten pěkně podivně nesympatický. Zato ta jeho žena, Helen/Oksana , tu svou předváděčku s vykasanýma šatama mohla dotáhnout do konce, škoda :) Jinak tam bylo jen pár dobrých scén jako policajt na projížďce po oběžné dráze s hladkým závěrečným přistáním :) Celkově blbost, ale tri hvězdy ji dám. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co má tohle společného s kvalitním slasherem Kukuřičné děti? Tady je jedno děcko uplně na konci a to navíc pomalu nikoho nezabije. Od dob co má tuhle sérii v pařátech společnost Dimension jde celá série solidně do hajzlu. Jsou to kukuřičné děti a Dimension je cpe mimo hlavní město Gatlin(dobře 3 díl byl taky mimo Gatlin ale aspoň dokázal diváka udržet), pak dělá celou sérii žalostně nekrvavou a nudnou.Proč takhle mrví sérii? Já bych raději viděl blbej slasher kde vraždí děti. Jak se k tomuhle Drago upsal nechápu. Aspoň že Nedeljáková předvede tělo. Kecám jen osahává chlapa. Nicméně musím dát 2* a to jen proto že to není nejhorší díl. ()

Hunter2222

všechny recenze uživatele

Film je časťou série: Children of the Corn (1984) [60%], Children of the Corn II: The Final Sacrifice (1993) [60%], Children of the Corn III: Urban Harvest (1995) [60%], Children of the Corn: The Gathering (1996) [70%], Children of the Corn V: Fields of Terror (1998) [40%], Children of the Corn 666: Isaac's Return (1999) [30%], Children of the Corn: Revelation (2001) [50%], Children of the Corn (2009) [50%], Children of the Corn: Genesis (2011). ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama