Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark Hoffman (Costas Mandylor) pokračuje v krvavém odkazu svého mentora Jigsawa (Tobin Bell), jenž před léty celou zvrácenou hru odstartoval. Kdo si pro tentokrát zaslouží bojovat o svůj život? Jaké hračky čekají na ne zcela nevinné oběti? A hlavně, řekl už mrtvý Jigsaw své poslední slovo? Jednu z rolí v šestém dílu slavné krvavé série získala vítězka soutěže Scream Queen hudební stanice VH 1 Tanedra Howard. Název soutěže odkazuje na titul scream queen, který kdysi nosila herečka Jamie Lee Curtis za účinkování v hororech jako Mlha nebo série Halloween. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (532)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Další střípky do příběhové mozaiky Jigsawa a "jeho" lidí, další promyšlené pasti a hry, další porce krve a křupání kostí, další vypointovávání minulých dílů a především důkaz, že i po pěti dílech se dá přijít s pekelně výživným produktem značky Saw, nad kterým většina zlomila hůl už po třetím díle. Pořád to funguje, pojďme hrát dál. 75% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o nějaký příběh, myslím si, že víc už se z toho vykouzlit nedá, ale i tak to vypadá na další a další díly. Hlas Jigsawa zůstává nezměněn. To jediné, co je v každém díle jiné, jsou HRY. Jejich nápaditost se více či méně liší, některé jsou nudné, některé zábavné, ale ve své podstatě půjde vždy o to samé... Možná je už načase, přijít s něčím novým...a ten čas byl někdy po třetím díle :-) 50% ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co čekat od filmu, který si už pošesté jede podle dávno nalinkovaného mustru, ale protentokrát tomu nelze upřít fakt, že po x dílech se poprvé jde v rovině celistvějšího příběhu, který sice opět otáčí některá moudra z minula o 180°, ale dělá to s překvapivě uvědomělou okatostí a důrazem na klišé, až mě napadá, jestli to nemá být schválně. Paradoxně mi tak na snímku vadí jeho moralistický podtext, ve kterém jsou trháni na kusy zaměstnanci jedné überzlé, vykořisťovatelské a nehumanistické pojišťovny. Samostatně nefunkční, ale v rámci série jednoznačně posun nahoru, poprvé od ‚dvojky‘. Lepší 2*. PS: V sedmičce chci vidět více nadhledu, prospěl by. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Fajný návod na vysporiadanie sa s poisťovacími manažérmi a ich podvodnými (= zmluvnými) podmienkami. Inak samozrejme pokračuje Saw v recyklovaní pôvodnej myšlienky. Obsahuje vždy jednu špinavú, zle osvetlenú a strašidelne pôsobiacu miestnosť, ktorú, aj keď dotyčná obeť dočasne pokorí splnením vopred pripravených podmienok a odloží tak vlastnú smrť na neskôr, vždy zároveň niečo alebo niekoho natrvalo stráca. Strašidelný zámok virtuálne, no tentoraz to nedržalo v režijných rukách totálne trdlo. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Tahle hra se tedy pořádně zadrhla. Pasti už nejsou ani tak efektní, jako spíš nudné a předvídatelné, Jigsaw se stal vyšeptalým maskotem a pokus o komplexní zápletku otravuje. Těch pár kousků skládačky by se dalo složit během pár minut a nic by mi nechybělo. A znovu navazovat v šestém díle souvislosti složitě šroubované ve třetím či čtvrtém už zavání ostudou. Víceméně mě ale tohle zklamání mrzí. Takhle zbytečně vyhlížející díl si závěrečný pocit uzavření snad ani nezaslouží. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (20)

  • Tento film jako jediný se série SAW obsahuje potitulkovou scénu. (LucasAbelle)
  • Tanedra Howard dostala roli ve filmu díky své účasti a vítězství v americké reality show Scream Queens. (Chatterer)
  • Snímek obsahuje části, které se plně vysvětlí ve videohře „Saw“. (ČSFD)

Reklama

Reklama