Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Horor začíná pro posádku lodi USG Ishimura takto: Během mise na vzdálenou planetu posádka objevuje starý náboženský artefakt a ukládá ho na palubu lodi. Někteří nález uctívají, jiní jím pohrdají. Ve chvíli, kdy se z tajemného předmětu začnou uvolňovat dlouho spící mimozemští vetřelci, je jasné, že se z lodi stává skutečné peklo. Chaos je neodvratný a masakr nezadržitelný. Brzy mají vetřelci volný prostor k tomu, aby celý svět smetli silou, o které se lidstvu dosud ani nesnilo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (166)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jako doplněk ke hře fajn, samostatně to moc neobstojí. Škoda, že se tvůrci nezaměřili více na atmosféru, první třetina je totiž super a skoro to mělo ambice vyprávět zajímavý prequel příběh. No, nakonec to sklouzlo k přímočaré béčkové řezanici, která má tak akorát délku, aby nezačala nudit. Animace působí trochu levně, ale není aspoň přehnaně strakatá tak, jak mají ve zvyku anime z východu. A tvůrcům budiž ke cti, že nezapomněli na už mezi horory tradiční creepy verzi Twinkle Twinkle Little Star. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Takový nějaký prequel k hernímu Dead space. Animace tak nějak na příslušné úrovni, akce - paráda. Hlavní problém jsem měl ale s charaktery. Žádný mi nepřirostl k srdci, na jejich životech mi záleželo pramálo, v mnohých případech jsem naopak bral jako malou výhru, když byl ten či ona rozsápáni. Ale zase je tam hezky ilustrované, jak málo stačí a jak rychle se můžou věci zvrtnout do totálního FUBAR. 71 minut je OK, oddych někam na cestu je to dobrý, tudíž zůstanu někde na šedém středu hodnocení. ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Solidní atmosféra, dobré zpracování a víceméně je v animáku všechno, co člověk mohl zažít při hraní herního Dead Space. Hra má výbornou atmosféru a děj je taky solidní. A stejně tak, je tomu i u tohodle animáku. Jeden velký masakr, který je dobrým úvodem do herního, krvavého světa Dead Space. Ke konci už ve filmu převládá atmosféra, která divákovi jasně dává najevo, jak film skončí. Minimálně se jedná o animák, který vás působivě připraví na krvavý a nebezpečný svět Dead Space. 72% ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s najlepšou hernou hororovou akciou posledných rokov je to samozrejme ťažkopádny podpriemer, pretože ohranému béčkovému príbehu a sympaticky krvavým jatkám v dvojrozmernej priemernej animácii chýba akákoľvek "votrelčia" atmosféra a pocit zúčastnenosti, ktorý vám v hre nedal dýchať. A ak očakávate nebodaj nejaké zimomriavky, tak sa pri pozeraní posaďte do prievanu a škrípte si zubami. Ako doplnok pre fanúšikov hry je to však sympatický doplnok, ktorý doplní pár detailov, na ktoré ste boli počas hrania možno zvedaví. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tento dospělácký animák je zároveň prequelem ke hře Dead space. Hru jsem nehrál, ale pokud jde ve šlépějích filmu, mohla by to být celkem zábava - už film samotný je dosti 'herní'. Jedná se o klasické 'vetřelecké' schéma, které je sice fajn, ale v tomto podání si na něj po čase vůbec nevzpomenete. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Snímek je koncipován jako prequel ke hře Dead Space. (Terva)

Reklama

Reklama