Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 3
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Ukázka z filmu 3

Recenze (367)

Skleena 

všechny recenze uživatele

Přes vlažný rozjezd se nedá Richardovi Castlovi upřít cit pro ten správný moment, kdy zahlásit nějakou krávovinu, aby koutky úst škubly divákovi zcela neesteticky v širokém výtlemu nahoru. Ani ke konci druhé série mě zatím soustavné popichování mezi dvěma ústředními představiteli neomrzelo, navíc to tak hezky jiskří, přesně jak to u podobných seriálů s mužem a ženou v hlavních rolí má být. Jednotlivé díly vyvážené, vražedné scénáře zatím pořád o něčem novém. Hvězdičky navíc! Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál, snad tempo vydrží a i ti dva Beckettini policejní "přisírkové" dostanou víc prostoru - zaslouží si ho. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Andrew W. Marlowe | Hudba: Robert Duncan | Produkcia: D. Howard Grigsby, David Grae | Distribúcia: ABC | Štúdio: ABC Studios, Beacon Pictures, Experimental Pictures | Počet sérií: 5 || Dynamický a hláškami nabitý seriál, ktorý má len príjemné postavy. A to je práve ten problém. Castle pre mňa nedisponuje dostatočne temnými záporákmi v kriminálnych sekvenciách. Naviac zápletky mi prídu dosť ohrané a často predvídateľné. Nie je to vôbec zlé, je to ďaleko lepšie, než väčšina dnešných žánroviek, ale jednoducho to nie je moja šálka kávy. 65% | HD, CZ DTS | ()

Reklama

Kordus 

všechny recenze uživatele

Skoro totožné jako Mentalist, jen místo "okultisty", kterého v pátrání pohání jeho vlastní minulost (vyvraždění rodiny) je tady spisovatel, kterému jsou ti lidi vlastně většinou ukradení (alespoň to tvrdí), ale pátrání používá jako inspiraci pro své příběhy. Fillion je pořád stejně sympatickej, jako když hrál v... kdekoliv, vždycky je sympatickej a hlavně díky němu zvedám celé hodnocení ze 4 na 5. Tohle je opravdu oddechový seriál, u kterého se pravděpodobně pobavíte, odpočinete si a zároveň se nebudete cítit jako guma, že koukáte na nějakou stupidní pikačuovinu... ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zamilovala jsem se do Stany Katic. Je naprosto dokonalá, krásná, má skvělé vlasy. A jako postava Kate Becketová chytrá, vtipná, ale zodpovědná a skvělá policistka. Jednotlivé díly jsou hodně rozmanité. Jeden díl je o možné 3. světové válce, další o teroristech. Další naprosto o ničem. A posléze zase o brutálním sériovém vrahovi. A jako bonus škádlení Kate s Castlem. A nesmím zapomenout na Castlovy dceru, opět s naprosto dokonalým účesem, a úžasnou matku. ()

Haluzz 

všechny recenze uživatele

... jenom za první sezónu, kdy jsou žánrové odbočky a narušování vhodně užity, kdy je reálný svět konfrontován s tím fikčním/těmi fikčními nenásilně a kdy to opravdu pomáhá vyprávění. Kdy jsou osobní linky odstaveny stranou kvůli práci, která je mile nemorálně brána jako hra/literární rozptýlení i když se jedná o vraždy, sériové vrahy apod. Postupem času se to ale rozmělňuje a nefunguje to a tak je třeba se soustředit jen na "mohlo by..." mezi hlavními postavami a důraz je dáván jen na formu, kdy seriál čím dál tím víc připomíná klasickou kriminálku nebo CSI.... ()

Galerie (2 633)

Zajímavosti (29)

  • Byt Richarda Castla (Nathan Fillion) je ten samý, který byl použit jako byt hlavního hrdiny Micka (Alex O'Loughlin) z předčasně ukončeného seriálu Za svitu měsíce (od r. 2007). (Ajka1)
  • V 6. epizodě 2. série má Jon Huertas na halloweenské párty kostým/uniformu vojáka ze seriálu Generation Kill (od r 2008), kde hrál seržanta Poka Esperu. (ČSFD)
  • V epizodě si Kate (Stana Katic) prohlíží a zkoumá průstřel po kulce v hrudníku. Na těle však není vidět žádná další jizva mimo té od kulky. Kate však prodělala vážnou operaci srdce, takže by měla mít velké jizvy na hrudníku. (Viki111)

Reklama

Reklama