Reklama

Reklama

VOD (1)

Je čas vyrazit! Andy nechá svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí života na univerzitě. A když se se dvěma spolubydlícími vydá na pivní šampionát, kam směřuje i autobus plný sexy modelek, rozhodně přitom zažije spoustu legrace...
Je čas vyrazit! Andy nechává svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí vysokoškolského života. A když si vzpomene, kolik zábavy si užil se svou dávnou kamarádkou Jennou, jež se stala modelkou, sebere se a ještě se dvěma spolubydlícími vyrazí za autobusem plným sexy modelek na národní pivní turnaj. Podaří se jim dostat se na soutěž včas a získat titul? Andy ovšem netuší, že v téže době se Katy rozhodne vydat se na univerzitu, aby mohla být svému miláčkovi nablízku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Olík 

všechny recenze uživatele

Road trip (režije T.Phillips r.2000) - film, který společně s American Pie odstartoval novou vlnu zájmu o studentské komedie a zároveň pro mě společně s již zmiňovanými Prcičkami klasik žánru, si rozhodně nezaslouží (stejně tak jako Prcičky) zneuctění v podobě dalších primitivnních pokračování založených na hulení trávy a ukazování koz!!!!! Když už si pane Rashy (Prci, prci, prcičky: Na táboře) musíte nějak vydělávat na chleba, tak se nevozte na vlně jiných a nazývejte svá díla jinak – myslím, že jednoduché Beer Pong by bohatě stačilo!!!! ()

poli00 

všechny recenze uživatele

První díl byl svatý oproti tomu co vzniklo 9let poté. Naprostá hrůza a děs, nevtipný nezábavný a jak jsem psal u prvního road tripu, že to je i v celku reálný příběh, tak toto je naprostý opak. Prostě jenom shluk nesmyslů. Jako bonus k utvrzení o tom, že to stojí za h*vno byl český dabing na HBO, který filmem provázel. Další už radši ne prosím. 15% ()

Reklama

Buraking 

všechny recenze uživatele

No, přišlo mi to velice podobné dílu prvnímu. Zkrátka a dobře opět cesta partičky vysokoškoláků někam za nějakým účelem, během které je potká nepřeberné množství zážitků. Třetí díl bych si už ale raději odpustil. Co se opět musí nechat, tak skvělá hudba, která jak už je zvykem u tohoto druhu filmů, naprosto uspokojila mé sluchové vjemy. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Prostředí 8/10/// +jsou tu pěkný holky, pivní pong má něco do sebe, průvodcem je DJ Qualls -ten bohužel jako jediný zbyl ze staré party, scénář se jen marně snaží aby se mohlo něco dít, příběhově je to vyluhovaný první díl, zábava je tu jen průměrná, ale ve srovnání s původním dílem nebo Eurotripem vůbec žádná, jednou jsem se pobaveně ušklíbl a to na samotném konci, ale prozrazovat nebudu, abych vám nezkazil alespoň tuto jednu srandu/// No jsem dost zklamán. Kdyby se to nesnažilo hrát na pokračování, byla by to neškodná a snad i trochu zábavná komedie a někdo kdo neviděl původní film by se nejspíš pobavil. Jenže srovnávat to s komedií, která patří do TOP 10 v tomto žánru (vedle Deset důvodů proč tě nenávidím, Prci Prci Prcičky, Eurotrip...) to se vůbec nedá. V tomto srovnání Pivní pong prohrává úplně ve všem. Snad jediné co potěší je vaše oko./// Celkem 48%/// ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nevydařená komedie, které zcela chybí to podstatné - humor. A pokud tu byl, nedokázal jsem ho zachytit. Slaboduchý scénář, nudné, stokrát omleté situace, hustě sázená žánrové klišé, nevyrázné herecké výkony, rutinní režie. Polonahé holky to nezachrání, přestože snaživě vybíhaly snad do každé druhé scény. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama