Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Film má všechno, co má správná řežebná zombiárna mít - temnou noirovou atmosféru, absenci soucitu s hlavními postavami, dostatek krvavé akce a třeba i rajcovní sexy amazonku v přiléhavém nátělníku. Ale má i vypatlaného kameramanského retarda záměrně co nejvíc třesoucího ruční kamerou, ačkoliv už tehdy profi kamery jistě musely mít slušnou stabilizaci obrazu, když jí má dneska už i každý jen trochu lepší mobil. Takže ze spokojených silných čtyř jsou znechucené slabé tři. Škoda. ()

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Mě trailer hodně zaujmul a fakt jsem se těšila. No jako vždycky. Zcela zbytečně, nebylo na co. Možná to bylo brutální, krev stříkala od začátku až do konce, ale jinač to stálo pěkně za prd. O hercích ani nemluvím. Hrůza! Dějově, hrůza ještě větší. jediné co mě na filmu potěšilo a bavilo byli zombie. Dobře udělaní, pěkně se užírali. Jediné plus. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Tak pojďte vy staré kůže, dám vám čípek! '' :-) --- Už jsem si párkrát koupil nějaké DVD v pošetce jen proto, že bylo levné a že jsem očekával hrůzný zážitek (z filmařského hlediska). S přáteli si tyto filmy kategorie C rádi pouštíme na chalupě a královsky se u těch filmů bavíme. Zombie Apokalypsa však velmi mile překvapila a to už od prvních minut. Frantíci vsadili na originalitu a řekl bych, že to byla volba dobrá. Celé pojetí mi tak trochu připomnělo také Francouzský film - The Nest. Také tam musí kooperovat dvě skupinky lidí, kteří by si za normálních okolností šli po krku. Film je nabitý akcí a prakticky se celý odehrává v jenom vybydleném věžáku na jakémsi předměstí velkého města. Když pak v noci napadne město nákaza, stane se věžák krátkodobou pevností a posledním místem odporu. Moc mně bavila i postavička veterána z Indočíny. Tvůrci nebyli nijak útlocitní a obětují zombíkům jednoho hrdinu za druhým. Ti sami nejsou žádné ohnilé mrtvoly, ale vypadají celkem čerstvě na rozdíl od podobných filmů. Je to logické, nákaza propukla náhle a krom kousanců a krvavých šrámů po zabití nebo od jiných obětí něměli zombíci čas na žádné hnilobné procesy. Také se nejedná o žádná ploužící se stvoření, ale o zatraceně rychle běhající krvelačné bestie... Ač by se mohlo zdát, že právě toto bude filmu na škodu, já v tom cítit onen čerstvý závan čerstvého neshnilého masa a originality :-). Konec tak vlastně ani nepřekvapil, což je dobře ! Tři granáty. * * * ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka policajtov sa rozhodne pomstiť smrť svojho kolegu. Jeho popravu mal na svedomí malý gang, sídliaci v opustenom paneláku na okraji Paríža. Spočiatku jasný cieľ akcie sa po krátkej chvíli mení na spoločný boj o život. Všetci sú napadnutý hordou krvilačných Zombie. Z úhlavných nepriateľov sa stávajú spojenci. Je načase spojiť sily. La horde je jeden z najlepších hororov o zombie aké som videl. Viac nemám k tomu čo dodať - 75%. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočne a komplikovane kritizovaný zombie clip " de France ". Je zrejmé , že " horda " sa plaví po vodách , ktoré rozvírila Milla J. so svojím Residentom a Danny B. k tomu prisypal svojich 28 dní. V dnešnej dobe sa toho kolo živých / mŕtvych veľa nevydupe -nehovoriac o tom , že cam / style je zaužívaný , až by som povedala - preužívaný , zabetónovaný a otravný zároveň , ak k tomu prirátam vzdialený , akoby Besson producent / feeling - tak je to len ďalší krvavý výlisok z továrne , kde sa rodia zombíci. Zombie tému nestíha už ani papá Romero ( no počkám si na druhý dych ). Fandím však každému jednému režisérovi , ktorý sa pustí do týchto mútnych filmových vôd. Čiže takto - je to pohodová sobotňajšia zombie noc ( pre Mňa ) - kryštálová 3ka ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)
  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)

Reklama

Reklama