Reklama

Reklama

Resident Evil: Odveta

  • Německo Resident Evil: Retribution (více)
Trailer 6

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich), se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (37)

Trailer 6

Recenze (992)

Shakers 

všechny recenze uživatele

No ty vole, môže to byt ešte horšie ? Asi hej. Aj keď úvod, spomaľovačky, hudba, Bingbing Li a rekapitulácia všetkých dielov potešila, ale to je tak všetko. Milla je furt celkom k svetu a akcii nieje málo, ale celý čas sa tu len strieľalo, aby sa naši hrdinovia dostali z bodu A do B a tam potom čo nám predhodia konečne niečo zaujímavejšie, hodia nám pred oči záverečné titulky. Nechcel som si tento diel vôbec pozrieť, ale keď už som videl prvé štyri diely a vrátili sa tu len ako reklama niektoré postavy s predošlých dielov, tak som sa nakoniec k tomu dostal. 45% - 2* ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Paula Andersona bych se neodvažoval přes veškerou jeho snahu označit za krále braku, i když našlápnuto k titulu má docela slušně. Šlechtický titul by mu ale v téhle oblasti neunikl zcela jistě. Dosavadní bilance říká, že má u mě šest odpadů, jedno dvouhvězdičkové a jedno tříhvězdičkové hodnocení, přičemž si vůbec nejsem jistý, jestli bych Symptomu Pandorum udělil stejně příznivou nadílku i dnes. Každopádně buď tehdy nebylo něco v pořádku se mnou, nebo s Andersonem. Protože ten, když se rozjede, stojí to za to. Z pohledu toho, co očekávám od kinematografie, by kategorický odpad zasloužila kterákoliv část série Resident Evil, ale na Andersonovi je sympatické, že neusíná na vavřínech a každý díl dokáže posunout do ještě větších sraček, zbavit ho ještě víc byť i těch nejelementárnějších prvků logiky a konzistentnosti. U Paula Andersona zkrátka nemá smysl hovořit o dně, protože pokaždé dokáže kreativně posunout své limity ještě níž. V téhle souvislosti je spíš zajímavé, že v jeho tvorbě mnozí stále dokážou nacházet to svoje. Každopádně kterýkoliv uživatel, který dokáže tohle dílko ohodnotit více než dvěma hvězdičkami, je mě vzbuzuje určitou opatrnost. Celkový dojem: 5 %. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná Akční Popcornová Zábava!! Výrazné zlepšení oproti Afterlife.. Žádná Digitalizace, ale Super Provedení Akčních Scén bez Střihu! Závěrečný Souboj Žen byl Skvělý ! Už dlouho jsem neslyšel takové křupání Kostí ! Štve mě jen jedna věc, že RE trochu Odbočil od tématu .. Už to není typický Zombie Horor, ale vydalo se to spíše tou Akční Cestou do které zapojili Zombie tím způsobem, že jim dali Moc řídit auta a střílet se zbraní...Nicméně u mně Fájn a záměrně dávám vyšší Hodnocení, jelikož mi to příjde strašně Podhodnocený ! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto vymastena nastavovana kase bez jakykoliv logiky, s ne uplne vzdy odladenejma trikama. Jenze je to castecne taky diky srani na nejakou logiku naprosto giganticka jizda od zacatku do konce, rube se to ve velkym, mrtvoly jdou do stovek, sem tam nejaka prisera, vsude litry krve a zbrani, ze by to kamion neuvez. Milla je porad pri chuti a tentokrat dostala i sexy kozenej oblecek, obcas zahraje nejaka chytlava pisnicka nebo si Anderson pohraje s nejakym vizualem, takze ja jsem naprosto spokojenej, sice stupidni, ale ultra zabavny becko. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá hudba a fakt, že Milla Jovovich a Sienna Giullory sú aj napriek svojmu vyššiemu veku stále sexi, nestačia na to aby bol Resident Evil: Odveta kvalitným filmom. Ak ho porovnám s predchádzajúcim Afterlife, je to z môjho pohľadu veľký krok späť. Žiaden rozvoj v príbehu, žiadne inovácie (3D tu predsa bolo aj v prípade Afterlife) žiadne prekvapenia, stále rovnaká akcia v znamení Alice versus zombies a značná dávka infantilizmu. Anderson po tom, čo Odveta za desať dní zarobila v celosvetovej Box Office skoro 140 miliónov dolárov (teda viac ako dvojnásobok svojho rozpočtu), oznámil, že pripravuje aj ďalšie pokračovanie, ktoré bude poslednou snímkou z jeho série Resident Evil. ()

Galerie (176)

Zajímavosti (26)

  • V októbri 2016 sa film umiestnil na 98. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias" webu PrettyFamous. (Zdroj: ČSFD)
  • Natáčanie začalo 10. októbra a skončilo 23. decembra 2011 (trvalo 55 dní). (Greenpeacak)

Související novinky

Zkáza Pompejí bude sexy

Zkáza Pompejí bude sexy

27.02.2013

Ať už jste jakéhokoli pohlaví. Epos Pompeii totiž našel hlavní představitele v Kitu Haringtonovi (Jon Sníh ze Hry o trůny) a Emily Browning (kočka ze Sucker Punch). Kit si zahraje otroka bohatého… (více)

Reklama

Reklama