Reklama

Reklama

Resident Evil: Odveta

  • Německo Resident Evil: Retribution (více)
Trailer 7

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich), se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (37)

Trailer 7

Recenze (992)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Paule, prosím tě, udělej to hodně barevné, prostě aby se na to dobře koukalo. Jo a šoupni tam nějakou roztomilou holčičku, jak jí Mila zachraňuje a tak, jako ve Vetřelcích. Taky Matrix se lidem líbil, tak klidně i kapku toho. Chceš tam nějaké postavy z předchozích dílů? Proč ne, jen ať si v sérii zase zahrajou. Ale prosím tě, ať se tam hodně střílí, jo .. fakt hodně. Vlastně, stačí když se tam bude jenom střílet. Tvůj producent. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure efekt pomaly vyprcháva a Milla starne. Vidím to ešte na také 2-3 kúsky než jej bude 40 a potom už sa Paul hádam ukludní a nechaú ju odpočívať, aj z celou sériu (ktorá už aj tak na konci jedničky nemala čo povedať). 5-ka je festovalom besnej artdirekcie, záberov na jeden krát a zombie hereckých výkonov. Na place to musel byť čistý punk. 40% ()

Reklama

666teen 

všechny recenze uživatele

Tak tady máme další pResident Evil. A popravdě, už to není ani vtipný. Zakrapatská Míla v latexu, figury zamřelé v předchozích dílech a scénář z pera retardovaného fanouška této herní série tenhle klenot určitě do červených čísel nedostanou. Přijde vám normální scénář typu: Level Předměstí, smrt. Level Lab, resurekce. Level Tokyo, procitnutí a bla, bla, bla, následují další a další levely až po Level Ledovec, kde.....No, dejte si to sami. Ty dvě hvězdy berte jako úlitbu Umbrelle. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Je to hodne dávno, čo som bol vášnivým hráčom a celé hodiny presedel pri konzole Sony Play Station. Jednou z mojich najobľúbenejších hier bol Resident Evil. Dnes sa už ku počítačovým hrám takmer vôbec nedostanem, ale Resident Evil mám stále rád. Je to vďaka tomu, že vznikla skvelá filmová séria motivovaná touto hrou. Je to zmes divokej akcie a zombie horroru. Streľba, výbuchy, krv, T-virus, nadnárodná korporácia Umbella, dokonalé filmové triky, výborný soundtrack a stále krásna Milla Jovovichová. Presne viem, čo mám od tohoto filmu čakať, preto ma potešil i piaty diel s podtitulom "Odveta". Už sa neviem dočkať ďalšieho pokračovania. **** ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $42,345,531Tržby Celosvetovo $240,159,255Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,200,021Tržby za predaj DVD v USA $15,706,169║ no ako až kam dokáže Anderson klesnúť, vývarová vývarovosť utopená v samoúčelnosti, absolútne bezvýznamný film(porovnateľný úrovňou série Twilight) s prevažne otravnou akciou, občas sa to dá pozerať ale ako konzumnejšieho príbehu ani za mak, kameo návraty(Rodriguez, Fehr) sú fakt už smiešne, plus k tomu príde dokonca aj na kopírovanie hudobných motívov s Inception či Bourna /10%/ ()

Galerie (176)

Zajímavosti (26)

  • V októbri 2016 sa film umiestnil na 98. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias" webu PrettyFamous. (Zdroj: ČSFD)
  • Během natáčení v Torontu došlo k nehodě. Tísňová linka přijala informaci, že se ve městě zřítila pojízdná plošina a zraněno je mnoho lidí. Po příjezdu na místo nalezli bezmála dvě desítky zakrvácených a příšerně zohavených lidí. "Když dovnitř vešel první zdravotník, vykřikl jen 'Můj bože'," svěřil se serveru BBC David Ralph z torontské záchranky. Následky ovšem nakonec nebyly tak vážné, jak se na první pohled zdálo. Zranění dvanácti herců byla lehčí, než to díky zdařilé práci maskérů zprvu vypadalo. Došlo na tržné rány, podlitiny a odřeniny. Nejtěžším zraněním byla zlomenina nohy. (hippyman)
  • Natáčanie začalo 10. októbra a skončilo 23. decembra 2011 (trvalo 55 dní). (Greenpeacak)

Související novinky

Zkáza Pompejí bude sexy

Zkáza Pompejí bude sexy

27.02.2013

Ať už jste jakéhokoli pohlaví. Epos Pompeii totiž našel hlavní představitele v Kitu Haringtonovi (Jon Sníh ze Hry o trůny) a Emily Browning (kočka ze Sucker Punch). Kit si zahraje otroka bohatého… (více)

Reklama

Reklama