Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Bez debat je to sračka. Ale dal jsem ji kvůli Lesliemu (který tu není využit k žádnému vtipu a jeho ženskou postavu vůbec nechápu) a sexuálnímu podtextu. Takže drákulovy nevěsty dobrý. Ty si jednu hvězdičku zaslouží. Na pár věcech (vtipy kolem hloupé bloncky - masérka x zdravotnice, nebo úprava některých monster - popálený Fredy jako hasič) bylo cítit, že by autor měl jakýsi potenciál. Ale staré dobré klasické parodie měli většinou u stolu při scénáři více osob. A víc hlav, víc ví a vymyslí a u komedií je to znát. ()

misar3 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem očekával nějakou vtipnou scénu... Nějak žádná nepřišla, ale trapných a nudných bylo dost. Jak již psal B!shop, jasná urážka hororových ikon. Až mě to zamrzelo, když jsem je totiž viděl v traileru, říkal jsem si, že by to mohla být možná povedená parodie, ale místo toho to byla fraška s žádným pořádným příběhem. Jediná vtipná scéna: Když sejmuli malého kluka brankáře a mysleli si, že je to Jason. Herecké obsazení absolutně neznámé a slabé, ale to u podobných Céčkových parodií bývá :-) ()

Reklama

Rob318 

všechny recenze uživatele

Mám rád parodii, ale co bylo sakra tohle.Parodie na parodii?Já se vážně snažil tomu dát šanci a snad i polohlasně fandil abych se alesponˇ jednou zasmál a...nepovedlo se.To co jinde funguje je tady dotaženo do trapnosti.A chudák Leslie tenkrát asi přetáhl účet u plynárny,že tohle vzal.Ach jo občas bych měl poslechnout instinkt.. ()

ian.draco 

všechny recenze uživatele

Film i humor je celkem primitivní, ale smát se u toho lze a to i opakovaně. Takto nízké hodnocení je pro mne celkem překvapení. Škoda, že před koncem dojde scénaristům dech úplně. A tak nebýt velmi slabého konce udělil bych i 4 hvězdy, takhle musím jednu ubrat. A jestli to není poznat, tak komentář jsem napsal hned po zhlédnutí ;). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tolik hororových legend na scéně, a tak mála prostoru se jim dostalo. Pár místeček, kterým se lze nenuceně zasmát však ve filmu pod mikroskopem najít lze. Musím ocenit hrozně super nápad. Čtveřice retošů se cestuje do městečka plného hororoých legend, přičemž na samotné cestě pár odkazů na horory také nechybí. To je skutečně nápad, ze kterého se dalo hodně vytřískat. Bohužel to zůstalo u toho "se dalo". Film je hrozně roztahaný a téměř o ničem, takže jen ti nejtrénovanější se ubrání mírnému znudění. Viděl jsem tucty podařenějších a hlavně vtipnějších parodií, ale úplná sračka tohle není. Myslím si, že těch 32 %, co tu k dnešnímu dni tak modře září, úplně kvalitě neodpovídá. Tak špatné to není. Když už jsem vymyslel 2 * téhle španělské parodii, tak tady je musím zanechat taky. Horší to nebylo. Upřímně jsem ale čekal mnohem větší zábavu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama