Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (279)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nabitá zbraň zaostává za Střelami a Výstřely jen o málo. I tady se najda řada nezapomenutelných gagů a hlášek, které jsou oproti dvoum jmenovaným parodiím neprávem opomínány. Přičítám to přeci jen určité parodické nevybroušenosti a trapným scénám, který je tady víc, než by být mělo. Přesto se jedná o víc než vydařenou věc a cameo s Willisem mě víc než pobavilo. 60% ()

choze 

všechny recenze uživatele

"BUDE TO CHTÍT MNOHEM VÍC BOMB, ABY NÁS DOSTALI OD TOHO PŘÍPADU." - "ALE NE ZAS TAK MOC." Jedna z mála parodií schopných konkurovat Brooksovi a ZAZ, která ale konkrétně ZAZ nehorázně vykrádá a zároveň opakuje tytéž gagy i několikrát v jedné scéně. Parodována jsou jak žánrová klišé a provařené hlášky, tak konkrétní tituly a scény (MLČENÍ JEHŇÁTEK, ZÁKLADNÍ INSTINKT, RAMBO, WAYNEůV SVĚT aj.), zejména pak série SMRTONOSNÝCH ZBRANÍ. Za obzvlášť kouzelnou scénku považuju výlet do Lugerovy navenek spokojené, ve skutečnosti těžce dysfunkční rodiny a také musím pochválit brilantní absurdní dialogy, které si se ZAZ nijak nezadají. Velké plus je obsazení hlavních rolí a záplava cameo roliček (z těch nejhvězdnějších Whoopi Goldberg, F. Murray Abraham, Charlie Sheen, Bruce Willis...). Škoda, že nevzniklo plánované pokračování. Mimochodem Lugerův uřvaný šéf řval ve stejném roce i na Arnolda v rovněž parodickém POSLEDNÍM AKČNÍM HRDINOVI a dlouho předtím řval na Nolteho ve 48 HODINÁCH. "PůJDEŠ DO TOHO SÁM, SÁZÍŠ SVůJ KRK. ŠLÁPNEŠ VEDLE A TADY KONČÍŠ. VŠECHNO TI SPADNE NA BEDNU. JESTLI NĚCO ZVORÁŠ, TAK TĚ POVĚSÍM DO PRůVANU. ZKOMPROMITUJEŠ ODDĚLENÍ A TVOJE STŘEVA BUDOU TANCOVAT S TVEJMA TRENKAMA, ROZUMÍŠ?" - "VŠEMU KROMĚ TÝ POSLEDNí VĚTY." ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to taková šílená prdel jako Žhavý výstřely, i když je to jim hodně podobný, ale tvůrci rozhodně vtipnejma nápadma nešetřili a jelikož se o něco snaží každou půlminutu, tak zákonitě se občas podaří nějakej brutální fórek nebo parodii dotáhout k dokonalosti, paroduje se tu hlavně smrtonosná zbraň 1-3, ale pozornosti neušlo například ani Mlčení jehňátek. Navíc si tu bratr Emillio Esteveze Charlie Sheen hodil malý, ale docela dobrý cameo ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie plná vtípků a absurdních dialogů, která mi přijde lepší než Žhavé výstřely, ale třeba na Bláznivou střelu to nemá. Fakt jsem u toho vyprskával smíchy. Miluju tenhle doslovnej styl humoru, kdy se ve filmu dějou totální nesmysly a hrdinové to všechno s kamennejma ksichtama berou vážně. Třeba když William Shatner loví držkou pirani z akvárka. Nebo nízkorozpočtová transplantace orgánů Emilia Esteveze :D ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie, která si utahuje hlavně ze Smrtonosné zbraně a může se směle rovnat s takovými klasikami, jako jsou Žhavé výstřely nebo Bláznivé střely. Estevez a Jackson jsou skvělá komediální dvojka a výborně se doplňují. Gagy jsou možná občas trochu trapné ale ve většině případu se budete opravdu hodně smát. Navíc je zde plno známých herců ve vedlejších rolích (např. Bruce Willis, kterému padouši omylem rozstřílí karavan:)) Opravdu skvělá sranda. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Postavy Samuela L. Jacksona a Emilia Esteveze "Colt a Lugar" nesou jména dle pistolí. Generál Mor-tars je zase pojmenován po automobilové společnosti General Motors. (HellFire)
  • Produkce počítala s natočením druhého dílu a vznikl i plakát, na němž bylo napsáno "No tak, věděli jste, že k tomu dojde". Po neúspěchu v kinech byly ale práce na druhém dílu pozastaveny. (HellFire)
  • Během výměny pořekadel mezi generálem Mortarsem a McCrackenem je řečeno "Life is very short and there is no time for fussin' and fightin', my friend!" ("Život je krátký a není čas
    na křik a boj, příteli můj".). Jedná se o text k písni Beatles We Can Work It Out. (HellFire)

Reklama

Reklama