Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Snaha zobrazit vlkodlaky jako upiry? Boha, proc? Co tim chtel kdo ziskat? A proc zvolil tak ubohej dej a ubohou formu? Jasne, hlavni rostenka je kus a rozkosne se mraci, ale zbytek? Boha, co to bylo? Jako ze tajemno a mystika? Underworld byl aspoň akční, ale tohle prázdno? Pejsek a kocicky tocili bijak? A co to neustaly zadelany poskakovani? Moc otazek naraz, prilis malo duvodu to videt... P.S. - ale jednu vec musim vychvalit - to gesto poroby pred hlavnim vlkem, ta poklona a odhaleni sije, to se mi moc libilo ()

beba789 odpad!

všechny recenze uživatele

''Od tvůrců kinohitu Underworld'' Ach, jak trapný slogan k tomu, aby se film přiživil na úspěchu u mě tolik milovaného Underworldu. Tento film je takový předskokan k Twilight, ale na Twilight se aspoň dalo koukat a nenudil. Což se nedá říct o tomto filmu, ve kterém jsou naprosto hrozní vlkodlaci ( lidi, co vyskočí do vzduchu, nějak se zatočí, zbělají a na zem doskočí obyčejný vlk- och, jak úžasný efekt), hrozní herci a prostředí filmu a dokonce je to i bez nějaké atmosféry (ať už hororové nebo romantické) . Slovo ''horor'' raději vypusťte a jděte se na to dívat jako na ''fantasy- romantiku''. 0%. ()

Reklama

asfalt 

všechny recenze uživatele

Tento film má všetko, čo zlý film má mať až na scenár, ktorý nie je až tak katastrofálny. Ak by k režisérskej stoličke pustili niekoho schopnejšieho, nehercov by nahradili hercami, strašné efekty by zlepšili a použili lepší soundtrack, tak by to možno bolo aj za tri hviezdy. Tak je to len tesne nad odpadom. ()

Noomi 

všechny recenze uživatele

Pokúsim sa obrániť to hodnotenie. Je pravda, že príbeh je umelý, neoriginálny, na niektorých miestach dokonca stupídny a občas sa môžu rumunské kulisy zdať beznádejne nízkorozpočtové, scenár sa ani neoplatí hodnotiť a...prakticky by ten film fakt nestál za nič. Ale keď sa na to pozriem z druhého hľadiska, tak tie nízkorozpočtové kulisy z Bukurešti sú naozaj netradičné, krásne, starobylé a tajomné. Potešil ma aj fakt, že som sa nemusela dívať na uslintané vypĺznuté príšery, ktoré sú nazývané "plnohodnotným vlkolakom". Nech mi nikto nehovorí, že je lepší pohľad na absolútne neuveriteľnú počítačom spackanú beštiu ako na nádherného dravého vlka. Takže z príbehového hľadiska nula ale z audiovizuálneho to u mňa proste vyhralo. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Spíš krev a limonáda. Že nechápu název, by tolik nevadilo (ano, krev i čokoládu jsem tam viděl). S příběhem zde podaným lze naložit různým způsobem. Jedním z nich je přiblblá mafiánská limonáda, což je tento případ. Tisíckrát obšlehávaná šablona, tentokrát ve vlkodlačím podání. Nepochopitelně deviantní příslušnice druhu jako propagace mezidruhové tolerance, vůdce tisícileté smečky – mafióso v kožené bundě s hubou plnou zákona a tradice, jeho dědic jako idiotský floutek, který si troufne na holku, ale neporadí si s mladým pomilováníhodným spisovatelem. Chcete vědět, jak to bude dál? Prostě jako vždycky. Aby bylo jasno, nemám vůbec nic proti tomu, aby se sympatická vlkodlačice zamilovala do člověka a vymanila se smečce i její tradici. Ale jestliže mi o tom chce někdo vyprávět, tak ať to má nějakou váhu, prosím. Kdyby si aspoň nízké pudy příšly na své, ale i v tomto ohledu jsem byl zklamán. Film pro mne zachraňují ženské postavy: všechny čtyři jsou nějak zajímavé, za což ovšem vděčí kráse a uhrančivosti svých představitelek. (Nejvýraznější postavou celého filmu je zakousnutá červená karkulka. Blbé, že?) Hvězdička za několik působivých obrazů. Autor titulků má asi zvrhlou zábavu v co nejméně adekvátním překladu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama