Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Perfektní parodie, většinu času jsem brečela smíchy, ale je pravda že některé narážky (převážně hodně těch se sexuálním námětem) byly až moc přehnané a ne vtipné. Jinak, jak se tady píše, aby si to člověk náležitě užil, musí vidět alespoň první dva díly Twilight, pokud někdo viděl doposud všechny, tak to má ještě lepší:) Nejlepší gag? Jacob jako čivava, Black eyed peas a další a další...na druhou stranu ty naprosto antizábavné jsou například, když otec učí Beccu sebeobraně, nebo jsem mírně nepochopila pozdější scény s jejími spolužáky. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Ono není vůbec těžké dělat si ze série Twilight srandu a popravdě mě vůbec nepřekvapilo, že se tvůrčí duo Friedberg/Seltzer, které stojí za těmi nejohavnějšími parodiemi, pustilo právě do zesměšňování jednoho z největších filmových fenoménů naší doby (bohužel…). Překvapilo mě naopak to, že se v této parodii najde i několik povedených gagů (!). Celkem dobrý dojem, které ony gagy budí, je však spolehlivě pokažen kvantitativně nesrovnatelně vyšším množstvím vtipů trapných až otřesných…a ve své podstatě pak především nevtipných. Z tohoto filmu by se dal sestříhat celkem snesitelný pětiminutový kraťas, ale dívat se na takové zvěrstvo více než hodinu je opravdu o zdraví. P.S.: Znalost parodované série Twilight je samozřejmě povinností, v opačném případě jsou následky sledování Vampires Suck přímo katastrofální. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na pořádnou porci zábavy, která si bude utahovat z tématu. Místo toho jsem se dočkal bezradné nudy, která se s každou další minutou stává otravnější. I když se občas nějaký fórek povede, je beznadějně utopen pod nánosem ubíjející nudy a otravné doslovnosti, která parodii v podstatě brání pořádně se do originálu zakousnout a vytěžit z něj cokoli co by rozesmálo. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Dle mého lepší než originál. :-) Ten patří do knihy, ne do televize. U Vampires Suck jsem se bavil o mnoho víc než u normálního Twilightu, kterej je fakt romantická ptákovina s ptákovinovským dějem. Je jasné, že to tu budou podnodnocovat fanoušci Jacoba a Toho hlavního upíra, nemohu si vzpomenout na jméno..., ale mně se to líbilo víc. Ano. Je to blbost :-) A jestli jsem dal Twilightu 3*, tak tomuto musím zákonitě 4*! :-D (I když by to mělo být 1* a 2* :-)) Celkově bez hvězdiček: 30% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nehorázná kravina, ale kupodivu záživnější, než byl 2. díl Twilightu. Oceňuji především to, s jakou pečlivostí byly okopírovány postavy a jejich chování a taky to, že se autoři se svými vtípky trefili do těch situací, které byly k smíchu už v originále. Každopádně mám pocit, že parodiím je dávno odzvoněno. 30% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)
  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)

Reklama

Reklama