Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

imf 

všechny recenze uživatele

První dva díly se mi skoro nelíbily (jednička ušla, dvojka byla hrůza hrůzoucí), ale zdá se že ani Zucker mě už nedokáže přesvědčit o tom, že se v dnešní době dá natočit slušná parodie. Televizní vizáž, spousta ohraných vtípků a unavených herců... naštěstí pro nás se Zucker v jistých místech vzepjal a tak je tu dost situací o kterých budete vykládat svým známým. Ale pospíchejte, tyhle fóry nejsou jako z Hot Shots a za pár dní si je nebudete pamatovat. Bohužel :/ ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Je to blbé, ale třeba pořád lepší než většina filmů s Jimem Carreym. Scény s Charlie Sheenem jsou vcelku povedené, ale nejvíc se mi líbilo, když z televize vylezla mrtvá holka a dostala pořádně nabančeno. Jasně, bylo to poměrně trapné, ale přesně to mě totiž při sledování Kruhu napadlo, že by Samara (respektive tvůrci filmu) za zkažení/zkomičtění jinak dobrého filmu zasloužila. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Oproti dvoum předešlým dílům je tento díl skvostný.Máme tu závan HODNĚ staré školy,ale tu já vždycky miloval(Zucker je prostě bůh).Z pomyslné herecké rakve byli vykopány taková esa jako Charlie Sheen,Leslie Nielsen a pamela Andersonnn a na plátně to jimi jen jiskří.Pobavil mě hlavně Sheen,který Gibsona nádherně parodoval.Dobré i parodie na filmy(tentokrát dobrý výběr filmů).Hlavně parodie na Znamení 8 mile byli vypečené.Prostě nejlepší Scary Movie. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

V tomto žánri (paródie miešané s nechutným tínedžerským humorom) je pre mňa séria Scary Movie stále ešte najlepším výplachom mozgu - a ten predsa tiež občas potrebuje vypláchnuť. Tosim sa pýta, kam sa podeli inteligentné paródie? Tiež mám pocit, že sa už nejakú dobu nenakrúcajú... ale ako náhradu som prijala aj neinteligentné, zato bláznivé Scary Movie :-) Tie inteligentné paródie koniec-koncov nezmizli z povrchu zemského - všetci ich máme v archíve a môžeme si ich pozrieť znova, pretože dobré filmy nestárnu. Teším sa na štvorku. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Prozatim nejhorší díl, ze série, ale i tak dost zábavný, aby dokázal pobavit. Bohužel David Zucker nedokázal navázat na Bláznívý střely a ani na předchozí díly a vytvožil to trochu po svým, sice se tady najde hodně povedených parodujících scén na všemožný filmy, ale už to neni ten pravej nářez jak jednička a dvojka. Taky je škoda, že se prakticky celý obsazení z minulých dílů vytratilo a zůstala jen Anna Faris, ta si myslim drží svůj standart, ale ostatní jsou fakt dost hrozný, snad ještě Charlie Sheen za něco stojí, ale dál už nic. Celkově jsem se určitě bavil, ale Zuckerovi bych další díl už rozhodně nesvěřoval, protož s timhle typem parodií si asi neumí moc poradit ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama