Reklama

Reklama

Grindhouse Trailer Classics

(video kompilace)
všechny plakáty
Velká Británie, 2007, 120 min

Hrají:

Emily Booth

Recenze (7)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Excelentní výběr, opravdová paráda, nejen pro všechny nadšence kultovních nízkorozpočtových 60's a 70's trash a někdy až neuvěřitelně sleazy filmů americké grindhouse exploitace. Některé trailery, jsou skutečně nadupané, některé slabší, stopáž v rozmezí 2-4 minut, sledovat by se to dalo do nekonečna, ty dvě hoďky však utekly jako voda. Výběr čítá na 54 žánrově velmi pestrých kousku z všeobecně známých, méně známých i zcela neznámých filmečků, zde inspirace především pro labužníky s případným doplněním sbírky. Pestrá žánrová a subžánrová směska sestavená ze Sexploitation, Shocksploitation, WIP, Zombie, Nazisploitation, Drugsploitation, Giallo, Cannibals, Martial Arts, Blaxploitation atd. Režiséři pokračovatelé jako Rob Zombie, Quentin Tarantino a Eli Roth zde svoje favority jistě mají, inu posuďte sami....ddt: Emily Booth v 17 minutovém bonusu "Bump 'n' Grind" je roztomilá, stejně tak jako hromada skvělých plakátů. Doporučeno, ve svém druhu se jedná o téměř to nejlepší co kdy bylo v takto velkém rozsahu vydáno. Seznam všech filmu : I Drink Your Blood, Blood Spattered Bride, Switchblade Sisters, Caged Heat, Eyeball, Deranged, Big Doll House, Bury Me an Angel, Last House On The Left, Street Fighter, Ilsa She Wolf Of The SS, Dr. Black, Mr. Hyde, Don't Open The Window / Let Sleeping Corpses Lie, Human Tornado, Caged Virgins, Ebony, Ivory, and Jade, Deadly Weapons, Torso, Thriller - en grym film, Death Ship, Master of the Flying Gilotine, They Came From Within, Thing With Two Heads, I Spit On Your Grave, Sweet Sugar, Girls for Rent, Toolbox Murders, Executioner 78', House of Whipcord, Truck Turner, God Told Me To, Dr. Butcher M.D. / Zombi Holocaust, Children Shouldn't Play with Dead Things, Night of the Bloody Apes, Blood Sucking Freaks, Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks, Single Girls, Corpse Grinders, Zombie, Coffy, Perils of Gwendoline, Legend of the Wolf Woman, Satan's Sadists, Disco Godfather, Let Me Die a Woman, Doll Squad, Secrets of Sweet Sixteen, Cannonball, Autopsy, Fight For Your Love, Love Me Deadly, Wham! Bam! Thank You, Spaceman!, Shogun Assassin a Three On A Meathook.... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Velmi dlouhý seznam dobových trailerů na grindhousy, exploitaitions, akční masakry, béčka atd. Je to velice dobré a zajímavé, každý příznivce si tam rozhodně najde nějaký "must see" film. Bohužel já už jsem většinu těch dobrých a známých viděl, množství filmů, které mne zaujaly a neviděl jsem je, byl skutečně mizivý ... Obecně je to však super záležitost, takže plné hodnocení ... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavé, mám za sebou už pár takových projektů jako třeba 42nd street forever, trailermania, grindhouse horror, atd... a tohle mi přišlo rozhodně nejzajímavější. Byly tu filmy který bych chtěl v budoucnu vidět jako třeba Night of the bloody apes... Doporučuji každému kdo má rád trailery na old school filmy, tady převážně horory. ()

rykardo 

všechny recenze uživatele

Wow, tak tohle byla opravdu jízda !!! Nezbývá mi než jednoduše odkejvat to, co už přede mnou napsal Campbell s tim, že přeci jenom trochu upřesnim a lehce rozvedu..., spíš než o klasickej horror sampler, tu jde hlavně o exploitation, kterej je zde víc než hojně zastoupen, včetně všech jeho možnejch ( i nemožnejch .-)) subkategorií, takže od sexploitation, blaxploitation, shocksploitation, wíajpíček, rape and revenge až po chambaru a já nevim co ještě.-), od klasickejch fláků jako LAST HOUSE ON THE LEFT, I SPIT ON YOUR GRAVE, THEY CALL HER ONE EYE, ILSA SHE-WOLF OF THE SS..., přes ty méně známé... THE BIG DOLL HOUSE, LOVE ME DEADLY, SHOGUN ASSASSIN..., až po ty, o kterejch vim zatim jenom z doslechu, případně z různejch článků, ale na vlastní woči jsem zatím neměl tu čest... THE THING WITH TWO HEADS, DOLL SQUAD etc... Co je víc než udivující a zároveň chvályhodné, že ačkoliv tenhle sampler vyšel pod britskym labelem, tudíž nutně musel projít schválením a následnou BBFC klasifikací, všechny trailery jsou uncut, nehledě na to, že jsou zde zastoupeny i filmy, které dodnes BBFC klasifikací neprošly..., typickým příkladem ILSA SHE-WOLF OF THE SS nebo třeba THRILLER A CRUEL PICTURE... Jsem rád, že po nějakej době v tomhle ranku, co se hodnocení týče, zase za plnej a všem fandům grindhouse exploitation jednoznačně doporučuji !! ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nevyznám se ve všech těch -ploitation filmech, ale co trailer, to skvost. Nebo možná i děsná sračka, ale pro inspiraci dobré. Většinu z toho asi vymysleli úplní šílenci a bizarní existence, a to je ono! Takové perly, plné nahých roštěnek, nezdolných überhrdinů/hrdinek, amatérských triků, srandovních (ale zřejmě hororových) masek, old-school násilí, kaskadérských kousků a mlať-či-zabij-všechny-a-všude scén, to je tak ujeté, že mě láká co druhej z nich. Asi pak budu litovat, že jsem na to vůbec koukal, protože to určitě budou děsné kraviny, ale vím, že se tam najdou i kultovní výjimky a to je přesně to, co hledám... ()

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Tohle se skoro nedá hodnotit. Výčet oldschoolových trailerů na výplachy střižen. Co víc si fanda žánru může přát ? ()

Reklama

Reklama