Reklama

Reklama

Dostaň ho tam

  • USA Get Him to the Greek (více)
Trailer
Komedie / Hudební
USA, 2010, 105 min

Scénář:

Nicholas Stoller

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Colm Meaney, Lino Facioli, Sean 'Diddy' Combs, Dee Snider, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Robert Seay, Elisabeth Moss (více)
(další profese)

Aldous Snow, britská rocková hvězda, vydává nové album, které je absolutní propadák. Následkem zdrcujícího rozchodu a potápějící se kariéry to s ním jde z kopce. Kvůli drogám a alkoholu má zakázaný styk se svým synem. O pár měsíců později, v Los Angeles, Aaron Green, mladý pracovník hudebního nakladatelství Pinnacle Records, přijde s nápadem uspořádat výroční koncert kdysi slavného rockera Aldouse Snowa, který v Greek Theatre vystoupil v roce 1999. Sergio Roma, šéf nakladatelství, je nápadem nadšen a tak tři dny před vystoupením pověří Aarona, aby osobně dopravil zhýralého zpěváka z Londýna do Los Angeles a dostal ho v použitelném stavu na pódium amfiteátru Greek Theater. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Komedie a hodně tragédie. Ten film je tak nevyrovnaný, rozblázněný a většinou dění podivně prchavý, jako (hádám) život rockové hvězdy závislé na fetu - za to bravo. K natahované nudě tu dojde, ale nakonec je všechno jak má - když člověk skončí s dobrým pocitem, tak jako já. Uhrančivě charismatický a překvapivě výtečně hrající Brand (ona hvězdná fetka v kariérní krizi), k němu dobře pasující natroublo-natloustlý hodňák Jonah Hill, geniálně odlehčující P. Diddy a řada potěšujících cameí. Nečekaně zvláštní, pěkný. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Sympaticky nenáročná komedie, která se může pochlubit řadou nesmrtelných hlášek. Jako lehce přisprostlá jednohubka na volný večer zkrátka Get Him to the Greek funguje více než dobře. Dobrá práce! (Viděno v kině CineStar Jihlava) „That's the best part about the Jeffrey. It goes away and then it comes back.“ ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Excelentně vulgární exhibice ostrovního týpka; páně Branda. Russellova postava je alkádo jako hrom, má přízvuk a zároveň kocovinu, jež ho nutí filozoficky rekapitulovat život. Kritika trapnýho pozlátka showbiznisu a kopanec do úsměvu vykalkulovaným Pařbám etc. Russell to zahrál s přehledem a evidentně s prstem v nose. Bravo! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Po Kopačkách další decentní komedie, která je i přes své zaměření na mladé diváky schopna udržet si určitou úroveň. Než sklouzávat k trapnostem, či přespříliš drsným vulgárním/sexuálním vtipům, vnesl Stoller do vyprávění příjemnou lehkost, nadsázku a udržel všudypřítomnou pohodu. Navíc i Russell Brand, jako prvotřídní šašek, přitom i charismatická a příjemně ujetá postava, dokál předvádět neuvěřitelné kousky, aniž by vyzněl vyloženě stupidně. On si jen chtěl hrát... Stejně jako celý film si chce hrát s vámi. Není to komediální bomba typu nejlepších Smithovek a možná se u ní nedá zasmát ani tolik jako u Superbad, ale jednak působí o třídu vyspěleji, než podobné komedie a také nemá ani příliš klišoidní a/nebo násilně poučný závěr. 7/10 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Cinema hodnotila túto komédiu hodne vysoko a tak ma to nejako navnadilo. Navyše Jonah Hill je fakt srandovný chlapík. Najväčší ohlas a výbuchy smiechu vraj vyvolá chlpatá stena, no na mňa to až tak nezapôsobilo. Najviac som sa pobavil pri rozhovore na letisku..." Má plný zadok heroínu" alebo " Ja neviem text na Africké dieťa, ja robím iba africké ksichty." Celkovo som čakal omnoho divokejšiu jazdu. Taký pravý, tvrdý rocker by toho mohol navyvádzať podstatne viac. Scény s rockerovou manželkou mi pripadali úplne zbytočné ako aj pár hereckých sekúnd "slávy" bubeníka Metallici, Larsa Ulricha. Pri sexe v trojke sa určite cítili trápne nielen filmový predstavitelia ale aj divák, pretože nemôžem si pomôcť, táto scéna bola najzbytočnejšia z celého filmu. Pár krát sa dá dobre zasmiať, ale celkovo mám pocit, že tvorcovia nevyťažili ani polovicu toho, čo táto téma ponúka. Vzhľadom na očakávanie, trošku sklamanie. 60%. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (12)

  • Během jedné ze scén s Aaronem (Jonah Hill) a Daphne (Elisabeth Moss) došlo k zemětřesení o síle 4.0 stupně Richterovi škály. Vystrašené výrazy obou herců jsou součástí DVD. (Dr Lizal)
  • Russell Brand v rámci natáčení koncertní scény skutečně vystoupil před dvaceti tisíci diváky londýnské O₂ Areny. (Coldrex)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama