Reklama

Reklama

Kluci jsou zpět

  • Austrálie The Boys Are Back
Trailer

VOD (1)

Dospívání může být dobrodružstvím na celý život. Joe (Clive Owen) pracuje jako sportovní novinář a se svou ženou Katy a malým synem Artiem tvoří očividně harmonickou rodinu. Až do okamžiku, kdy Katy náhle zemře na rakovinu. Film pojednává nejen o tom, jak se oba se ztrátou milované manželky a matky vyrovnávají, ale i o Joeově vžití se do role samostatného rodiče a přijetí odpovědnosti návratu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

sulimo 

všechny recenze uživatele

Lépe to snad ani nešlo - lidské, citlivé (tak akorát), v nádherném prostředí, s úžasnými dětskými herci a pro mě asi nejlepším Clive Owenem vůbec a hlavně je to tak věrohodné, jako by se jednalo o nenásilné proniknutí do života jedné rodiny nerodiny, kde se dějí obvyklé neobvyklé situace, které se prostě stávají. ()

Antek 

všechny recenze uživatele

Když máte ve svém filmu Clivea Owena, můžete si dovolit mít na něj vysoké nároky, protože on to zkrátka zvládne. Univerzální herec, který dokáže být stejně přesvědčivý jak v rolích nekompromisních zabijáků, tak v rolích obyčejných můžů, kteří se ocitají na křižovatkách života. A i tentokrát to všechno padá a stojí právě s ním. Joe přichází o milovanou ženu a musí se naučit s tím žít. Obyčejný lidský příběh, nic nového pod sluncem. Další z řady filmů o tom, jak je těžké se vyrovnat s osudovou ztrátou a jak je těžké si uvědomit, že na tomto nespravedlivém světě nejsme sami, ale jsou tu i lidé, kteří na nás (a my na ně) spoléhají. A že nikdy se s pocitem ztráty nedokážete vyrovnat, pouze jej (společně s časem) odsunout do pozadí. Prostě žít dál, protože žít dál za to stojí, i když je to někdy zatracená bolest. Protože o tom to je. Že někdy jste nahoře a někdy dole. Hicks vždycky umně dokázal probudit v člověku emoce, ať už pouhým podbarvením záběru, či vhodně zvolenou hudbou. Je to jeden z mála režisérů, na které se v upřímnosti zážitků, jež chce sdělit, můžete spolehnout. Proto nás nečeká povinná romance rovnající se novému začátku (režisér se jí povedeně vyhnul), ani citové vydírání (tady to je ovšem na každém, jaký pohled si zvolí). Je to pouhý příběh o naději, s jedním výborným hercem a zkušeným režisérem. Málo? Možná ... jenomže i ty obyčejné příběhy je třeba vyprávět ... ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Skvělé drama s tvrďákem Clivem v hlavní roli. Od snímků jsem hodně čekal a mé požadavky na kvalitní drama byli vyplněny. Téma sice není žádný zázrak, ale i tak jsem se bavil díky skvělým hereckým výkonům, krásnému prostředí a hlavně ten soundtrack ten soundtrack ! Sigur ros mám hodně rád a jak jsem se dozvěděl, že mají dělat soundtrack k The Boys Are Back tak jsem se jen modlil aby film vůbec v Česku vyšel. ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

Cliva Owena mám rád a tady hrál dobře, ale je to jen průměrné komorní drama, které mě v žádném okamžiku nenadchlo a v několika dokonce nudilo. Navíc chování pubertálních dětí mě v každém filmu opravdu irituje, neboť je to vždy značně přehrávané - teda aspoň já, když jsem byl v pubertě, tak bych si toto opravdu nemohl dovolit. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V poslední době jsme byli zvyklí vídávat Clive Owena v akčnějších věcech, přesto musím uznat že mu role ovdovělého muže slušela. Nic na tom nezměnil ani fakt že jeho syn je totální rozmazlenec, kterému je dovoleno vše co si umane. Nejsem ovšem specialista na výchovu dětí, takže těžko posuzovat. Film mi místy připomněl atmosféru některých Hallströmových filmů. Prostě čas plyne a plyne a .... ()

Galerie (101)

Zajímavosti (7)

  • V Nemecku sa mal film premietať v kinách od 28. januára 2010. Distribútor Walt Disney Studios ho nakoniec vydal iba na DVD a zdôvodnil to tým, že očakával slabý predaj vstupeniek. (m.a.t.o.)
  • Trvalo osem týždňov, kým filmári postavili Warrov dom. (m.a.t.o.)
  • Prvý film produkovaný Cliveom Owenom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama