Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kletba promění pohledného arogantního mladíka ve stvoření, které představuje vše, co předtím nenáviděl. Vychutnejte si moderní převyprávění klasické pohádky Kráska a zvíře. Sedmnáctiletý Kyle (Alex Pettyfer) je rozmazlený, absolutně povrchní a nevídaně populární a s přehledem vládne svému středoškolskému království. Kyle je přesvědčen o naprosté dokonalosti svého fyzického vzhledu. Za svou poslední oběť si zvolil Kendru (Mary-Kate Olsen) a nepříjemně ji přede všemi ponížil. Dívku však jeho kruté chování nijak nevyvedlo z míry, naopak, rozhodne se, že mu udělí lekci – promění ho v cosi, co je tak ošklivé zvenku, jako je on zevnitř. Kyle má přesně jeden rok, aby našel někoho, kdo ho bude milovat takového, jaký teď je, anebo se se svým novým já musí smířit už navždy. Jeho jedinou nadějí je tichá spolužačka Lindy (Vanessa Hudgens), které si nikdy předtím nevšiml… Dokáže Lindy, že láska nikdy není ošklivá? (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (307)

dee-key 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byl velký přešlap. Já chápu, že pro holky v osmé třídě to může být přijatelná náhrada za klasickou krásku a zvíře, ale nedá se to. Udělat netvora tak, aby v podstatě nevypadal tak strašně... Hlavní herec vůbec neobsáhl osobnost té postavy, nehledě na ty strašně kýčovité a rádobyromantické scény. Tohle vážně doporučit nikomu nemůžu. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Postava Vanessy na mě působí jako povrchní slečinka, co si myslí, že je lepší než ostatní, ačkoliv se zřejmě tvůrci snažili ji ztvárnit poněkud jinak, takže její postava pro mě byla jen falešná fasáda. Čili Vanesska nám neumí hrát. Smutné je, že nejlepší na filmy je soundtrack a Kylovo zohavení, jinak to stojí za starou bačkoru. Děravou. Prolezlou moly. A červi. Na noze mrtvoly. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Fujky, to jsem zase kýčovitostí jednou málem zvracel. Přitom si docela dobře dovedu nějakou moderní variaci na Krásku a zvíře představit. Ale trochu vážně míněnou, ne tímhle Twilight stylem. Ono, ani by mi možná nakonec ty emo momenty nevadily, kdyby z toho všeho nebyla cítit vypočítavost dostat DVD do kalhotek vlkých patnáctek. Na jinou, nedej-bože snad mužkou, cílovku tak prostě Beastly nemůže fungovat. A docela se divím Neilovi Patrickovi Harrisovi, že vzal tuhletu roli. Jedna hvězda za film, půlka za erekci nad krásou Vanessy Anne Hudgens a druhá půlka za ošklivou čarodějku Olsenovou. What can I say, I'm substance over style. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Je to sice s podivem, ale me Beastly nijak vyrazne nesralo. Mozna to je ale tim, ze jsem to bral jako komedii, protoze vazne se to fakt brat neda. Moderni variace na krasku a zvire, kdy "zvire" samozrejme nemuze bejt proste jen zjizvenej, to by nebylo dostatecne cool, tak ma po tele tetovani a stribrny cary. Krome hlavni dvojky, protivnyho Pettyfera a docela prijemny Hudgens tu jsou ostatni vicemene zbytecny, ale Harris aspon sem tam pobavi. Film nastesti neni nijak dlouhej, takze vylozene nudit sem se nezacal a jak rikam, nenasralo me to, takze lepsi 2*. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem nečekala ... a nic moc jsem nedostala. Přitom stačilo tak málo ! Nejrůznější variace na téma "Kráska a Zvíře" budou pro ženskou část divácké obce vždycky atraktivní - jen se musí šikovně prezentovat, což se v tomhle případě zrovna dvakrát nepovedlo. Děj je až trestuhodně prostoduchý a snaha o nějaké výraznější zdramatizování zápletky nebo o přiblížení charakterů jednotlivých postav veškerá žádná. Milá "Kráska" je TAK všestranně naivní a TAK všestranně kladná, až mě odpuzuje ... a "Netvor" se mi daleko víc zamlouvá jako Netvor nežli jako téměř dokonalý hezoun s blond kšticí, což taky není úplně v pořádku. Pravda - už mnohokrát jsem se přesvědčila, že mám trochu zvrácený vkus, ale to na mém názoru nic nemění. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (14)

  • Natáčalo sa v kanadskom meste Montreal. (Niles)

Související novinky

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

15.02.2012

Včera jsme se divili nad soubojem tří různých Sněhurek. Inu, je tady další pohádka na roztrhání. Tentokrát Kráska a zvíře. Loni jsme viděli (nebo spíš neviděli) zmodernizovanou verzi Beastly, nedávno… (více)

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Reklama

Reklama