Reklama

Reklama

Legenda o Tarzanovi

  • USA The Legend of Tarzan (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Již mnoho let uplynulo od doby, kdy Tarzan (Alexander Skarsgård) zaměnil život v africké džungli za život bohatého Johna Claytona III, Lorda Greystoka, po boku své milované manželky Jane (Margot Robbie). Nyní je vyslán zpět do Konga jako obchodní emisar parlamentu, aniž by tušil, že má sehrát roli pěšáka ve smrtelně nebezpečné hře chamtivosti a pomsty belgického kapitána Leona Roma (Christoph Waltz). Ale lidé stojící za vražedným spiknutím vůbec netuší, s kým mají tu čest. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (11)

Trailer 4

Recenze (561)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Miloučká letní jednohubka. Chemie mezi Skarsgårdem a Robbie funguje, Jackson a Waltz je doplňují ve svých klasických hereckých polohách. Velmi dobrou volbou bylo vyprávět znovu nikoli origin, ale návrat Tarzana do Afriky. Za mne spokojenost (ačkoli jsem nikdy zcela nepropadla žádnému Tarzanovi, včetně sošného Lexe Barkera). Doposud nejlepší Tarzan Lambertův má dobrého nástupce. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Bušící srdce, oči dokořán a plesající dušička bývalého desetiletého geeka, který o všudypřítomném muži z rodu opů přečetl snad vše, co se jen dalo sehnat. Na dětské lásky se nezapomíná ani o dvě dekády později a právě David Yates umí o hrdinech, padouších, lásce a přátelství vyprávět tak svěže a zároveň staromódně, že mi nezbývá obrany. Skarsgård se navíc pro roli Johna Claytona narodil a když Margot Robbie poprvé ve své kariéře neotravuje, jdu po mírném váhání nejvýš. Síla příběhu a jeho poselství u mě vysoce přebíjí potichu se o slovo hlásící výtky k drobným fyzikálním nedostatkům. Pokračování bych bral okamžitě, a i když si jednu linku tvůrci až překvapivě rychle vyčerpali (Opar), směrů, kterými se vydat, mám v hlavě desítky. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nový Tarzan bol jeden z mojich top filmov na ktoré som sa tešil. Trailer vyzeral lákavo, triky sú dnes na špičkovej úrovni a opice vyzerajú skutočne ako živé, tak si hovorím super, konečne dostane Tarzan spoločnosť, ktorá nebude na smiech a zvieratá budú na nerozoznanie od živých. Už len ten príbeh a neposrať to..., lenže už prvé recenzie boli dosť biedne a do kina som nakoniec nevyrazil. Pozrel som to a musím priznať sklamanie. Chcel som vidieť Tarzana -zrod legendy, teda všetko od začiatku, to, čo robí Tarzana Tarzanom. Ako sa v lese ocitol, ako vyrastal, ako prežil, prípadne ako sa tam dostali jeho rodičia a tak. proste klasika , ktorú niečím oživím, hlavne teda dokonalými trikmi, prípadne nejakou zaujímavou dejovou linkou navyše. Tento príbeh, kde Tarzan už v civilizácii žije, je dokonca ženatý! a musí sa vrátiť tam, kde vyrastal ma až tak nezaujal. Máme tu pekné obrázky, prírodu, kvalitných hercov, no napriek tomu filmu chýba tá magická prísada, pre ktorú je film viac ako priemerný. 60%. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za udýchaného Jacksona jinak na tom filmu nevidím nic pozitivního, film o Tarzanovi bez Tarzana. Jestli Alexandrovi něco jde, tak křivě stát a upřeně čumět přičemž prodává ty svá modrá kukadla. Jinak nic, Margot a Waltz absolutně nevyužití. Příběh Tarzana upozaděn do nějakého konfliktu krále, který nikoho nezajímá. Do této doby jsem měl za největší digi paskvil Hobbita, ale tady to digi stříká z prdele ještě více, neskutečný zklamání, Tarzan tu nebyl pořádnej od dob Lamberta a oni přijdou s takovým digi podpapírákem, kde jsou ty časy masek a skutečných prostředích, dnes už i džungle je digi....Skarsgard by se měl učit od taty a bratra Gustava, jak se hraje.... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Mr. David "věčný mudla" Yates - hmm hmmm. První pětiminutovka a střet moderní armády s divochy vypadal tak nadějně... Pak něco málo nic neříkající kostýmované nudy, kterou Yates celkem zvládá. Noa pak začlo to pravé tóčo v Africe …Nesmyslný střih, zkratkovitost, mizerně pojatá akce, nesympatický představitel hlavní postavy, zničení příležitostí pro výborné herce Ch. Waltze, D. Hounsoua a S. L. Jacksona. Jen ta Margot byla jediným světlým bodem celého filmu. … blééé, mohl to být podle scénáře zajímavý pohled na Tarzana, ale ... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v londýnskych filmových štúdiách Leavesden, v africkom Gabone a tiež v talianskych Dolomitoch v južnej časti Álp. (MikaelSVK)
  • Film je venovaný pamiatke Jerryho Weintrauba. Zomrel na infarkt 6. júla 2015 a jedná sa o posledný film, na ktorom sa podieľal. (figliar)

Související novinky

Margot Robbie bude bruslit

Margot Robbie bude bruslit

27.03.2016

Blonďaté krásce z Vlka z Wall Street momentálně leží u nohou celý Hollywood. A rozhodně potěší vědět, že neusíná na vavřínech. Margot Robbie snad brzy uvidíme v komedii Whiskey Tango Foxtrot, která… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Potterovská Fantastická zvířata mají režiséra

Potterovská Fantastická zvířata mají režiséra

22.08.2014

8 filmů, 7,7 miliardy dolarů. Potterovská filmová sága sice skončila před třemi lety, její odkaz ale jen tak nevybledne. A studio Warner. Bros. si toho je dobře vědomo, pročež před nedávnem oznámilo… (více)

Režisér Iron Mana a fantasy Kniha džunglí

Režisér Iron Mana a fantasy Kniha džunglí

15.11.2013

Klasika Rudyarda Kiplinga, jejímž základem jsou příběhy o vlky (a medvědem a panterem) vychovaném divokém chlapci Mauglím, už byla zfilmovaná mnohokrát – nejslavnější adaptací je zřejmě animovaná… (více)

Reklama

Reklama