Reklama

Reklama

Legenda o Tarzanovi

  • USA The Legend of Tarzan (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Již mnoho let uplynulo od doby, kdy Tarzan (Alexander Skarsgård) zaměnil život v africké džungli za život bohatého Johna Claytona III, Lorda Greystoka, po boku své milované manželky Jane (Margot Robbie). Nyní je vyslán zpět do Konga jako obchodní emisar parlamentu, aniž by tušil, že má sehrát roli pěšáka ve smrtelně nebezpečné hře chamtivosti a pomsty belgického kapitána Leona Roma (Christoph Waltz). Ale lidé stojící za vražedným spiknutím vůbec netuší, s kým mají tu čest. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (561)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dle mého nedoceněná velká pecka v rámci letních blockbusterů a nyní lituji, že jsem na tom nebyl. Nečekal jsem vůbec nic, lépe řečeno mnohokrát propíraný notoricky známý klasický příběh o zrodu Tarzana, díky bohu však tento film jde na věc trošku jinak, ač nabízí flashbacky kdyby někdo náhodou nevěděl všechny souvislostí. Opravdu se mi líbila režie podle mnohým Potterem vyšeptalého Davida Yatese, přičemž udržel mou pozornost po celý film a úvod mi přišel jako vystřižený z chystaného Skull Island. Pokud by však někdo byl zhnusenej naprosto vším, tak je tu ovšem naprosto boží Samuel L. Jackson, který zkrátka nikdy nezklame a trousí hlášky jednu za druhou. A taky Margot Robbie, jejíž star-power letos možná malinko ochřadla, ale věřím, že si pozornost diváků udrží i nadále, protože je radost jí vidět na plátně. Velice příjemné překvapení a takhle moc jsem se s konstatním hodnocením dlouho nerozcházel. 9/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oběšený David Yates se v mírném vánku houpe v liánové smyčce a dole pod akácií mu do stoličky ještě teď zuřivě kopou blázniví producenti a neschopní scénáristé.. Na druhou dekádu 21.století docela žalostné triky, přeplácanost všemožnými motivy, mdlý Saša, po kterém zůstane jen první stránka časopisu Muscle & Fitness, x-tá kopie padoucha Waltze a trapný závěr, ve kterém úřaduje stejná skupina pakoní, co se přičiněním proradného strýčka Scara proběhla po Mufasovi. Brak mám rád, ale musí sebou nést nadhled. Pokud něco na hollywoodských dobrodružných blockbusterech posledních let nesnáším, tak je to snaha zakrýt digitálním sajrajtem neschopnost vyprávět příběh.. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

A do háje! Tak tohle bylo blbý, nepřehledný a přeplácaný. Boj proti otrokářství a drancování Konga se propojil s příběhem navracejícího se Tarzana, který má obličej posmutnělého intelektuála a tělo plastového Kena (jo, pekáč je obdivuhodný) a řeší rodinné trýzně s Jane. Do toho se přimíchávají nevěrohodné CGI opice, nějaký krokodýli a chlápek, který si chce zahrát na Srdce temnoty. SHRNUTÍ: Když už obří opice, tak jedině King Kong! Tohle je odvar. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Perfektní herecký cásting, ale příšerný digitální bordel. Největším plusem je Jackson,Waltz a Robbie a zaujalo mě i odlišné odvýprávění Tarzanova příběhu, ale vizuál a vzhled digitálních zvířat by mne možná potěšil v roce 2008, ale dnes to na mě působilo poněkud odflákle, vyloženě samotný závěr s bizony mi přišel už jako špatný vtip. Akce je také ze slabšího soudku, Skarsgard v soubojích je poněkud prkenný a neslyšíme ani razanci ran, což mě zklamalo, ale na druhou stranu, je to alespoň zábavné a v pohodě se dá film zhlédnout bez hlubšího vyrušení. Jungle book bude určitě o 2 levely výše.55% ()

classic odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi niekoho naozaj veľmi ľúto, keď si vôbec nechce priznať, že nakrúca tak debilný film, až to nemá obdoby ! Zrejme to týchto idiotov ani nenapadlo, keďže tento veľký NEPODAROK poslali do kín. Režisér, David Yates sa asi len hodí na látku o tom okuliarnatom Potterovi a ďalších milión odvarov !!! Tarzana sa mu vzkriesiť absolútne nepodarilo, namiesto toho zvolil poňatie snímku takým nechutným digitálnym spôsobom, že som mal chuť mu jednu vstreliť po papuli ! Poriadne facky by si isto zaslúžili najmä zdegenerovaní scenáristi + producenti, ktorí financovali filmovú látku, ktorá nemá absolútne nič spoločné s touto dobrodružnou tématikou, ktorá sa nemá šancu ani na svetelné roky priblížiť ku klasike Tarzan z roku 1984 s bravúrnym Christopherom Lambertom ! Fuj, najradšej by som týchto imbecilov kopol do jamy a zahrabal ! Casting už nemohol byť horší ? Samuel L. Jackson je na hlavu, Margot je sexy, ale hrať vie na čistú NULU, Waltz je pre mňa nepochopený herec s dvomi oscarmi, a hlavný predstaviteľ Johna Claytona, syn obstojného Stellana Skarsgårda, Šaňo, sa tatkovi nikdy v živote herecky nevyrovná !!! Slabý actor, ako čaj ! Ku všetkému, akoby nestačilo, čo som vymenoval, sa pridáva nekonečná sa šíriaca DEMENCIA a digitálne efekty, čo z toho môže zísť ? Zišlo z toho jeden z najkokotskejších filmov, aké som kedy videl !!!!!!!!!! Strašná, strašná, strašná CHUJOVINA !!! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v londýnskych filmových štúdiách Leavesden, v africkom Gabone a tiež v talianskych Dolomitoch v južnej časti Álp. (MikaelSVK)
  • Ponuku stvárniť Tarzana dostal aj olympijský rekordér v bazéne Michael Phelps. (MikaelSVK)

Související novinky

Margot Robbie bude bruslit

Margot Robbie bude bruslit

27.03.2016

Blonďaté krásce z Vlka z Wall Street momentálně leží u nohou celý Hollywood. A rozhodně potěší vědět, že neusíná na vavřínech. Margot Robbie snad brzy uvidíme v komedii Whiskey Tango Foxtrot, která… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Potterovská Fantastická zvířata mají režiséra

Potterovská Fantastická zvířata mají režiséra

22.08.2014

8 filmů, 7,7 miliardy dolarů. Potterovská filmová sága sice skončila před třemi lety, její odkaz ale jen tak nevybledne. A studio Warner. Bros. si toho je dobře vědomo, pročež před nedávnem oznámilo… (více)

Režisér Iron Mana a fantasy Kniha džunglí

Režisér Iron Mana a fantasy Kniha džunglí

15.11.2013

Klasika Rudyarda Kiplinga, jejímž základem jsou příběhy o vlky (a medvědem a panterem) vychovaném divokém chlapci Mauglím, už byla zfilmovaná mnohokrát – nejslavnější adaptací je zřejmě animovaná… (více)

Reklama

Reklama