Reklama

Reklama

Cesta smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Agent Interpolu Samuel Axel je vyslán do východní Evropy, aby odhalil obchod se zbraněmi a získal informace o různých mafiánských organizacích. Přímo během akce je však jeho tým napaden a jeden z členů umírá Samuelovi před očima. Navzdory všem příkazům se s tím nehodlá smířit a vydá se na vlastní cestu za odplatou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Docela mě to překvapilo. Myslel,jsem,že to bude kdovíjak hrozný,ale byl to celkem napínavej akční film. Působilo to sice dost béčkově,ale film postupem času nabíral obrátky a nuda rozhodně nebyla. Sice to kleslo,nebot filmy Kod smrti,Ruslan,Hlídač a Mstitel měli větší úroven a spracování. I tak se mi tenhle film docela líbil, ikdyž to začalo už dost slábnout, ale šlo to. 74% = **** ()

otík 

všechny recenze uživatele

Další výplod Seagalovy scénáristické vášně nese totální stupidní podtext souboje mafie, do kterého se (už po kolikáté v Seagalově podobě) zaplete policie, aby v tmavé Bukurešti za častých zpomalovaček či zrychlovaček ukázala, že nemá na to, aby chránila jak zlé, tak i dobré lidi. Navíc si zde Seagal dovolil nevídanou věc, když opustí těžce zraněného parťáka a nechá ho umřít, přestože ví, že za měsíc má být taťkou. A to je jen jedna z hodně věcí, které jsou na tomto filmu špatně. Pominu-li zcela amatérskou, snad až dokumentární režii a kameru, jednotvárnou hudbu, hloupé přestřelky a nic moc extra natočené akční souboje, nezbude mi nic jiného než Seagalova erotická scéna, která už poněkolikáté doprovází starého tlustého Seagala. No aspoň že tentokrát mu ji nezabili. Born to Raise Hell je přesně oním propastným krokem zpět do zapomnění a opětovný pád na dno akčních sraček. Zatímco v mládí by Seagal se všemi záporáky zatočil neviděným způsobem a ani náhodou by s nikým nesmlouval, zde se klidně domlouvá s mafiánem, který má na svědomí spoustu vražd, aby si s ním na závěr zahrál šachy jako s největším kamarádem. Film je příšernost, kterou jsme v Seagalově produkci neviděli od Síly úderu (2006), přičemž trapnost Poslední noc z roku 2009 nepočítám, to je kapitola sama pro sebe. Jedním slovem HROZNÉ a nečekané utrpení pro každého Stevenova fanouška. Hudba: Michael Neilson ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

O proti minulému filmu, krok zpět!!! V soubojích je Steven, ale jejich málo!! Mě souboje nevadili, ale prostředí, kde se celý film odehrává je katastrofálně nudný, celá zápletka nikoho nezajímá!! Tenhle film je kompletně totální sračka,ale díky za to, že Seagal se pořád ohánět umí a vypadá prostě dobře!! Já mu přeji aby se stal televizní hvězdou a sem tam si střihnul malou roli ve filmu, který možná bude něco znamenat!! Tohle prostě může točit do smrti a bude to stejná nuda!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ale on to ten Seagal má stejně dobře vychytané. I při vědomí, že stáří nezastavíš (sakra, vždyť je jen o dva roky mladší, než má matka) pořád točí každý rok minimálně jeden film, který mu pravděpodobně, ať je jakkoliv (ne)kvalitní, stejně vydělá. Cestuje si při tom po světě (kdo by se nechtěl jen tak podívat do Rumunska?), kde je alespoň trochu za hvězdu, nechává se obklopovat hezkýma holkama (taky jste si všimli Seagalovy fixace na prsa?) a určitě u toho užije spoustu srandy. No kdo by to nechtěl? A že ty filmy jsou nejednou pochybné kvality? Stejně se na to podíváme a stejně alespoň v každém z nich předvede něco, co jeho pravověrného fandu (a nikým jiným nejsem) potěší. Můžete řešit jeho stáří i váhu, můžete řešit, nakolik mu pomáhá střih a kaskadéři (tady tomu jednomu v záběru bylo dokonce vidět přímo do ksichtu a bylo jasné, že to není Seagal), ale pořád zvládá protivníkům lámat kosti jako za mlada. A to se cení. Cesta smrti je trošku hloupatá, prostá a jednoduchá (navíc mě serou podobné konce), ale akce je fajn, lámání končetin zní lahodně, holky jsou fajn, Seagal je fajn (ač ty jeho moudra občas rozesmívaj) a kdo by u podobné třídy a kvality hleděl na příběh. K sobotnímu obědu film tak akorát. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Seagalovy filmy 2005+ jsou v podstatě všechny stejný, děj na Balkáně, neznámí "herci", nepřehledná kamera, scénář sepsaný 12 letým dítětem a nuda. Tenhle film není vyjímkou, jen mi mrzí že v závěrečné scéně ukáže Steven co v něm ještě je, bohužel si vybírá samé bezduché projekty, které jsou už podle názvu režiséra předurčeny k blamáži. ** ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Natáčeno v listopadu 2009 v rumunské Bukurešti. (ssfan)
  • V jednom online rozhovore na stránkach Budomate Darren Shahlavi (Costel) vyhlásil, že jeho bojové scény so Stevenom Seagalom (Robert 'Bobby' Samuels) boli vo veľkej miere limitované časovými obmedzeniami výrobného plánu. (misterz)
  • Po tom, ako Bobby (Steven Seagal) zatkne na začiatku filmu Sorina (Claudiu Bleont) a vypočúva ho, má Sorin ruku na voľno, lenže za moment je policajt vyzvaný, aby mu odstránil putá aké držali ruky za chrbtom. (johnsnow)

Reklama

Reklama