Reklama

Reklama

Road Train

Dva milenecké páry Craig (Bob Morley), Nina (Sophie Lowe), Liz (Georgina Haig) a Marcus (Xavier Samuel) jedou z kempování. Na úplně rovné silnici kdesi v Austrálii je dojede Road Train (dlouhý kamion). Rychle se k nim přiblíží a mírně do nich narazí. Po menší honičce je vytlačí ze silnice tak, že jejich auto je nepojízdné. Poté, co se proberou z nehody, zjistí, že road train zastavil opodál. Začíná honička na život a na smrt, při níž se milují i nenávidí, jsou poštvání proti sobě a především - umírají. (crewer)

(více)

Recenze (42)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Začátek byl zajímavý, pěkné prostředí, pěkná hudba, tajemné zavedení do děje. Potom se z toho ovšem stane taková slátanina plná nesmyslů a na sebe zmatečně naskládaných situací bez většího provázání. Chtělo to někoho, kdo vymyslí aspoň obstojný příběh, tohle byla hrozná pakárna. Škoda, potenciál tam byl, tak snad příště. 40% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Protnutý silnicí rovnou jako pravítko, scenériemi neuvěřitelně připomínající australskou polopoušť - nikdy jsem neměl tušení, že areál bohnické psychiatrické léčebny je rozlohou tak obrovský.. Začalo to jako Spielbergův Duel, pak tomu kvapem došel Fuel. Jestli hledáte hlavu, či patu, mezi těmito ploty ji nenajdete.. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jéje. Austrálie tentokrát zklamala. Horory s kamiony miluji, jelikož jsou to dominanti silnic a umí udělat pořádnej bordel, jenže tady je to spíš upadlá sušenka na koberci než velký nepořádek. Je to škoda, protože prvních 20 minut si film drží skvělou, temnou atmosféru a vážně mě to bavilo, ale pak se to vrhlo úplně někam jinam a už to nebylo tak dobrý. No, od klokanů jsem tedy čekal víc. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vypadá to, že jsem někde uprostřed ničeho........ Miluju silnice, kde dvě nebo tři hodiny nic nejede. Sen každého českého řidiče. Dvě hysterky, jeden libovej frajer a jeden "normal" jedou na výlet. Začne je ohrožovat kamion (Road train). Něco vám to říká? Ano Steven Spielberg už něco kdysi dávno, podobného natočil. Duel v roce 1971. Tohle je něco hroznýho. Například když Nina zapaluje oheň aby jí viděli lidé v letadle letícím, řekl bych v nadmořské výšce, to jsem brečel smíchy. To letadlo pak ještě letělo trochu pomaleji, aby nasbírala dřevo, nalámala ho, pak ho nemohla zapálit - no a to letadlo tam furt bylo, zdálo se, že stojí na místě a čeká až zaplane oheň. A když pak ta dívka začala za tím letadlem ještě volat - vypnul jsem to. Jejich osud už mě vůbec nezajímal. CITÁT - Halóó, tady jsme!!........ ()

petero 

všechny recenze uživatele

"Road Kill" príjemne prekvapil. Teror na cestách mám rád, či už je to od psychopatov bez prostriedku alebo s prostriedkom. Tento podobne ako "Duel" či "Joy Ride" disponuje parádnym trakom. K spokojnosti ma však dokopal ten nereálny pôvod, inklinujúci ku klasikám ako "The Car" či "Christine", čo zrejme dosť ľuďom nevyhovuje vzhľadom na slabé hodnotenia, pričom "Road Train" (parádny názov) je dobre natočený a má slušnú atmosféru. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama