Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Annu Faris mám hodně rád, i když si pořád, odkojen Scary Movie, nejsem chopen zvyknout na její blonďaté vlasy. Mám ji rád dokonce i když hraje blbku jako v tomhle. Evanse mám taky rád, zraje z něj zajímavý herec, až se oprost od komiksových supersráčů, ještě nám jednou ukáže. Tohle nebylo ani tak zábavné, jako trýznivé setkání s nesympatickými a nepříjemnými postavami (matka hrdinky, její bývalí). Ale nakonec, navzdory své průzračné průhlednosti (kdo by ale v romantické komedii čekal nějakou povalující překvapující pointu, že?), ale útržkovité zábavnosti je to v pohodě strávený čas. A už jsem dlouho neviděl film s Ivanou Miličevic. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Taková lepší americká komediálně-romantická klasika. Anna Faris je docela vtipná (stejně jako ve Scary Movie) a Chris Evans se do podobných rolí zkrátka hodí (podobný charakter měl ve Fantastické čtyřce). Příběh není nijak převratný, ale všechny postavy padly přesně do svých rolí, což tento film trošku odděluje od jemu podobných. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Pokud jste ženy a myslíte jen na sex a moderní oblečení, jistě vás tento snímek zaujme. Ostatním – mužům, a také ženám myslícím i na jiné věci – hrozí při sledování filmu ztráta IQ. Hlavní hrdinkou této jen podle nálepky romantické komedie je umělohmotná blondýnka v podání Anny Farris, kterou sice vyhodí z práce, ale ona nejspíše dokáže žít ze vzduchu. A ta vám má veliký problém. V časáku psali, že průměrná žena, než najde toho pravého, má v průměru 10,5 partnera. A tak se holka pustí do těžkých počtů, z hlavy jí kouří, ale dopočítá se jen 19 zářezů ve své pochvě, což jí přijde děsně málo. A tak si najme souseda, urostlého a mladého poldu, jinak děsně záletného to muže, který jí všechny ty předchozí vypátrá, a ona zkusí zjistit, zda některý z nich nebyl ten pravý. Jak to skončí asi? To je nervák! Největším problémem tohoto filmu je ona celková povrchnost a postavy jak ze Sexu ve městě – umělohmotné figuríny finančně zajištěné a s problémy, jaké asi může řešit jen tahle smetánka. Z těchto problémů vyplývající vtipy pak skutečně ocení asi jen horních deset tisíc. Ono i to poselství o sexuální nezdrženlivosti mi přijde hodně pochybné. Takže snad jediné, čím snímek zaujme, je vedlejší herecká účast Martina Freemana (např. Watson v britském seriálu nebo Hobit) či Zachary Quinta (známý ze seriálu Hrdinové). ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Tak na filmy jako je tento vážně nemám žaludek. Přiznám se, že jsem vydržela sledovat jen hodinu a tu další hodinu jsem už proklikala do konce, abych aspoň věděla, jak to všechno skončí. Ally je "běhna" a její soused Collin je "děvkař". Jelikož si Ally přečetla v jednom časopise, že normální žena má během života 10 milenců a ona jich má již 20, tak se rozhodne s příležitostným sexem přestat a hledat toho pravého mezi těmi bývalými. V hledání jí pomáhá věčně nadržený Collin, který by ji chtěl dostat do postele no a zkuste hádat, jak to všechno skončí? No samozřejmě, že ten pravý je pořád pod jejím nosem v podobě Collina. Něco tak ubohého, vulgárního a hloupého jsem už dlouho neviděla. Anna Faris mi nikdy nijak extra nevadila, ve Scary Movie byla skvělá, ale zde v delší stopáži a výrazně větší roli pokulhává, její postava je spíš nepříjemná a její podivně chraplavě upištěný hlas začne rychle lézt na mozek (pokud se samozřejmě nedíváte na dabovanou verzi). Chrisi Evansovi se to dá odpustit, neboť už hrál v pár trapných komediích (Bulšit) a tyhle přešlapy vždy vyváží dobrým filmem. Dále mě udivuje účast na filmu Zacharyho Quinta nebo Martina Freemana!!!, kteří sice hrají asi minutové štěky, ale i tak mě vždy děsí účast takových kalibrů v trapných komediích. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Potřeštěná Anna Faris, která je v komediálních rolích jako doma a sympatický Chris Evans, coby kluk se srdcem na správném místě. Spolu jim to jde a jejich kamarádský vztah se všemi (ne)vydařenými eskapádami je podáván velmi vkusně a vtipně. Žádné křečovitosti, ani přehnané scény. Já se také těšila na role Zachary Quinta a Martina Freemana. Sice se jedná jen o chvilkové výstupy, ale i tak potěší. A závěr filmu... prostě klasika:) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)

Reklama

Reklama