Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Z nějakého strašně zvláštního důvodu se mi tenhle film líbil, ačkoli mi od začátku byla jasná zápletka a jak to všechno dopadne. Anna Faris je zábavná as always a Chris Evans byl taky překvapivě příjemnej, mnohem lepší byli ale všichni ti ex jako Zachary "Keep it green!" Quinto, Martin "I'd kill for something more english" Freeman nebo Andy "Is Daisy gonna come?" Samberg. Opravdu jsem se hlasitě smál a velice dobře se mi u toho filmu odpočívalo, takže dávám 70% a palce hore! :) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Taková lepší americká komediálně-romantická klasika. Anna Faris je docela vtipná (stejně jako ve Scary Movie) a Chris Evans se do podobných rolí zkrátka hodí (podobný charakter měl ve Fantastické čtyřce). Příběh není nijak převratný, ale všechny postavy padly přesně do svých rolí, což tento film trošku odděluje od jemu podobných. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď sa to tak vezme, tak ten scenár je totálne stupidný, ale aspoň že pointa stála zato! Ally na začiatku filmu číta v časopise, že ženy, ktoré majú v živote viacej ako 20 milencov sa nikdy nevydajú. A tak si povie, že už ďalší milostný vzťah naviazať nechce a vydá sa po stopách všetkých jej bývalých, aby našla toho "pravého". Tak toto je základ celého scenáru, a to už samo o sebe znie dosť absurdne, nie? No a táto "zábavka" sa tiahne počas väčšiny filmu, našťastie asi tak v poslednej tretine filmu sa dej aspoň o kúsok vyvíja aj nejakým zmyselnejším smerom. A napokon príde aj pointa - hoci úplne predvídateľná už od určitého momentu v začiatkoch filmu. Ale tak treba uznať, že niektoré scénky boli celkom podarené, a mňa osobne úplne najviac z celého filmu rozosmialo toto vyznanie: Možno som nebol tvoj prvý, ale môžem byť tvoj posledný. - Prečo? Chceš ma znásilniť a zabiť? :D ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Anna Faris je možná čím dál hezčí a hraje čím dál menší blbky,ale to je asi všechno.Ne snad,že bych od What´s Your Number očekával víc než předem jasně nalajnovanou záležitost,ale minimálně ve slušnou oddechovku při které se zasměju jsem doufal.Výsledek je nemastná,neslaná věc,která vlastně ani neni moc vtipná a ve finále jí zachraňuje ústřední dvojice Faris x Evans...40% ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem určitě někdy psal, všechny romantické komedie jsou naprosto stejné, vždy jde jen o tom, jak sedne do vkusu ústřední dvojice. Anna Faris mi lezla svým upištěným hlasem trochu na nervy, ale Evans je naštěstí od pohledu sympaťák a tahá film z průměru o něco výš. Navíc i když je What's Your Number? na romantickou komedii trochu delší, než je zvykem, uteče to jako voda a rozhodně jsem se v průběhu nezačal nudit. 6/10 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)

Reklama

Reklama