Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Musím vyjádřit neskutečně ponížený obdiv všem, kteří považují za nutné pochlubit se ve svých komentářích tím, že dokázali s předstihem odhadnout děj romantické komedie. Hle jak inteligentní tvorové navštěvují CSFD. Já bohužel patřím mezi ty pomalejší, kteří si nejsou zcela jisti, zda 1+1 jsou skutečně alespoň přibližně 2 a tak jsem se nechal zcela amatérsky pobavit neustálým humorem, nahotou i sexem, což mne uspokojilo přesně na 4,1698547 hvězdy. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nepoučitelný prutník, romantik Chris chytne za srdce, pomačká a zlomí. No v jedno bezesné ráno při své každodenní rutině otevře dveře a v tom vidí ji Annu, mé srdce zaplesalo. V tom okamžiku mi bylo jasné, že se v nich něco zlomilo a jak se bude dej vyvíjet. Úplně evidentní to nebylo, ne né neé... až tak debilní to není. Má to i jinou zápletku, možná hned dvě. Každopádně pointou je, že Anna přečte jakýsi žurnál, který upozorňuje na číslo v pořadí. Číslo připomínající prince na bílém koni, ehm. A jelikož mi dneska opět nevyšli ty skurvené čísla sportky a zapojím trochu víc lítosti v rámci čísel, které nevyšli taky Anně? 3-4/10 ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem určitě někdy psal, všechny romantické komedie jsou naprosto stejné, vždy jde jen o tom, jak sedne do vkusu ústřední dvojice. Anna Faris mi lezla svým upištěným hlasem trochu na nervy, ale Evans je naštěstí od pohledu sympaťák a tahá film z průměru o něco výš. Navíc i když je What's Your Number? na romantickou komedii trochu delší, než je zvykem, uteče to jako voda a rozhodně jsem se v průběhu nezačal nudit. 6/10 ()

Petrasuvicka 

všechny recenze uživatele

Proč, když ve filmu vidím jméno Anna Faris, ve mě evokuje fakt, že to bude blbý a že ona tam bude hrát zase neskutečnou blbku? Přečetla jsem si stručný obsah a řekla si, to bude blbost. Vybrala jsem si to jen kvůli Chrisovi Evansovi. Ano, Anna Faris nezklamala a hraje tam další pitomou, blbou a docela dobře vymaštěnou couru. Dobře. Byla bych radši, kdyby to bylo o nějaký normálnější a třeba i chytrý holce (což v dnešní době vůbec nikoho nezajímá, proto se točí komedie typu Borat a Scary Movie). Ale přesto všechno, na konci to bylo velké překvapení, zabijte mě, ale mně se ten film prostě líbí!! JE to skvělá komedie, u který jsem se naprosto dokonale pobavila. Co věta, to hláška. Vtipné scény a momenty. "Proč! Kozy!" nebo jak se neustále soused Collin objevuje na chodbě jen s pidi ručníčkem. Super. Je tam krutě sexy a to přidává tu poslední hvězdičku, takže se vůbec nestydím za své hodnocení. Film 4 hvězdičky, sexy Chris další hvězdička...hotovo. Plný počet. Na procenta to má ale 80-85% a to za to, že je to od začátku jasný, jak to dopadne, ale stejně každýho zajímá, jak k tomu dojde. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Niekedy sa stáva že človek od filmu nič neočakáva, ide iba o zahnanie nudy a ostane príjemne prekvapený. A to bol práve tento prípad. Od začiatku až dokonca som sa dobre bavila. Briskný humor v dialógoch bol presne podľa môjho gusta, no podarilo sa aj pekne vystihnúť podstatu zamilovanosti. Páčil sa mi aj nápad vyzliekacieho basketbalu, ktorý musím niekedy zrealizovať. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama