Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Průměrná žena má za život kolem 10 chlapů, jenže Anna Faris už vystřídala skoro dvacet a pořát nemůže najít toho pravého. Co takhle si zjistit, jak jsou na tom její bývalý po letech. Šílenější romantická komedie. Příběh je hodně čitelný, ale beru tuhle komedii s nadhledem. A jaké je vaše číslo? ( Hodnocení: 6/10 ) ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející romantická komedie o dívce,která se rozhodne najít manžela ze seznamu svých bývalých milenců a přitom toho pravého má celou dobu poblíž.První dvě třetiny filmu jsou zábavnější,některé vtipy jsou podařené více,některé méně,bohužel ke konci se projeví častý nešvar těchto žánrových snímků a tím je zbytečná rozvleklost a natahování děje,než dojde k nevyhnutelnému happy endu.Ten je pro změnu opět docela zábavný,ale před tím si musíme vyslechnout pár přeslazených patetických proslovů v jejichž důsledku dojde hlavní hrdinka k prozření.Chris Evans je tu za pohledného sympat'áka,ale nic moc zvláštního to zas není a tak jednoznačným vítězem této dvojice je praštěně roztomilá Anna Faris.Na originalitu se tu samozřejmě nehraje,ale tak tři silnější hvězdičky si to určitě zaslouží. ()

Reklama

Dixiee 

všechny recenze uživatele

Zcela nezáživná romantická komedie. Hlavní představitelka mi je naprosto protivná, jak svým hlasem tak neustálým přehráváním. Připojte si k tomu neustále svlečeného Chrise Evanse, který svým hereckým výkonem také dvakrát neoslňuje. A na tom že má stát dobrý film? Výsledek je podprůměrný a lituji času, ktetrý jsem filmu obětovala. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taky máte problém s tím, že jste si spočítali počet svých sexuálních partnerů a on se pohybuje v řádech desítek, nikoli jednotek? Ano, na tomhle předpokladu je založen poměrně jednoduchý příběh této komedie. Ally v podání snesitelné Anny Faris zjistila, že se od údajného průměru 10,5 odchyluje velmi výrazně, protože má za sebou 19 sexuálních partnerů a další je v opilosti na cestě. 20 partnerů, to by mělo být její maximum, a tak z jednoduché logiky došla k závěru, že jejím manželem musí být někdo z předchozích milenců, protože dalšího mít nemůže, neboť by magickou dvacítku překročila. Příběh je založen na jediném článku, který si Ally přečte. Promiskuita není něco úplně normálního, ale aby se z toho dělal takový problém... dobře, pro komedii to není vůbec špatný základ, jenže asi po minutě už víte, jak to skončí a jaký bude průběh. Přesto by film mohl nadchnout komickými scénami. Nenadchne. Párkrát se možná zasmějete, ale jinak je zde příliš klábosení o ničem. Promiskuita se kritizuje, ale nakonec na tom vlastně nezáleží, protože toho pravého může najít každý. Je tedy recept na šťastný život užívání si? Nejsem si jistý, jestli komedie měla mít nějaké širší poselství, ale vím, že Chrise Evanse prostě můžu a že v tomhle filmu na sebe zase strhl pozornost. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/jane-eyre-ekologicka-afrika-cislo.html ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď sa to tak vezme, tak ten scenár je totálne stupidný, ale aspoň že pointa stála zato! Ally na začiatku filmu číta v časopise, že ženy, ktoré majú v živote viacej ako 20 milencov sa nikdy nevydajú. A tak si povie, že už ďalší milostný vzťah naviazať nechce a vydá sa po stopách všetkých jej bývalých, aby našla toho "pravého". Tak toto je základ celého scenáru, a to už samo o sebe znie dosť absurdne, nie? No a táto "zábavka" sa tiahne počas väčšiny filmu, našťastie asi tak v poslednej tretine filmu sa dej aspoň o kúsok vyvíja aj nejakým zmyselnejším smerom. A napokon príde aj pointa - hoci úplne predvídateľná už od určitého momentu v začiatkoch filmu. Ale tak treba uznať, že niektoré scénky boli celkom podarené, a mňa osobne úplne najviac z celého filmu rozosmialo toto vyznanie: Možno som nebol tvoj prvý, ale môžem byť tvoj posledný. - Prečo? Chceš ma znásilniť a zabiť? :D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)

Reklama

Reklama