Reklama

Reklama

Vražedná hra

Šest vysokoškolských studentů se přihlásí do nové reality show. Chtějí vyzkoušet své štěstí a také zažít slávu. Brzy ale zjistí, že jsou chyceni v pasti smrtící hry, která se tváří velmi nevinně. Pravidla jsou jednoduchá – sedm lidí, šest židlí. Jakmile přestane hrát hudba, všichni se posadí. Vždy až na jednoho. Ten zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film snad s tím nejdebilnějším dějem co jde vymyslet, něco tak přiblblého se jen tak nevidí, ale i přesto je film zvláštní tím že dokáže filma chytit protože si divák naivně myslí že se něco stane, a já říkám stane se prd. Jednou za deset minut zazní hudba a člověk co prohraje zmizí, čekal jsem aspoň nějaké rozuzlení které se ale také nekonalo. Prostě spotřebitelské béčko. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Rádoby originální, ale místo toho nudné, nezáživné a stupidní. Konec očekávaný, děj předvídatelný. Herci průměrní, nesympatičtí, mluvící rádoby dobré dialogy. Vrah je neviditelný, jeho počínání dost neobjasněné - tudíž další mezera, která akorát způsobí ještě větší nudu. Vraždy se dějí úplně skrytě, takže není ani čeho se bát - není důvod k nějakému neuronovému vypětí. Na konec se budete jen smát, protože nemá cenu litovat ztraceného času. ()

Reklama

MareT. 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý nápad (ne však ani zdaleka originální), který dopadl asi jako, když hrajete stoličkovou po celý čas nějaké oslavy. Ze startu se vám líbí, poté nudí a pak už jen čekáte kdy bude konec. A pointa (jestli se to tak dá nazvat) je neuspokojující vzhledem k tomu, že to mohlo být něco, co by film aspoň trochu ozvláštnil. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Filmy, kdy je parta náhodných lidí umístěna do neutěšených prostor, aby pomalu jedna postava po druhé umírala, mám velice rád. Zde ale hodnocení dramaticky snižují tupé herecké výkony a triviální zápletka. Atmosféra není hustá a to proto, že režisér ani na konci pořádně nedemonstruje vrahovu motivaci. Což film hodně shazuje. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Ako vidím, dávam tu spomedzi ostatných najvyššie hodnotenie :) Hneď vysvetlím prečo. Hlášky a dialógy neboli až tak dementné ako sa od hororu očakáva, pointa bola celkom dobrá a zvrátená, no a herci tiež ušli. Od dobrého hororu si sľubujem minimum trápností, demencie a nelogických zvratov. A tu som dostal perfektnú nádielku. Veď načo všetko pokaziť superskvelou pointou, odhalením masky vraha a tajomstvom za dverami? Stačí tam hodiť záverečné titulky ;) Chválim. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Bostonu (Massachusetts, USA). (GASTON73)
  • Postavy ve filmu mají stejná křestní jména jako herci, kteří je hrají. (Soundtrack)

Reklama

Reklama