Reklama

Reklama

Medvídek Pú

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve Stokorcovém lese začíná den jako každý jiný. Pú se probouzí velice hladový a nemá doma žádný med. Takže se vydává ho sehnat, ale jeho pouť posléze nabere zcela jiný směr – nejprve kvůli soutěži, ve které se mají všichni pokusit najít Ijáčkovi nový ocas. Pú později nachází vzkaz od Kryštůfka Robina, který zní: „Odešel sem. Moc práce. Hnet tu budem.“ Pak ale Sova celý vzkaz pochopí zcela jinak a tvrdí, že jejich přítele uneslo stvoření, zvané „Hnetubud“. Velice záhy se všichni vydávají na napínavé dobrodružství ve snaze zachránit Kryštůfka Robina před imaginárním nebezpečím. Jak se ukazuje, medvěd, který původně toužil jen po trošce medu, má před sebou náročný den.
Společnost Walt Disney Animation Studios se ve filmu Medvídek Pú vrací do Stokorcového lesa. Tento nový snímek, který oživuje nadčasové kouzlo, vtip a žertovnou atmosféru původních krátkých filmů, divákům znovu nabízí možnost bavit se ve společnosti "přihlouplého Medvěda" a jeho přátel Tygra, Králíčka, Prasátka, Sovy, Klokanice, Klokánka... a pochopitelně také Ijáčka, který ztratil ocásek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (134)

Brumlak 

všechny recenze uživatele

Ano, jsem na to starý a ano moc jsem si to užíval. Je to krásný film a jeho síla vězí v příběhu. Baví vás a nutí koukat co bude dál. A ano, dabing se mi u toho moc líbil. Hodil se, nerušil a byl jsem za něj rád. A to se málokdy stává. Zkrátka na tomto filmu člověk vidí, že i "2D" má šanci v "3D" světě. Nejde o formát, jde o příběh. A o Íjáčka. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Začalo to nevinně. Snem vidět Púa na velkém plátně. Nevěřila jsem, že se najde další šílenec, který by na to se mnou šel. O to bylo větší překvapení, když jsme stáli u pokladen nejmenovaného multiplexu a hlásili: „4x na Medvídka Pú“. A nebylo to překvapení jen pro mě, ale i pro personál. Ráda jsem ale příčinnou smíchu jiných lidí, takže kromě slečen na pokladně se nám zasmál i trhač lístků :o) Usedli jsme do křesel a já se cítila jako ta malá culíkatá holka s lízátkem v ruce. Škoda, že mě a mou společnost tak neviděla maminka, která byla očividně zděšená, když vstupovala se svou dcerkou do sálu. Brzy ale zjistila, že ta hlasitě smějící se dívka je do partičky ze Stokorcového lesa zamilovaná více, než její opravdu culíkatá dcerka :o) To co dále následovalo už jistě nemusím popisovat, jen zdůrazním, že během celého filmu mi z očí zářili srdíčka a můj hlasitý smích, který bavil celé obecenstvo, mluví za vše. Nový Medvídek Pú sebou nese překrásný příběh s dokonalou animací, dospělými vtipy a dětským poselstvím. Dokonalé!! - "A ta kniha nás má dostat z té díry jak, prasátko? Zdá se ti dostatečné dlouhá?" - "Když nám ji Sova četl, bylo to to nejdelší, co jsem slyšel ." ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vskutku krásná pohádka, která do dětských let dovede vrátit asi každého, komu se jen trochu chce. Hodinka uteče jako voda (nebo medík), vy se pobavíte, zapomenete na to, na co momentálně zapomenout toužíte... Takže co si přát víc? Nový Pú navíc není vyloženě dětský, ale skrývá i řádku dospěláckých mrknutí ("vojenská" příprava pasti na Brzopěta, prasátko parodující Indianu Jonese, celá ta nádherná scéna s plyšáky chycenými v díře a především nápaditý způsob vyprávění, díky němuž se celý děj odehrává jakoby na stránkách knihy). K tomu všemu krásná a poctivá 2D animace, při jejímž sledování si člověk uvědomí, jak mu vlastně chybí. Pět hvězd, 100%.__P.S. Výborný je i český dabing. Králík bez hlasu Stanislava Fišera sice působil lehce nezvykle, nicméně Jiří Korn mu obzvlášť ve zmíněné scéně s propastí patřičnou šťávu dodal. Na originální znění jsem vlastně přepnul jen párkrát, a to pouze kvůli Johnu Cleesovi, který se skvěle zhostil role vypravěče (v českém znění neméně dobrý Vladimír Brabec). ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Čistá čtyřka. Milé, malé, hezké, krásné. Jen více takových epizodek. Musím říct, že od té doby, co jsem pár příběhu Medvídka Pú četl, mám k tomu animovanému malinko jinačí vztah. Přeci jen, i když je to seberoztomilejší, tak prasátko to prostě kazí. Kresba v knížkách je hezčí. Ale co, tady je zase gejzír nápadů a to především u scén "animace v animaci" - jestli víte, co tím myslím. Povedlo se a začínám mít z toho letošního filmového nadělení malinko lepší pocit. A zase mám něco s břichem. Stejný problém jako u Rattatouile - nekoukat hladový. A na závěr pár poznámek: Hnedtubud - perfektní překlad. John Cleese - svět potřebuje více Johna Cleese. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Dokonale zvladnuty dabing (Oslik is the best), opet povedeny pribeh, klasicka animace (malovane mazle pozadi a ostre postavicky)...jen kdyby tech pisnicek bylo mene..nechapu, jestli v dnesni dobe musi opravdu kazda klasicka Disneyovka obsahovat 1pisnicku na 5minut stopaze a jestli je to opravdu to, co deti chteji...dospelaci to fakt neradi, za to rucim :D. I pres to vsechno, na rok 2011, perfetkne zvladnuta prace, smekam a jsem rad, ze i dnes jsou zde lidi, kteri jsou schopni vyprodukovat takovou klasiku :). ()

Galerie (109)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama