Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobrý film. Líbil se mi tam ten přehnanej důraz na bitky, rukavice dole a boxerskej postoj, jak v nějakym NHL 2001. Sean William Scott je ve vážnější roli výbornej a hrozně nařáchlej. Navíc tam celej film strašně dostává a ke konci má už tu držku solidně zdeformovanou :) Je to ale v podstatě i romantickej film, prostě nenáročná pohodovka. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se tohle může někomu líbit, to mi hlava nebere. Ale věc každýho, každý má svůj názor. Bitky v hokeji - tak přehnané, kde musí stříkat krev a létat vylámané zuby. Divím se, že to Seann William Scott přijal, aby se účastnil v tomhle braku. Takže je mi líto, dokoukal jsem film s těží. Samé demetní bitky a nudné konverzace, trapní herci. Hodnocení je jasné: 0% = odpad! ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

Asi jediné co bych na tomhle filmů opravdu pochválil, je to, že jsem u něj neusínal. Ano, může se to zdát málo, ale není. Jsem unavený, jsou více jak 3 hodiny ráno a já tu píšu komentář k tomuhle snímku. Takže by se dalo říci že jsem se nenudil. To je ale asi opravdu vše. Film jako takový je po všech stránkách průměrný až podprůměrný. Ano jde jen o nějakého bitkaře, tak co bych na tom měl hledat, ale já bych chtěl stejně víc, protože tady všechno odflákli. Jak komediální stránku, tak výběr herců, tak dramatickou stránku, tak i love story. Dál jsem sice 3 hvězdy ale procentuálně je to pod 50% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate naprosta hovadina, ale reziser byl radne vychcanej a tak si tu neco najdou chlapy i zensky. Je tu totiz jak romanticka linie, kde Stiffmeister bali zenskou a je to sice naprosto dutej, ale jinak hodnej a pozornej pritel. A k tomu tu je kontrast v jeho chovani na lede, kdy sice moc bruslit neumi, ale sereze naprosto kazdyho do krve. Zadnej vyraznej pribeh tu neni, proste jednotlivy zapasy, kde je kladenej duraz vzdy na Seannovo bitku a mezi utkani trochu ty romantiky. Vysledek je sice zabavna, ale v podstate nijak extra vtipna komedie s krasne brutalnima bitkama a sympatakem Seannem, kterej se nejak podezrele ale zakulacuje nebo to mozna jen delaj ty fousy. Lepsi 3*. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Hokej je môj najobľúbenejší šport, ale toto (ako už s plagátu vidieť) je skôr boxersky ring, len na lade. Seann William Scott alias Stifler a Liev Schreiber tvoria duo absolútne dokonalého castingu a boxerských protiváh. Nakoniec ma Goon vo veľa veciach prekvapil a v samotnom výsledku aj bavil. Nečkal som akú rolu dostane Stifler, ale vynikajúco mu to sadlo, hlavne v tej druhej ne-boxerskej línii, ktorá ma prekvapila a bavila miestami viac, ako samotný hokej (pretože ten tu za veľa nestál). 80% - 4* ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Liga EMHL, jejíž zápasy sledujeme ve filmu, je 2. nejvyšší, tedy na úrovni AHL (farma NHL), a je také inspirována 2. farmou ECHL. Hráči ECHL pobírají menší plat a mají horší podmínky cestování z hlediska služeb, než hráči AHL (jak v AHL, tak ECHL se výhradně cestuje autobusem). (3T)
  • Ve scéně, kdy se baví Doug Glatt (Seann William Scott) s rodiči o povolání hokejového bitkaře, ho otec, lékař, upozorní na problémy hokejistů s otřesy mozku. Proti zranění hlavy v současnosti bojují zámořské sportovní ligy v čele s NFL, ale i NHL. Chronická traumatická encefalopatia trápí i vedení nejlepší hokejové ligy na světě, když někteří hráči podali, po vzoru svých fotbalových kolegů, žalobu na ligu. (3T)
  • Liev Schreiber sa priznal, že inšpiráciou k hraniu jeho postavy bol už zosnulý legendárny hokejový bitkár Bob Probert. (toi-toi)

Reklama

Reklama