Reklama

Reklama

Vraždící krocan

  • USA ThanksKilling
Trailer

Obsahy(1)

Film o vraždícím krocanovi, který se mstí už od 16. století lidem za díkůvzdání. Nic víc není potřeba k filmu psát. Jde o originální a velice krvavý brak. (Balt Cinema)

Recenze (23)

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Neuběhlo ani deset minut a už jsem se nemohl dočkat až ti idioti co tam hrajou zemřou tou nejpříšernější smrtí. Ani toho jsem bohužel moc nedočkal, oproti produkci od TROMA zde neměli ani pořádný rozpočet na slušné gore efekty a tak většina brutalit je dost odfláknutá. Jediné co pak zůstává je krocan, jehož hlášky jsou rádoby drsné a loutka dost tragická i na amatérskost snímku. Slušný hudební doprovod nemá šanci vytáhnout tuhle hovadinu z bahna odpadu. Viděl jsem už různé příšernosti a rád se nechám překvapit, zde ale člověk nenajde prakticky nic zábavného (až na nápad s krocanem, ale ten to taky bohužel neutáhne celou stopáž) a kdyby to bylo ještě o 10 minut delší tak už u toho opravdu usnu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Absolutní úlet v rámci hororovýho subžánru "slasher". Nejoriginálnější zabiják v dějinách tohoto subžánru a jeden z největších úletů, jaký jsem kdy viděl. Jako celek to nepůsobí kdo ví jak, ale kdykoliv se na scéně objeví vraždící krocan, svíjel jsem se v záchvatech smíchu ... Tady TROMA dostává docela konkurenci, divím se, že to neprodukovala. Takovýhle WTF scény fakt pohledat!!! Skvěle vymyšlený, dobře udělaný, v pohodě gore scény ... ale hlavně ten krocan a partička teenagerů ... Tohle se prostě musí vidět, to nejde popsat. Za ty šílený nápady nadsazuju jednu hvězdu, ten film si ji zaslouží. Je vidět, že byl tvořen s nadšením a s nadšením by se měl také přijmout ... i když je to nízkorozpočťák, přehrávání rolí pobaví a jinak je to ok zpracovaný ... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Dodnes som mala pocit, že Ma už žiaden filmový splašok neprekvapí.Opak je pravdou. Tento je ďalší. Pred viac ako 300 rokmi bol starousadlíkmi pochovaný a kliatbou obdarený moriak / krocan ( !!! ) a tej sa jej zbaví len pomstou na belochoch , kým kliatba nepominie.Tá príležitost nastala po obchcaní ( ! ) jeho hrobu....kóliou !!! Že originálne ? - áno viem. ALE , ten moriak / krocan nemá problém zhúliť cigaru , kým morduje priblblý kolektív naokolo ( macho / poskok / slintajúci pablb a 2 bábiky po stranách ). Stačí ? Nie - ten moriak / krocan nahradí po preventívnom odstránení aj chlapíka pri sexe . Jednoducho neuveriteľné a to som ešte nespomenula , že maskot v tvare moriaka / krocana je ripp-off , čohokoľvek , čo použil Karel Zeman v snímku " CESTA DO PRAVĚKU ". Aj Lloyd K. by žasol ( možno ). Killah je síce na takej " dá sa " úrovni ...no bodujem výhradne tú bezodnú blbosť , s ktorou do toho celá banda skočila. Hodil by sa Facebook , kde by sa zverejňovali fotky zírajúcich divákov . Najlepšia grimasa by vyhrala účasť v 2ke . Tam sa dej presúva do vesmíru !!!!!!!!!!! ( aspoň tak to sľubujú záverečné titulky ). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Teda ty woe myslel jsem, že jsem už viděl leccos, ale tohle je fakt hardcore úlet. Takže film o vraždícím krocanovi kterej se mstí už od 16 století lidem za díkůvzdání??? Masakr když si odmyslím absurditu celého toho námětu, tak to zpracování mě rozbilo ještě víc. Takže ve zkratce krocan mluví a vytrvale hláškuje přičemž podřezává lidi, usekává jim hlavy, střílí je, análně znásilní ženskou a řídí auto... WTF?! No po pravdě jsem přemejšlel v jakým chorým mozku se může podobnej nápad vylíhnout, protože já jsem fakt hodně velkej psychopat, ale tohle by mě fakt nenapadlo. Tohle prostě nevymyslíš. Jinak samozřejmě má to hodně levnej look a loutka krocana je celkem směšná, ale zase je zjevný, že tvůrci mají v žánru leccos nakoukáno a je tu zjevná inspirace několika béčkovými horory. No a samozřejmě, že když to vezmu objektivně, tak ten film je hrozná sračka, ale já se prosmál skoro celou tou hodinou a pár minutami k tomu a i když pár chyb to má, tak nemůžu hodnotit jinak než za 5* tohle už není standartní trash tohle je nadtrash. K větší míře zábavnosti při sledování pomohl i fakt, že na ulož to jde film stáhnout jenom v origo verzi z Maďarskými titulky (!) Takže když mi ještě navrch k už tak absurdnímu dění ve filmu skákali slova jako buzisák či vagytok nebo fekete a srácok, tak byla míra pobavení absolutní. I když jsem si rozhodně od začátku přál, aby ten pulykát (Maďarsky krocan) všechny postavy vyvraždil, protože musím souhlasit z Campbellem, že jsou všichni nesympatický do jednoho a nic než smrt si nezaslouží. dal bych 4*, ale tohle je tak ultimátní úlet, že pod 5* nejde jít.95% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mám rád ujetosti všeho druhu a hláškující krocan, kterej zabíjí sem určitě patří. Normálně bych se vsadil, že v tom má prsty TROMA. Ale kupodivu ne. To ale nemění nic na tom, že kdo má rád TROMA kousky bude nejspíš spokojenej i s tímhle. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Thankskilling, to v mých uších znělo jako název nízkorozpočtového slasheu, takže jsem byl připraven prakticky na cokoliv... Ale na vraždícího krocana, který se mstí za staletí probíhající díkuvzdání ne... Neskutečně hláškující krocan kouřící doutníky umí řídit auto, podřezává krky a ustřeluje hlavy na počkání a dokonce i zvládne nahradit chlapa při souloži... Už jste něco takového viděli? Já tedy ne... Samozřejmě, jedná se o velmi levnou záležitost, čemuž odpovídá i zpracování, od extrémně nesympatických herců, přes sice slušně zvládnuté, ale na špičkové gore, primitivní, ale roztomilou loutku krocana, až po opravdu levný look... Takže pokud máte rádi filmy alá Troma a dostatečně úchylný smysl pro humor, tohle je ten pravý kousek přímo pro vás... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nehorázná prdel, věřím že pustit tohle na večírcích musí stát za to. Tenhle film je strašně hloupej, ale on se tím pyšní. Krocan je fakt parádní, jeho hlas geniální. A hláškuje fakt parádně. Vždy když se objeví je o o zábavu postaráno. Navíc film podkresluje dokonalej soundtrack kterej nemá chybu. Herci jsou dostatečně odporní do jednoho takže mi nezbejvalo nic jiného než fandit krocanovy. Těším se na pokračování. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle já říkám Béééčko. Nebere se vážně, herci přehrávají a je to prostě sranda. Krocan, který zabijí mladé výrustky, hláškuje u toho líp, než kdejaký akční hrdina a nebere si servítky. Úlet jako prase. Já jsem nadmíru spokojen. "Nice tits bitch". ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Videl som veľa veľkofilmov, ako Sharknado,3 Headed Shark Attack, Lavalantula alebo niektoré skvosty od tromy ako napríklad Poultrygeist či Toxický pomstiteľ a tak som si myslel, že už má nemôže nič na filmovom platne prekvapiť a potom niekto príde s killerom moriakom a uvedomím si, že ľudská fantázia nemá hraníc. Aj sa bojím niečo negatívne povedat, aby ma ten ohyzdný moriak nestrašil v snoch alebo ma príde uje..ť papučou, no risknem to. Je to riadna blbosť, námet ani neriešim, ale herci neskutočne prehrávajú a akože vtipné scény o ktoré sa mali postarať postavy, vyzneli fádne i trápne. Jedno z pozitívum je ten moriak i keď jeho vizáž nebola bohviečo, ako keby vypadol z regálu od tromy, ale hlásky aspoň tie jeho boli velice trefne i vtipné. I keď je to riadna kravinka, za slušné gore, hlaškujúceho killer moriaka a originalitu, silné 3* môžem dať bez problémov. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je tam pár fakt zábavných momentů, celé je to krásně béčkové a správně ujeté ale přecejenom nejde o něják zvlášť kulervoucí zážitek..Prostě jen další dobrá pakárna. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Júúúj, tak toto bola neskutočná céčková kravina. Ale musím uznať, že miestami sa fakt lahodne hláškovalo. Vraždiaci moriak, ktorý sa mi miestami podobal na Chuckyho z Child´s Play ( Myslím formou vyjadrovania sa, rozprával a rovnako dobre aj nakladal hlavným postavám) mi bol od začiatku do konca sympatický. Sem tam si zanadával, zabil niekoho, aj si zam*dal.... Z tohoto hľadiska by som filmu v pohode pripísal status kultový. Avšak film je tak neskutočne odfláknutý scenárom a hereckými výkonmi, že nedokážem prižmúriť ani jedno oko a na rovinu poviem, že to bolo katastrofálne zléé. Takto zlé herecké výkony nevidieť ani v Grindhouse filmoch. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Doprdele, toto bol brutall ..... pred x storociami bol moriak/krocan prekliaty a pochovany ..... po tych par storociach sa vracia /fakt si nepamatam pocet storoci/ a zacina vrazdit. No, mam rad horory, ale zeby vrazdil moriak, to je pre man novinka ..... 45 % ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Asi tu budu jediný s tímhle názorem, ale mě na tomhle filmu bavilo úplně všechno až na toho hláškujícího záporáka krocana. Sice mě pobavil jeho vzhled nebo třeba krádež auta, ale jakmile promluvil, hned se u mě dostavil celkem velký pocit trapnosti. O to horší je, že Downey humor (u kterého je nejvíc poznat, že má být vtipný) zaměřil hlavně na něj a taky díky němu ten film působí až příliš jako vědomý totální brak, přičemž si myslím, že kdyby na to tolik nepoukazoval, vyniklo by to ještě o něco víc, jelikož by se, podobně jako u Žraločích tornád, našlo dost lidí, kteří by byli schopní to brát vážně. Ale čtyři hvězdy tomu nakonec stejně dám rád, protože až na toho krocana jsem dost často měl záchvaty smíchu a to ať už u dialogů jak z Pokoje, tak i u samotného děje, který samozřejmě byl naprosto nesmyslný a neskutečně pitomý. A samozřejmě i u chování postav, které se strašně mění, taky nedává žádný smysl a hlavně když někdo někomu umře, tak je to chvíli hrozná tragédie, ale vmžiku sekundy už to nikoho vlastně ani netrápí :D Tohle přesně jsou komedie pro mě a musím souhlasit s tím, že to hodně, ale fakt hodně připomíná Tromu (a to i mnohem víc než cokoli z toho, co jsem nedávno viděl a to přirovnání tam použil taky) a popravdě jsem překvapený, že za tím vůbec nestála, jelikož tohle je do puntíku přesně styl jejich filmů. Jestli to viděl Lloyd Kaufman, tak mu srdíčko muselo zaplesat radostí - ačkoli by to asi nebylo zrovna srdíčko, ale nebudeme se v tom pitvat :D Jinak na vesmírné pokračování jsem už teď hodně zvědavý a taky mám pocit, že tady konečně má Troma pořádného nástupce. Slabé 4* ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Nejoriginálnější a nejúlítlejší slasher, který jsem viděl. Abych byl ale stále uvědomělý kritik dávám 5/10 jelikož si to zaslouží odpad! i plný počet zároveň. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

co na to říct, je to slasher, ve kterém vulgární krůta vraždí amatérské herce. premisa je naplno dotažena ad absurdum. je to sice přiznaně lowcost záležitost plná trapnohumoru (podobně jako ve Scary Movie), ale taky chytrých slovních hraček. jsou okolnosti, kdy se tomu zasmějete, jen si to probůh nepouštějte sami a na laptopu nebo na mobilu. tahle zkušenost přímo volá po kolektivním sledování! ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Haha, vražednej krocan byl fakt sympaťák. Super vzhled, hlas a hlášky. Tohle je parodie na slashery a ideální volba pro stavy opojné. Filmařsky je to samozřejmě amatéřina, ale jinak ok, takže trošku nadhonocuji. "There is no such thing as an evil turkey - There is no such thing as an evil turkey! Oh wait! I lied bitch!". "That's enough!" ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Tohle je asi první blbý film, který byl vlastně sranda a i když to vypadá hrozně, tak nápady film jen srší a odkazy na všemožné filmy taky. Pobavilo, ale samozřejmě, rumové kino Balt tomu dodalo větší kouzlo. ()

Hyperbolic 

všechny recenze uživatele

Je to klenot, ať už úvodní scéna ze “staré doby” nebo potom poznání hlavních hrdinů mě utvrdilo v tom, že tento film bude zábava. Ten zatracený krocan hází one-linery jak Freddy Krueger a některý věci co dělá jsou docela za hranou. Jeho dabér i ti co loutku ovládali si to muselo sakra užívat. Ke konci dojde i na nějaký ten gore a akci. Doporučuju české titulky, překladatel tam vložil super vtípky. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Šíleně amatérská slasher komedie, která přesně ukazuje sračkám jako Gingerdeadman, jak se mají tyto céčka dělat zábavně. Dobrý soundtrack, skvělý záporák. Takže Thankskilling se povedlo. Jako komedie 80%. ()

Reklama

Reklama