Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti je Zemí kontrolovaná organizací jménem Men-Tel. John Brennick právě uprchl ze supertajného vězení s maximální ostrahou, známého jako Fortress. Zanedlouho je ale opět zatčen a deportován na místo zvané Skycell . Nejdokonalejší vězení budoucnosti. Pevnost krouží 26000 mil od Země a je domovem nejhrůznějších kriminálních živlů, na nichž jsou prováděny děsivé pokusy a výzkumy. Brennick je držen v žaláři s nejmodernější technikou, obklopen promyšleným počítačovým systémem, včetně kamery, kterou má zabudovanou sám ve svém těle. Za těchto podmínek je prakticky nemožné z vězení uniknout, ale i přesto se pokouší o útěk. Myšlenka, která by doposud nikoho ani nenapadla... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (52)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Efektů velmi poskrovnu, děj však prakticky bez hluchých míst a má spád i napětí. Očekával jsem slaboduché pokračování, ale kupodivu jsem se bavil. Byť v ději nic převratného nebylo. Také jsem poněkud nepochopil, proč byl řídící mozek dabován ženským hlasem a zásadně oslovován jako muž. Bohužel jsem neměl k dispozici originální zvuk, takže těžko soudit, kde je chyba. Dosti scén bylo značně přehnaných, ovšem to se dalo očekávat a nakonec s úšklebkem na líci i snést. Snímek si svůj „průměr“ zasloužil. Nova 050309 8528/8951 V podstatě souhlas s předchozím Nova 211109 8507/8832 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Christopher Lambert mal na začiatku svojej kariery silnú charizmu, ktorá najviac zažiarila vo filme "Highlander". Postupne však začala pohasínať až úplne zmizla a stal sa z neho totálne béčkový herec, ktorý sa objavuje v takmer až odpadových tituloch. Na prelome milénia to s ním však nebolo ešte až tak zlé. Ešte ma dokázal svojim herectvom ako tak zaujať. Takže aj za futuristický väzenský sci-fi film "Väznica Fortress", kde stvárnil hlavnú úlohu, mu tie dve hviezdičky dám. ** ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak strašné, jak to strašné být mohlo. Christopher Lambert už dávno není Ačkový herec a tak se není co divit, že "vzal práci" na vesmírné věznici. Celkový princip obou Fortress -ů je jednoduchý, dostat se ven. Bohužel toto téma potřebuje nějaký větší náboj a trochu toho koření než je vesmírná věznice. Škoda, ale snad to nebudou zkoušet potřetí pod vodu nechci :) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie mojej srdcovky ma sklamalo už pred rokmi a teraz je to pre mňa už nepozerateľný trash. Technická stránka je síce celkom v pohode, ale film strieda jeden debilný nápad s obohratým klišé za druhým. Aj Lambert za tých pár rokov strašne zostarol. Bohužiaľ patrí medzi tú skupinu chlapov ktorým starnutie nesvedčí a vyzerá čím ďalej tým horšie. Mihne sa tam ešte pár ďalších béčkarov, ale nikto z nich nemá nijak zaujímavú postavu. A to vlastne ani Lambert. Najhoršie je, že zmenou režiséra film stratil unikátnu úchylne brutálnu atmosféru, ktorú mala jednotka a stal sa z toho tuctový a zabudnuteľný film o úteku z väzenia. Jediné na čo sa zmohli, že to väzenie umiestnili na vesmírnu stanicu, čo ale vôbec nedáva zmysel. 3/10. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jedničku si nepamatuju, ale určitě si seženu. Dvojka je totiž mimořádně zábavné ultrabéčko, ve kterém nechybí nic, co patří do vězeňského filmu (sadistický bachař, ředitel hrající si na boha, blázen ze zvířátkem, scéna ve sprše, nahý baby atd...) Díky neustálému přívalu skvělých hlášek a obrovskému nadhledu to ani chvíli nenudí a dají se přehlédnout i obrovské nesmysly (plachtění vesmírem například). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • V momentě, kdy Marcus (Anthony C. Hall) přepne televizi na cele na kanál, kde běží fotbal, jsou za brankou reklamy na pivo Radegast a Českou pojišťovnu a vlajky Lucemburska. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama