Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $91,547,205Tržby Celosvetovo $96,155,124Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,465,739 //počet predaných kusov 96,934Tržby za predaj DVD v USA $15,075,552 //počet predaných kusov 745,310║ nakoniec to ušlo na to že to točil tak nevýrazní režisér ako Tim Story /60%/ ()

opiumka 

všechny recenze uživatele

Romantická komeide, která je opravdu zároveň i komedie. Člověk sice nepadá ze židle v záchvatech smíchu, ale usměje se nahlas jednou i vícekrát za 20 minut. Romantika je také schůdná a ne nechutně sladká. Tedy až na konec. Samozřejmě, že musí dojít k napravení všech hříšníků a jak jinak než sladce, aby to potěšilo dámy - pro které je stejně komedie určena. Ale dle mého názoru se pobaví i mužská část populace. Lepší průměr. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Další super odpočinková černošská komedie s Kevinem Hartem. Ten tady funguje sic malinko na vedlejší koleji, za to ale jako důkladný komediální element k několika sympatickým párům, který tropěj všechny možný blbosti co mezi sebou chlapi a ženský běžně maj - film nefilm. Místy sice zdlouhavý, ale na konec přesně ten fajn pocit co u takovýho filmu čekám. Jasně je to hloupost, ale takovou pohodu si kdykoli rád dám. A Meagan Good byla překráááásnááááá. Sem s tou dvojkou! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Rozmáchlá romantická komedie se věnovala 5 typově odlišným párům, jejichž randění poměřila zažitými, optikou 2. pohlaví přechroustanými pravidly (když ženy kvůli "zrádcovské" knize prokoukly chlapské finty). Párkrát jsem se pěkně zasmál, přestože se "černošský" humor nevyhýbal zbytečným sprostotám, ovšem 2hodinovou délku doprovodila také plíživá monotónnost, vrcholící cukrkandlovou přeslazeností. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Něco do sebe to má. Je to zajímavý film o vztazích. Jak ulovit chlapa a jak si ho zatáhnout do svého hnízda. Je například docela těžké získat svatbu, nebo ulovit chlapa bez sexu. Hlášky zde moc nefungují, a scény nejsou moc vtipné. Soundtrack 👍 Jedna pošahaná knížka, a všechno se otočí naruby. Hvězdiček 1 ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama