Reklama

Reklama

Film Naši a já vypráví příběh chytré dospívající dívky, která trčí kdesi na americkém maloměstě. Zatímco šestnáctiletá Lucy sleduje, jak se manželství jejích rodičů rozpadá, sdílí své největší obavy i naděje s nejlepším kamarádem Kennym. Šestnáctiletá Lucy je tak trochu divoška. Skvěle vychází se svým otcem, který ji ale často opouští na celé měsíce kvůli práci v Kanadě. S matkou má spíše kamarádský vztah a musí se starat o většinu věcí kolem domácnosti. Stále víc si uvědomuje svou sexualitu i nepříliš "stabilní" rodinnou situaci. Začne chodit s nejlepším kamarádem Kennym a záhy pochopí, že manželství jejích rodičů není tak pevné, jak si doposud myslela. Všimne si, že její otec zůstává pryč od rodiny déle, než je zdrávo, a že matka po jeho přítomnosti netouží ani zdaleka tak moc jako ona sama. (HBO Europe)

(více)

Recenze (36)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Ta holka byla teda k sežrání. Sarah Bolger si v klídku utáhla celý film. Teenage-girl, v hlavě galimatyjáš a řeší problémy svých rodičů, prvního sexu a smyslu svého života. Každý večer "vaří s Italem" večeři a to ji uklidňuje a dává pocit jistoty. Všechny postavy ve filmu nemají v životě zrovna moc jasno, pěkně se vtom plácají a dali by nevím co za pevný bod. Klasické Nezávislé léto v hořkokyselém nálevu se sladkou tečkou na konci. 75% ()

Lenka_J 

všechny recenze uživatele

Hlavním důvodem pro puštění filmu byla jednak chuť pustit si nějaké ne tak náročné drama a obhlídnout novou roli pro skvělou Claire Danes. A prakticky jsem dostala to, co jsem od As Cool as I Am očekávala, příběh ze života, zajímavé osudy lidí, ale na druhou stranu nic, co by na mě nějak extra zanechalo dojem. Možná až na opravdu dobře hrající Sarah Bolger v roli hlavní hrdinky. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Film o sexe, plný sexu v replikách takých ľahkým až dehonestujúcim spôsobom a potom ide až do drámy a proste divákovi celú sexualitu znechucuje, pretože panenstvo sa tu prelína so znásilnením a promiskuita sa tu prelína s ešte väčšou promiskuitou - matka súperí s dcérou? Ešte tu je rozvod, vzťahové nefunkčnosti, domáce násilie a smrť, no proste super komédia, po ktorej je človeku akurát tak hnusne. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Možná je to průměrné teen drama/comedy, ale mě se to moc líbilo a byl to přesně ten film, na který jsem měla náladu. Velmi příjemné herecké obsazení bylo velkým plusem. James Marsden tu hrál ovšem prvotřídního pošuka.. mít takového otce, který vyhrožuje ztažením z kůže klukovi, co políbil jeho dceru.. nechtěla bych. Docela dlouho jsem přemýšlela odkud znám Sarah Bolger, až pak při prohlížení profilu vidím Out a už mě to trklo. Tady měla naprosto skvělé sarkastické poznámky. Co se týče Thomase Manna, tak jsem zjistila, že jsem ho viděla skoro v každém jeho filmu a ve všech hraje takového toho poťouchlého outsidera, ale ty role mu prostě sedí.... ještě do třetice jim tu chybí (v popisku, kdo v tom hraje) ten Tim aka William Peltz, který měl totální Cyranovský nos :D Klidně si tomu dám 4-5*. "Do overs don't count." ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Film Naši a já nabízí hodně zjednodušený pohled na slasti a strasti dospívání. Divák kolikrát nechápe, jestli si matka s dcerou náhodou neprohodily role. Možná i proto, že ten věkový rozdíl mezi nimi není ani vzhledově dvakrát patrný. Snad jen hudba mě vyloženě neštvala, i když ani po této stránce se nedá mluvit o žádném zázraku. (35%) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Albuquerque (Nové Mexiko, USA) od 9. mája do 10. júna 2011. (Arsenal83)

Reklama

Reklama