Reklama

Reklama

Ninjago

(seriál)
  • Kanada LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (více)
Dánsko / Singapur / Kanada / USA, (2011–2022), 57 h 26 min (Minutáž: 11–23 min)

Série(16) / Epizody(212)

Kai, Jay, Cole a Zane musí ovládnout moc svých elementů a zbraně Spinjitzu, aby ochránili zemi Ninjago, která má také podsvětí. (Netflix)

Recenze (34)

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Říkám vám tohle má potenciál a budoucnost. Podle mě nejlepší lego seriál a mezi lego filmy taky. Příběh je dobrý vůbec to nenudí a taky jsem se parkrát zasmál. Doufám že bude víc dílů. Na youtube už jsem viděl díly už s hady bohužel v angličtině a jsem rád za informaci že to dávaj na Primě. Hej co to má být jakto že z 85% je z ničeho nic 57%. Asi někoho vykillim. ()

easer07 

všechny recenze uživatele

Když jsem ze začátku viděl tu paseku nesmyslných LEGO filmů a všech různých seriálů, radši jsem zůstal u LEGO hraček, těch aut a stíhaček, letadel a jiných. Ale pak přišlo něco, jako NINJAGO a vše se změnilo. Každou sobotu a neděli jsem do pohodlného křesla zasedával a díval jsem se na ono NINJAGO. Sensei Wu vztyčil svoji nesmrtelnou hůl, napil se čaje a mohlo začít to pravé dobrodružství, alespoň z mého pohledu. Dokoukal jsem všechny díly. Začal jsem sbírat i hračky mých oblíbených Ninjů. Dokoukal jsem další sérii a vždy si rád pustím na YouTubu NINJAGO. Nikdy nezapomenu na Lorda Garmadona a další paseku mých oblíbených postav. ()

Reklama

Ten_Geek 

všechny recenze uživatele

Na seriál ninjago jsem koukal už od mala, několik krát jsem přestal a začal znovu. Řekl bych že velmi silnou stránkou je to, že tento seriál se snaží ukázat že svět ninjago má historii a převážně se mu to daří. Prvních pár sérií je průměr, až na nějáké vyjímky, řekl bych že Ninjago se rozjelo v 8, 9 a 10 sérii které je temnější než ostatní, ukazuje prvky které jsme v ninjagu nikdy neviděli, ale zde je ten největší problém. Po téměř perfektních 3 sériích nastane peklo, dovolil bych si říct že 8, 9 a 10 série nasadila laťku až moc vysoko a 11 a zbylé řady stojí za starou bačkoru. Příběh v těch sériích není promyšlený a snaží se hrát na nostalgii což jim moc nejde. Seriál jsem jako špunt miloval a provázelo mě v mém dospívání, ale poslední série to kazí a připomínají mi, proč se na Ninjago už nepodívám. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Pouštím synovi v LEGO TV, kde je to v Blu Ray kvalitě, takže se na to celkem dobře dívá, alespoň pro mne jako pozadí. Syn to má rád a určitě lepší jak nějaké dnešní pohádky typu Spongebob a spol. Děj bych řekl, že na komerční seriál je OK. Žádný zázrak to není, ale je to pro děti .... a v dobré kvalitě :) ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Na lego dobrý.... příběh nebyl zas tak úplně špatný:) Ale je to pořád lego, něco jiného si z tím hrát (bývávalo :) a něco jiného se na to koukat... Ale na rozdíl třeba od CHIMA.... kde absolutně není definováno o co tam sakra jde! V tomhle případě... scénárista aspoň trochu přemýšlel než to vypustil z hlavy na papír a později do telky. O stravitelné kvalitě hovoří i to že Ninjago má aspoň 2 řady... a jsou tam kouzla démoni a ninjové i když trochu kostrbatí..... to dneska letí. Dabing též odpovídá věkové hranici které byl tento seroš určen... občas se i člověk celkem zasměje což už je tak nějak u LEGO Story zvykem.Aj hudba není zlá.. Za ty tři hvězdy to celkem i stojí. :) ()

Galerie (488)

Zajímavosti (88)

  • Na konci epizody je Wu ve vesnici Jamanakai. Dá se předpokládat, že tam cestoval pěšky, ale není známo, jak se tam mohl dostat tak rychle. (KGBelik)
  • V 1. sérii je symbolem kostry logo Hydra od společnosti Marvel s chapadly. (itsp4trik)
  • Jediná dohledatelná vymazaná scéna z celého seriálu se nacházela v této epizodě a její součástí bylo odhalení identity Pana E. (Cardo)

Reklama

Reklama