Reklama

Reklama

LEGO® příběh 2

  • USA The Lego Movie 2: The Second Part (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

V pokračování úspěšného animovaného filmu LEGO® příběh, se opět setkáme s hrdiny z Bricksburgu, kteří se ve zcela novém akčním dobrodružství pouštějí do boje za záchranu svého milovaného města. Uplynulo již pět let od chvíle, kdy všechno bylo boží a obyvatelé města musí čelit nové obrovské hrozbě: nájezdníkům LEGO DUPLO® z vesmíru, kteří ničí vše rychleji, než obyvatelé města stíhají obnovovat. Boj za vítězství a obnovení harmonie ve světě LEGO zavede Emmeta, Hustěnku, Batmana a jejich přátele do vzdálených neprobádaných světů, včetně podivné galaxie, ve které je všechno jako v muzikálu. Na jejich tažení projde zkouškou nejen jejich odvaha a kreativita ale i mistrovské stavitelské dovednosti. Zároveň se ukáže, jak výjimeční hrdinové to ve skutečnosti jsou. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 8

Recenze (191)

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Lego Movie 2" bude ďalším filmom do série Lego filmov. Pokračovanie, na ktoré sme čakali dokopy 5 rokov. A myslím si, že dôstojné, uspokojivé a schopné. Počas prvých dvoch tretín som bol síce poriadne zmätený a vôbec nerozumel ničomu čo sa okolo deje. Ale našťastie sa pri konci opäť všetko vysvetlí a bude to dávať zmysel. Niektoré narážky vo filme som pochopil bez toho, aby mi ich museli potom vysvetliť, no iné mi film musel na konci vysvetliť. A musím povedať, že až potom mi došlo, čo je vlastne ten "Armamagedon". Humor filmu je dobrý a funguje, hoci miestami som vedel niektoré fóry jednoznačne predvídať a vedel čo sa asi udeje. Ale keď som sa zasmial, tak som sa smial. A niektoré narážky ozaj pobavili. Postavy sú dobré, hlavná myšlienka filmu je skvelá a hlavne vďaka nej sa potom môj názor o niečo zlepšil. Lebo keď si to vezmeme, žiadna strana reálne nie je zlá. Obe strany majú pravdu, obe sú v práve a reálne nemôžem povedať, že by bolo niečo niekoho vina. Je to len ukážka toho, že niektoré spory sú skutočne ťažké a každý to vníma zo svojho uhla pohľadu. Hudba je okey, aj keď by mi nevadilo, keby sme sa bez nej obišli. Ale je to v pohode. Myslím si, že ak máte decká, tak na film s nimi choďte. Možno si počas prvej polovice budete myslieť, že je to totálna hovadina, no potom keď sa všetko prepojí a dá to zmysel, tak si z toho aj niečo odnesiete a možno vám to niečo pripomenie zo svojej minulosti a svojho detstva. Je to možné. Hodnotenie: B ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

"Všechno není boží.." Tohle pokračování dětského snímku o lego kostičkách už tak dětské není - dostává se v potaz krutá realita. Proto můžu s nadhledem říct, že si ho užije i dospělák. Spousta skvělých narážek na ostatní filmy, opravdu neskutečná animace, stejně jako byla v jedničce, charismatické postavy, které si hned oblíbíte, nevyprchající fantazie tvůrců, báječná hudba a.. no takhle bych mohl pokračovat do nekonečna. Prostě je to boží! ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Když v sobotu večer řeknete svým rodičům, jak mi ještě víc můžete zkurvit večer?, určitě mýho neotesaného stokilovýho fotra napadne, že na křižovatce podél svitek promítají letní kino a dávaj okurkové filmy. Hmm, sice žádné nakládačky neznám, ale možná to bude prdel. Kdo ví, třeba při filmu budou zadara rozdávat okurkové limonády, nebo okurky s hořčicou. Co jsem tedy ale nečekal, že místo nejaké hvězdné plomby nebo otrhovačky z 80.let, budou pirátsky, s vodoznakem FreeVideo, v 480x240 pixelech, promítat rok starý okurko-kostičkovaný animák LEGO příbjěh 2!. Moje máma mě na hned okřikla, že jsem na tyhle píčoviny, už dost velkej, ale já jsem v tomhle výjimečnej. Já jsem ten, který místo Titanicu bulel u Jak vycvičit draka, nebo u hentai porna, když Senpai rozšukal a pak opustil Čiku Okenavideňu. To prostě musím vidět, když mě jednička v mých 11 letech, tak rozjasnila můj 5 centimetrový šulínek, a doma jsem pak v naději doufajíc, že se moje LEGO postavičky jednou probudí ze svého dlluholetýho spánku. No, samozřejmě sice bylo na promítání asi 95% malý usmrkanců a fakanů, a snad jediný dospělý byl ten chlupatý a špinavý promítač, který se až moc zpocenou prdelí mačkal vedle mě. Už asi vím, co budu vyprávět u příštím sezením u psychiatra. Však samozřejmě znáte děcka, oni po celou dobu promítání ani nedávali pozor. Udělali si střílečku laciným slaným popcornem z večerky, vlaštovkama z ubrousků, a ještě k tomu se nějaký Pepíček vyblil na mojí krásně vypranou dečku. No, i přes tyhle kritéria a pokaženým večerem, kterej stejně už byl dosraný, jsem i tak si dokázal užít feeling jak před 6 lety. Takže.. všechno je tu boží? ❤ ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

První LEGO Příběh byl zábavným rodinným snímkem, který si dělal legraci ze všeho, z čeho to jen šlo. Druhý díl se na to samozřejmě snaží navázat, ale prokletí sequelů si vybralo svojí daň. Film samozřejmě nabízí několik zábavných gagů, jako třeba scénu s Brucem Willisem, ale pak to nějak ztrácí dech. Oproti minulému dílu je však dvojka více dětinská, obsahuje více písniček a ve finále se snaží na diváka ještě více citově zapůsobit. Nepodařilo se. LEGO Příběh 2 je tak o něco hloupější verzí jedničky, která není úplně špatná, ale chybí tomu originalita, zajímavější příběh a zapamatovatelný song. Pokud někdy bude trojka, tak snad se ze svých chyb autoři poučí. 70% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hektický úvod plný vtípků a odkazů (které dospělí neměli šanci všechny pochytit a malé děti ani náhodou pochopit (a to v celém filmu: Mad Max, filmoví Batmani, Bruce Willis, Návrat do budoucnosti, tuny a hromady dalších)) se potýkal s těžkopádností a moc ne(v)táhl. Příběh překvapivě rozhýbaly až chytlavé písničky, resp. parafrázovaná pohádková (muzikálová) čísla přetékající vizuálními nápady, pak to také začlo dávat nějaký, ve výsledku poměrně rafinovaný, i když ke konci zase trochu překombinovaný, smysl. Slabší 4* ()

Galerie (56)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu se objeví odkaz na 2001: Vesmírná Odysea (1968), kdy Emmet prochází dimenzí a stále se mění a po stranách se objevují barevné blikající obrazce. (Varan)

Související novinky

Jason Momoa namluví sněhuláka

Jason Momoa namluví sněhuláka

02.07.2020

Jason Momoa patří k těm typům herců, jejichž tělo a tvář jsou natolik specifické, že logicky bude obsazován spíš do hraných rolí než těch dabérských. To samozřejmě neznamená, že by se s dabingem… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Reklama

Reklama