Reklama

Reklama

Lego: Batman

  • USA LEGO Batman: The Movie - DC Superheroes Unite (více)
Trailer

Obsahy(1)

Oslava na počest gothamského Muže roku Bruce Waynea se v mžiku změní v chaos, když na scénu vtrhne Joker bok po boku s partou ničemů, jako jsou Riddler, Catwoman či Two-Face. Temný rytíř se dává do díla, aby se vypořádal s nezvanými hosty, jenže jeden z přítomných zločinců mu uniká – Lex Luthor. A spolu s ním také dekonstruktor, tajná zbraň, která by v Gothamu dokázala navždy změnit rovnováhu sil! Zdá se, že ani s pomocí Robina nebude Batman na zločineckou bandu Lexe Luthora a Jokera stačit. Ale od čeho tu jsou Superhrdinové? Přidejte se k tažení proti zlu a vrhněte se spolu se Supermanem, Wonder Woman, držitelem prstenu Green Lanternem a Ligou spravedlivých do akce. Můžete tak zachránit nevinné, osvobodit Gotham a ještě si užít zábavu! Díky prvnímu filmu LEGO®: Batman objevíte zbrusu nové napínavé scény, které ve videohře dosud nebyly k vidění. A kdo ví, možná se trochu pobaví i Batman! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Lego Batman si žije ve vskutku jedinečném universu. Nic dechberoucího to není, ale má to takový svůj feeling, který většinu charaktérů a jejich vzájemnou interakci posouvá do nových, neviděných a tím pádem relativně zábavných rovin. Působilo to na mě jako taková zajímavě vyosená směska Burtonů, Schumacherů a šedesátkových tv show. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Náš pětiletý syn si to pouští pořád dokola, takže jestli je film mířen na tuto věkovou skupinu, má to dobrý. Mně osobně nikdy LEGO nepřišlo nijak úžasné, natož aby se krkolomnou animací s těmi kostkami dělaly filmy. Ale jinak děj docela ujde, je tu pár hlášek, namyšlený Batman a Superman ve spoďárech, který Batmanovi zachrání kejhák, koukat se na to dá. Jen ty "transformers" efekty si mohli odpustit. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Ty se bojíš, Supermane?.................... Legovsky pojatý příběh o Batmanovi jeho společníku Robinovi a kámošovi Supermanovi, kterak bojují proti všem možným záporákům, jako je Lex Luthor, Joker, Hádankář nebo krásná Catwoman. CITÁT - Jenom ti vymňouknu peněženku........... Akční, srandovní, výbušné, dobrý příběh, povedená hudba a kouká se na to líp, než na Temného rytíře. CITÁT - Je to aktivní pitomec........... Perfektní je scéna okolo 37 minuty. Batman tam sedí na silnici, přichází Robin a povídá: Jééé, kde máš auto?.................. Spousta hlášek a ironických poznáme, které dokáží polechtat bránici. Máme jen křestný jména, jako třeba Madonna. Scéna, kdy Batman a Superman čekají na zastávce na autobus mě dostala. CITÁT - Mám žetony......... Jo, tenhle příběh se povedl. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Je to vtipné, hravé, nahláškované, krásně animované a dost zábavné. K tomu navíc ve filmu hraje originální hudba z Burtonovských Batmanů a klasicků Supermanů s Christopher Reevem. Akorát mě trošku mrzí, že jsem hrál hru dřív než jsem viděl tenhle film, neboť jsem většinu scének znal již ze hry :-). 4* 80% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Animák Lego Movie ma presvedčil o tom, že Lego animácia môže fungovať aj na filmovom plátne. Pre fanúšikov Batmana, DC komiksu a lego určite povinná jazda. Poteší nie len animácia, postavy a akcia, ale aj humor a soundtrack(ktorý sa mimochodom nahrával v Bratislave). Zbesilá akčná jazda od začiatku dokonca, ktorá letí do cieľa rýchlejšie ako Superman. Škoda, bral by som aj viac, takto je to len príjemná hodinka strávená s nahlaškovanými hrdinami DC komiksu. 80% - 4* ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na videohře "Lego Batman 2: DC Superheroes". Většina scén se pak inspirovala přímo hrou. (TwoFace)
  • O hudbu k filmu sa zaslúžil aj Bratislavský symfonický orchester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama