Reklama

Reklama

Thomasovi rodiče odjíždí na víkend pryč a nechávají dům v rukou svého syna za příslib, že na jeho večírek přijde maximálně 5 osob. Thomasův limit je následně stanoven na desetinásobek. Jeho kamarád Costa se rozhodne, že uspořádá největší party, jakou jejich střední škola pamatuje. Místo původně plánovaných padesáti lidí přijde 2500 spolužáků a jejich známých, ti se velmi rychle vymknou kontrole. Ale na to, co je bude čekat, nebyl nikdo z nich připraven. Když chlapci přijdou po víkendu do školy, všichni je oslavují, na rozdíl od doby před víkendem, kdy nějakého Thomase a Costu ještě vůbec nikdo neznal. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (867)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jedna velká megachlastačka. Nic víc, nic míň. Kdo čeká nějakou chytrou komedii, ten se nedočká ani v nejmenším. Zábava téměř o ničem, vlastně jediný, co dokázalo pobavit, byl liliputánek. :-D Ale přestože to je úplně o hovnu, tak je to sympatickej počin. Sice bych to radši prožil než na to hodinu a půl koukal, ale jedno zhlédnutí je v pohodě. 60% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že by se to nemohlo stát, ale tohle bylo prostě moc. Nechápu proč je tak důležitý se na každé párty ožrat a považovat za skvělý to, když někdo odpálí keramického trpaslíka bejsbolkou. Sranda se dokáže udělat i jinak. Projekt X je teenagerovská komedie a já jako odrostlejší už tomu zas tak neholduji. I přesto jsem se dokázal zasmát a rozhovor s tatínkem nakonec příjemně zakončil celou pařbu. Týrání pejska jim teda ale neodpustim. :-) ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Thomas (Thomas Mann), Costa (Oliver Cooper) a J.B. (Jonathan Daniel Brown) se snaží uspořádat narozeninový večírek, kde by oslavili Thomasovy sedmnácté narozeniny. Vše jde ze začátku podle plánu, ale s narůstajícím počtem návštěvníků se vše začíná vymykat z rukou. Většina filmu je natočena netradičně z pohledu kamery Daxe (Dax Flame), který celý večírek dokumentuje. Určitě vyčnívají scény s nasraným liliputánem, přivázání pejska k nafukovacím balónkům a drogový dealer T-Rick (Rick Shapiro) s plamenometem. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak ako som tento aj minulý rok zahajoval trashom, tak som po vzore toho predošlého, chcel aj rok 2013, zakončiť nejakým pasujúcim párty filmom, ktorý by ma kvalitne nažhavil na silvestrovskú noc. A opäť mi to vyšlo. Tentokrát ide samozrejme len o primitívnu puberťácku zábavku, postrádajúcu intelekt aj svedomie, ale je tam všetko: Sex, drogy, chlast, nahé sedemnástky, plameňomet aj auto v bazéne. Cielovej skupine samozrejme nedochádza, že to na čom sa v záverečnom popise budúcich osudov hlavných postáv smeje, vtipné neni a že zničiť všetko okolo aby ste sa stali populárnymi, vám na konci maturitného ročníka už moc nepomôže, ale ak to zoberiete ako ja a začnete tým večer plný ... (povedzme) zábavy, na tie tri hviezdy, by vám to poslednú noc roku mohlo postačiť ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Né film, dokument. Jeden, 2, tři lusery, kteří by už nechtěli být nepovšimnuté existence na US. školských chodbách, kde se musí brodit chcankama povinnou školskou docházkou uspořádají SuPeR MeGa (ehm) neuskutočniteľnú PaRtY. Jako TV spot, či jakási reklama to vypadá božiií, no takhle s "dějem"... Nemá to ani hlavu, ani patu a závěr mně fakt dostal. Jebat 4/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (36)

  • Ve scéně, kde postava, co chrlí oheň, zapaluje sousedství, si lze všimnout, že hraje píseň „Battery“ od hudební skupiny Metallica. (cuish)
  • Aby vyzeralo priateľstvo hlavných hrdinov uveriteľne, tvorcovia ich poslali na víkend do Disneylandu v Kalifornii. (Greenpeacak)
  • Jména většiny postav ve filmu jsou shodná se skutečnými jmény jejich hereckých představitelů. (koxin)

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (více)

Reklama

Reklama